totem_lost Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έλα παδιά που παίζει μονίμως τον εαυτό του ο Di Caprio. Θα τρελαθούμε; Ίδιο ρόλο είχε στο Revenant, στο Wolf of Wall street, στο Great Gatsby και στο J. Edgar; Ή μήπως να πάω πιο παλιά στο Shutter Island, Gangs of new york και Blood Diamond; Ο τύπος μπορεί να παίξει οτι θέλει και το κάνει καλά. Και το γεγονός οτι έχει baby face δεν τον κάνει λιγότερο ταλαντούχο. Τι είναι αυτό που σε κάθε τι σχεδόν αδιαμφισβήτητο θα βρεθεί κάποιος να πεί το αντίθετο έτσι από αντίδραση; Και καλά 'I'm too special to agree with the majority'; Τρίχες! Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από totem_lost 8
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έλα παδιά που παίζει μονίμως τον εαυτό του ο Di Caprio. Θα τρελαθούμε; Ίδιο ρόλο είχε στο Revenant, στο Wolf of Wall street, στο Great Gatsby και στο J. Edgar; Ή μήπως να πάω πιο παλιά στο Shutter Island, Gangs of new york και Blood Diamond; Ο τύπος μπορεί να παίξει οτι θέλει και το κάνει καλά. Και το γεγονός οτι έχει baby face δεν τον κάνει λιγότερο ταλαντούχο. Τι είναι αυτό που σε κάθε τι σχεδόν αδιαμφισβήτητο θα βρεθεί κάποιος να πεί το αντίθετο έτσι από αντίδραση; Και καλά 'I'm too special to agree with the majority'; Τρίχες! Όχι, φυσικά δεν είχε τον ίδιο ρόλο. Είχε διαφορετικούς ρόλους, στους οποίους έπαιζε - σε όλους! - την αφεντιά του. Δεν έβλεπες τον ήρωα / ρόλο στην οθόνη, αλλά τον DiCaprio να απαγγέλλει το σενάριο: Ανέκφραστος όσο λίγοι (αλλά αρκετοί για να μην είναι ο μόνος). Όσο για τα περί ...αδιαμφισβήτητου(!), «too special to agree with the majority» και τις ...τρίχες: 1) Γούστα είναι αυτά (sorry κιόλας...) 2) Τρελό καμάρι το να διαφοροποιούμαστε από τη majority, μέσα από ένα ανώνυμο λογαριασμό! Ανεξίτηλοι στην ιστορία θα μείνουμε...
margaritagr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μπραβο στον Λεο, επιτελους το πηρε! Haters gonna hate 4
Wayward Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Άρα να υποθέσουμε πως πάτε για καφέ με το Dicaprio και ξέρεις πως συμπεριφέρεται off camera? Όχι, φυσικά δεν είχε τον ίδιο ρόλο. Είχε διαφορετικούς ρόλους, στους οποίους έπαιζε - σε όλους! - την αφεντιά του. Δεν έβλεπες τον ήρωα / ρόλο στην οθόνη, αλλά τον DiCaprio να απαγγέλλει το σενάριο: Ανέκφραστος όσο λίγοι (αλλά αρκετοί για να μην είναι ο μόνος). Όσο για τα περί ...αδιαμφισβήτητου(!), «too special to agree with the majority» και τις ...τρίχες: 1) Γούστα είναι αυτά (sorry κιόλας...) 2) Τρελό καμάρι το να διαφοροποιούμαστε από τη majority, μέσα από ένα ανώνυμο λογαριασμό! Ανεξίτηλοι στην ιστορία θα μείνουμε... Για τα γούστα συμφωνώ απόλυτα αλλά να λες πως είναι ανέκφραστος και απλά διαβάζει το σενάριο δεν είναι άποψη έτσι όπως το θέτεις είναι σα να έχεις το universal truth... Φιλικά πάντα
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Άρα να υποθέσουμε πως πάτε για καφέ με το Dicaprio και ξέρεις πως συμπεριφέρεται off camera? Όχι, αλλά πιθανότατα θα έχει περισσότερο ταλέντο off camera, από το καθόλου στο on...
liakinen Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο στον LEO για το πρώτο (πιστεύω ότι τώρα που έγινε η αρχή θα ακολουθήσουν και άλλα). Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ερμηνεία του αλλά για τους haters έχει μεγάλο παρελθόν ο τύπος, ας πούμε στο Aviator σας χάλασε 2
totem_lost Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 @deesnider Πάσο ψηλέ μου, είναι θέμα γούστου, έχεις δίκιο. Δηλαδή σου φάνηκε οτι στο Revenant απλά έκανε απαγγελία του σεναρίου; Γιατί εμένα με έπεισε οτι τον έσκισε για τα καλά η αρκούδα. Και αυτό είναι καλή ηθοποιία. 2
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για τα γούστα συμφωνώ απόλυτα αλλά να λες πως είναι ανέκφραστος και απλά διαβάζει το σενάριο δεν είναι άποψη έτσι όπως το θέτεις είναι σα να έχεις το universal truth... Φιλικά πάντα Μα ...είναι αυτονόητο - τουλάχιστον σ' εμένα - ότι τα λεγόμενα τού καθενός, ειδικά δε σ' ένα θέμα καθαρά υποκειμενικό, αντικατοπτρίζουν την προσωπική του άποψη. Καμία σχέση με ...universal truth! Πλεονασμός δεν είναι το «κατά τη γνώμη μου», για κάτι τόσο προφανές; Γιατί εμένα με έπεισε οτι τον έσκισε για τα καλά η αρκούδα. Και αυτό είναι καλή ηθοποιία. Δε χρειάζεται να με πείσει ο ηθοποιός γι' αυτό. Αρκεί η αρκούδα...
totem_lost Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δε χρειάζεται να με πείσει ο ηθοποιός γι' αυτό. Αρκεί η αρκούδα... Ναι όντως..
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ναι όντως.. Εντάξει, εδώ είναι καλός, το παραδέχομαι: Είναι αξύριστος και άπλυτος...
Tmark Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ βλέπουμε τον Di Caprio να παίζει απλά τον .. Di Caprio. Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε. Το παιδί λαμβάνει τρελό hate την τελευταία δεκαετία κυρίως λόγω του baby face του. Αν είχε την "αντρίλα" του Hardy όλοι τώρα θα εξυμνούσαν τις δυνατοτητές του. Well deserved Oscar. 3
Wayward Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μα ...είναι αυτονόητο - τουλάχιστον σ' εμένα - ότι τα λεγόμενα τού καθενός, ειδικά δε σ' ένα θέμα καθαρά υποκειμενικό, αντικατοπτρίζουν την προσωπική του άποψη. Καμία σχέση με ...universal truth! Πλεονασμός δεν είναι το «κατά τη γνώμη μου», για κάτι τόσο προφανές; Δε χρειάζεται να με πείσει ο ηθοποιός γι' αυτό. Αρκεί η αρκούδα... Ναι αλλά όταν λες πως είναι ανέκφραστος δεν είναι γνώμη. Το αν κάποιος αλλάζει το προσωπό του ή όχι δεν είναι θέμα άποψης... είτε το κάνει είτε όχι... Anyway...
W0zzAp Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Όσκαρ καλύτερης ταινίας: Spotlight Όσκαρ Α’ αντρικού: Λεονάρντο Ντι Κάπριο (The Revenant) Όσκαρ Α’ γυναικείου: Μπρι Λάρσον (The Room) Όσκαρ σκηνοθεσίας: Αλεχάντρο Ινιαρίτου (Τhe Revenant) Όσκαρ Β’ ανδρικού: Μαρκ Ράιλανς (Bridge of Spies) Όσκαρ Β’ γυναικείου: Αλίσια Βικάντερ (The Danish Girl) Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου: Τομ ΜακΚάρθι, Τζος Σίνκγερ (Spotlight) Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου: Άνταμ ΜακΚί, Τσαρλς Ράντολφ (The Big Short) Όσκαρ κουστουμιών: Τζένι Μπίβαν (Mad Max: Fury Road) Όσκαρ Production Design: Κόλιν Γκίμπσον, Λίσα Τόμπσον (Mad Max: Fury Road) Όσκαρ μέικ απ και hairstyling: Λέσλι Βάντερβαλτ, Έλκα Βαρντέγκα, Ντέμιαν Μάρτιν (Mad Max: Fury Road) Όσκαρ φωτογραφίας: Εμάνουελ Λουμπέζκι (The Revenant) Όσκαρ μοντάζ: Μάργκαρετ Σίξελ (Mad Max: Fury Road) Όσκαρ Sound Editing: Μαρκ Μανγκίνι, Ντέιβιντ Γουάιτ (Mad Max: Fury Road) Όσκαρ Sound Mixing: Κρις Τζένκινς, Γκρεγκ Ρούντλοφ, Μπεν Όσμο (Mad Max: Fury Road) Όσκαρ οπτικών εφέ: Μαρκ Γουίλιαμς, Σάρα Μπένετ, Πολ Νόρις, Άντριου Γουάιτχερστ (Ex Machina) Όσκαρ animation μικρού μήκους: Bear Story Όσκαρ animation ταινίας: Inside Out Όσκαρ ντοκιμαντέρ: Amy Όσκαρ ντοκιμαντέρ μικρού μήκους: A Girl in the River Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους: Stutterer Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας: Son of Saul Όσκαρ μουσικού score: Ένιο Μορικόνε (Hateful Eight) Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού: Σαμ Σμιθ (Spectre) Σαρωσε τα βραβεια το Mad Max με 6,το Revenant με 3.Μεγαλες εκπληξεις το Spotlight που πηρε το oscar καλυτερης ταινιας και του 2ου αντρικου ο Rylance απτο Bridge of Spies.
Norone92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς να πει κάτι για Mad Max; 6 τσίμπησε. Πολύ το ευχαριστήθηκα, ήταν από τις πιο τρελές ταινίες που έχουν υπάρξει σε όσκαρ. Όσοι δε γνωρίζουμε και τον Rylance που πήρε το β' ανδρικού ρόλου, ήταν τρελή έκπληξη αν αναλογιστούμε τον ανταγωνισμό (Bale, Hardy, Ruffalo, Stalone)... Δεν έχω δει το Bridge of Spies ακόμα γιατί έχω βαρεθεί τόσες ταινίες σχετικές με τον ψυχρό πόλεμο, αλλά τώρα μου κίνησε το ενδιαφέρον. 1
gavros10 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεδομενο ηταν οτι το mad max θα επερνα τα περισσοτερα τεχνικα. Θα το θεωρουσα εγκλημα αν δεν επερνε το μονταζ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα