deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά όταν λες πως είναι ανέκφραστος δεν είναι γνώμη. Το αν κάποιος αλλάζει το προσωπό του ή όχι δεν είναι θέμα άποψης... είτε το κάνει είτε όχι... Anyway... «Εκφραστικός» και «Ανέκφραστος», τουλάχιστον όσο αφορά έναν ηθοποιό, δε σημαίνει το να αλλάζει ή όχι το πρόσωπό του. Σημαίνει να μπορεί να πείσει ότι αυτό που υποδηλώνει η εκάστοτε έκφραση είναι αληθινό. Να αλλάξω το πρόσωπό μου, μπορώ κι εγώ. Γκριμάτσα λέγεται, όχι υποκριτική. Αυτό είναι που έχουν καταφέρει και συνεχίζουν να καταφέρνουν αρκετοί ηθοποιοί (ακραίο αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Θεός - στο ίδιο post με το Leo;;; Παναγία μου!... - στο πρόσωπο τού οποίου στο συγκεκριμένο ρόλο, η προαναφερθείσα majority είδε έναν ...πραγματικά τυφλό) και το οποίο δεν καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο στα μάτια μου ο ...γλυκούλης τού θέματος.
Wayward Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 «Εκφραστικός» και «Ανέκφραστος», τουλάχιστον όσο αφορά έναν ηθοποιό, δε σημαίνει το να αλλάζει ή όχι το πρόσωπό του. Σημαίνει να μπορεί να πείσει ότι αυτό που υποδηλώνει η εκάστοτε έκφραση είναι αληθινό. Να αλλάξω το πρόσωπό μου, μπορώ κι εγώ. Γκριμάτσα λέγεται, όχι υποκριτική. Αυτό είναι που έχουν καταφέρει και συνεχίζουν να καταφέρνουν αρκετοί ηθοποιοί (ακραίο αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Θεός - στο ίδιο post με το Leo;;; Παναγία μου!... - στο πρόσωπο τού οποίου στο συγκεκριμένο ρόλο, η προαναφερθείσα majority είδε έναν ...πραγματικά τυφλό) και το οποίο δεν καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο στα μάτια μου ο ...γλυκούλης τού θέματος. Παίζουμε με τις λέξεις... πες λοιπόν "δε με πείθει" και εκεί θα είχε λήξει διότι κανείς δε μπορεί να σου πει κάτι σε αυτό (γούστα γαρ)... τα "ανέκφραστος" και "απλά διαβάζει το σενάριο" ακούγονται αστεία... 1
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παίζουμε με τις λέξεις... πες λοιπόν "δε με πείθει" και εκεί θα είχε λήξει διότι κανείς δε μπορεί να σου πει κάτι σε αυτό (γούστα γαρ)... τα "ανέκφραστος" και "απλά διαβάζει το σενάριο" ακούγονται αστεία... Δεν παίζω με καμία λέξη. Όταν μιλάμε για ηθοποιούς, αυτό που λέω παραπάνω, αποτελεί την ακριβή ερμηνεία των συγκεκριμένων λέξεων. Αν κάποιοι γελούν βλέποντάς τη, τι άλλο να πω, εκτός τού «χαρά μου να τους διασκεδάζω» ;
Wayward Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το συνεχίζω διότι βγαίνουμε off topic
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Back on-topic: Μπήκαμε σε μια σειρά επιτέλους! Τού χρόνου θα είναι η ώρα τού Γαρδέλη... 1
Norone92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το ότι δεν πείθει κάποιον απέχει πάρα πολύ από το αν διαβάζει το σενάριο ή είναι ανέκφραστος... Μη διαστρεβλώνουμε και έννοιες, το να είμαστε απόλυτοι σε τέτοια θέματα είναι ό,τι πιο αφελές. Πάντως για 'μένα το ιδανικό σενάριο μέχρι χθες ήταν να μην το πάρει για άλλη μια φορά και να πάρει το β' ανδρικού ο Tom Hardy. Αν τώρα πήρε φωτιά το ίντερνετ, σε εκείνη την περίπτωση θα είχε γίνει πυρηνική έκρηξη.
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το ότι δεν πείθει κάποιον απέχει πάρα πολύ από το αν διαβάζει το σενάριο ή είναι ανέκφραστος... Μη διαστρεβλώνουμε και έννοιες, το να είμαστε απόλυτοι σε τέτοια θέματα είναι ό,τι πιο αφελές. Το διευκρίνισα, νομίζω, ότι το υποκειμενικό τής υπόθεσης είναι πέρα από προφανές. Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι η πιθανή αρνητική θέση - για έναν ηθοποιό εν προκειμένω, αλλά και γενικότερα - σε μια δημόσια συζήτηση, οφείλει να συνοδεύεται από «κατά τη γνώμη μου», «δεν πείθει εμένα» και όλα τα σχετικά. Η θετική όμως περνάει συνήθως ως ...αξίωμα. Πλάκα έχει!
Wayward Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Back on-topic: Μπήκαμε σε μια σειρά επιτέλους! Τού χρόνου θα είναι η ώρα τού Γαρδέλη... Είπαμε δεν το συχεχίζω και το κάνεις εσύ βγάζοντας εμπάθεια σε ένα ακόμη post. Άντι να ενισχύεις τη θέση σου την αποδυναμώνεις και άλλο. Και εγώ δεν κόβω τις φλέβες μου με τον Dicaprio (τουλάχιστον όχι σε όλες τις ταινίες) αλλά ok το "τερμάτισες".
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ...αλλά ok το "τερμάτισες". Για να το τερματίσω, θα έπρεπε να μην έχει πεθάνει ο Κώστας Τσάκωνας.
Wayward Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για να το τερματίσω, θα έπρεπε να μην έχει πεθάνει ο Κώστας Τσάκωνας. /Yawn...
Tmark Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 και του 2ου αντρικου ο Rylance απτο Bridge of Spies. Καθόλου έκπληξη. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιάρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Leo be like Δεν έχει πιάσει ακόμα το επίπεδο του Jack 1:51
Glikos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κατ εμέ έπρεπε να το πάρει ο Redmayne. Μπορώ να πω πολλά ονόματα που αξίζουν ένα και περισσότερα οσκαρ. Τεσπα. Πλέον τα Όσκαρ αν δω κανα κλιπ θα είναι για να δω καμια αστεία φάση. Τίποτα άλλο. Ο Peter O'Toole τον φτύνει κατάμουτρα. Φιλικά
totem_lost Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει πιάσει ακόμα το επίπεδο του Jack 1:51 Πόσο γελάω όταν ακούω το φωνή του Robin Williams..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα