star12 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 δεν το πηρε ο σταλονε.αντε ν δουμε τωρα αν ο λιο το παρει
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο στον Ντι κάπριο! αλλα όχι και οσκαρ καλυτερης ταινίας στο spotlight
Fotis13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν σας χαλασε που το πηρε ο Di Caprio . Κομπλεξ mode :on 1
neten Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ο di caprio δεν το αξιζε φέτος, μου κανει εντυπωση γιατί συνηθως η ακαδημία δεν κανει χάρες. Οποιος ειδε τον redmayne στην ταινία του καταλαβαίνει , δεν νομιζω οτι υπάρχει σύγκριση. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το πήραμε ρε μάγκες! Επιτέλους! 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το πήραμε ρε μάγκες! Επιτέλους! ΕΞΑΙΡΕΙΤΕ Ο DOP απο το σχολιο μου .Οι υπολοιποι και λιγα σας ειπα Συγγνωμη Δασκαλε.
nickarmy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ζούμε μεγάλες στιγμές χαα https://www.youtube.com/watch?v=mnRDYUhwyEw
gavros10 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Haters βγαλτε κομπλεξ για το revenant και τον di caprio τωρα που μπορειτε. Μην κρυφτειτε σε καμια αφανη σπηλια, προσοχη, υπαρχουν αρκουδες!
deesnider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 η ειρωνια ειναι οτι δεν ειναι και τοσο καλος ηθοποιος. οπως ειπε και καποιος, δειχνει να εχει κατι το ψευτικο πανω του ακομη και οταν προσπαθει σκληρα με την υποκριτικη του. ισως φταιει το παιδικο του προσωπο.. Ο τύπος παίζει μονίμως τον εαυτό του. Σε όποια ταινία κι αν τον έχω δει - και έχω δει αρκετές του - αυτό που κάνει, είναι να ερμηνεύει τον Leonardo DiCaprio. Από πλευράς υποκριτικής δεινότητας - μιλάμε για oscar ερμηνείας, αν δεν απατώμαι... - δεν είναι απολύτως τίποτα. Και ο λόγος που όλο το ιντερνε ασχολειται με το αν θα παρει ο Ντικάπριος το οσκαρ; Διότι, όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές, η ακαδημία ...τού το χρωστάει! To ότι κρίνουμε τις υποκριτικές ικανότητες κάποιου λόγω της φάτσας του με ξεπερνά. Ηθοποιός είναι όχι μοντέλο. Δε βρίσκεται καν ανάμεσα στους αγαπημένους μου, αλλά αυτό το επιχείρημα είναι γελοίο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει υποκριτικές ικανότητες. Το μόνο που έχει είναι «φατσούλα». Ας καθιερώσουν κατηγορία «φατσούλα» στα oscar, για να τού απονέμεται κάθε χρόνο. Γιατι εχει κανει ταινιαρες και δεν εχει παρει, ενω αλλοι κανουν μια κουραδα και παιρνουν. Το είπα και πιο πάνω: Μιλάμε για oscar ερμηνείας, όχι καλύτερης ταινίας. Είναι απολύτως σαφής η διαφορά, νομίζω. 2
stavros88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μα δεν καταλαβα ποιος μπορει να πει κατι αρνητικο για τον Ντι Καπριο? Ηθοποιαρα ειναι, οι ταινιες που εχει παιξει τα τελευταία 10+ χρονια ειναι καταπληκτικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα