KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 το πως το αντιμετωπιζω εγω τα Oscars, δεν εχει να κανει απολυτως τιποτα με το πως το αντιμετωπιζει ο κοσμος εξω γενικα. ηδη οι φανς ενοχληθηκαν που δεν πηρε ουτε ενα (καποιοι περιμενανε μεχρι και best picture award!). προφανως αυτοι δινουν αξια στα βραβεια, οποτε το εκλαμβανουν ως αποτυχια αυτο που εγινε. οχι οτι αλλαξε η αποψη τους για την ταινια, αλλα τους ετσουξε. ειδικα τον Cocknose τον ετσουξε πολυ, τετοιο εγωιστικο, κομπλεξικο ανθρωπακι που ειναι. και εμενα αυτο με διασκεδαζει, ασχετως οπως ειπα, πως εγω προσωπικα βλεπω τα οσκαρ. got it?
Tmark Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ποιο τραγική και αδιάφορη ταινία απο το mad max δεν υπάρχει.Είχε και την πατσαβούρα την Σαρλιζ Θερόν .Ελεος.Αναρωτιέμαι γιατί μπήκε ακόμα και σαν υποψήφια. Και αν νομίσατε οτι τα είπα για πλάκα τα παραπάνω,όχι δεν κάνω πλάκα Πατσαβούρα η Σαρλίζ Θερόν? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. 4
pontez2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Rylance οσκαρ, Σταλόνε εκτός. Δε θα κρίνω το ποιος το άξιζε και ποιος όχι. Σχετικά είναι όλα. Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει κανεις που θα διαφωνήσει στο ότι ο Ρόκυ είναι ένας χαρακτήρας που έχει μείνει στην ιστορία. Είναι αξέχαστος, και δύσκολα υπήρξε σινεφιλ που δεν του άρεσαν οι περιπέτειες του μποξέρ στα παιδικά του χρόνια ή τωρα. Η γέφυρα των κατασκόπων είναι μια ωραία ταινία. Βλέπετε ευχάριστα μια φορά και τέλος. Αν τυχει να τη ξαναβάλει καμια φορά η τηλεόραση και το διπλα κανάλι παίζει τη «γιγαντομαχία», οι περισσότεροι (τουλάχιστον άντρες) θα το γυρίσουν για να δουν τον Ιβαν Ντράγκο να τις τρώει και οι γυναίκες ίσως προτιμήσουν να κατεβάσουν το νέο grey’s anatomy. Συνοπτικά, η γέφυρα των κατασκόπων είναι μια ακόμα ωραία ταινία με μια ωραία ερμηνεία. Ο Ρόκυ αποτελεί θρύλο του σινεμά. Γιαυτο και μόνο ο Σταλόνε άξιζε το οσκαρ. Διότι κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να μας δώσει έναν διαχρονικό ήρωα. Ειδικά δε στο Κριντ που προσεγγίζει πολλές καταστάσεις. Πατσαβούρα η Σαρλίζ Θερόν? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Oτι ο Καρεμπε ειναι σαβουρογ@μ.. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν είναι του γούστου μου πάντως ,τι να κανουμε,Εγω την βλέπω σαν μια απλη ασχημη γυναίκα Ομορφη θεωρώ αυτη πχ
liakinen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν είναι του γούστου μου πάντως ,τι κανουμε,Εγω την βλέπω σαν μια απλη ασχημη γυναίκα Για πες μια δυο του γούστου σου. Δεν ειρωνεύομαι. Η ΜακΆνταμς είναι ρε συ η από πάνω ;
liakinen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι αυτη (Rachel McAdams) Ωραία γούστα έχεις αυτή είναι άγγελος επι γης αλλά διάλεξες λάθος photo. 1
Wayward Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όσο διαβάζω διάφορα εδώ μέσα τόσο σκέφτομαι να αρχίσω τα ναρκωτικά Η Θερόν είναι μια άσχημη γυναίκα... μάλιστα... Ο Dicaprio είναι ο αμερικάνος Γαρδέλης... Οι άλλοι τσακώνονται ακόμα για το αν είναι ωραίο το TFA, 2 μήνες μετά και σε άσχετο topic... Φφφ... χρειάζομαι καφέ... 10
deesnider Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η Θερόν είναι μια άσχημη γυναίκα... μάλιστα... Η Theron αφενός είναι Θεά από ομορφιά, αφετέρου είναι εξαιρετική ηθοποιός. Ο Dicaprio είναι ο αμερικάνος Γαρδέλης... Μέχρι και Μιχάλης Μόσιος μπορώ να σού πω, αλλά 'ντάξει, δεν είναι και τόσο άσχημος... Οι άλλοι τσακώνονται ακόμα για το αν είναι ωραίο το TFA, 2 μήνες μετά και σε άσχετο topic... Αυτούς τους αφήνω να βγάλουν τα μάτια τους, τόσο στα άσχετα, όσο και στα σχετικά topics, λόγω παγερά αδιάφορου είδους ταινιών για 'μένα. ...σκέφτομαι να αρχίσω τα ναρκωτικά Φφφ... χρειάζομαι καφέ... Κεφάλι να γίνεται κι ο καθένας όπως τη βρίσκει!
Wayward Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι εντάξει είναι λίγο πιο όμορφος από το Μόσιο...
totem_lost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ξεκίνα με βαριά για να σε πιάσουν. Δεν είναι ηθοποιός λέει. Κάθε χρόνο παίζει σε ταινιάρες εδώ και 10 χρόνια.
parlapipas25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Matthew mcConaughey>di caprio Ποιος συμφωνει;
deesnider Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ξεκίνα με βαριά για να σε πιάσουν. Δεν είναι ηθοποιός λέει. Κάθε χρόνο παίζει σε ταινιάρες εδώ και 10 χρόνια. Ένα πολύ καλό τραγούδι (αυτό που λέμε «τραγουδάρα»), μπορεί να το ερμηνεύσει ένας κακός τραγουδιστής; Φυσικά και μπορεί. Αν συμβεί αυτό, χάνει την αξία του το τραγούδι, ως σύνθεση, ή/και ως στίχος; Φυσικά και δεν τη χάνει. Ο κακός τραγουδιστής όμως, παραμένει κακός. Δε γίνεται καλύτερος, επειδή ερμήνευσε ένα καλό τραγούδι. Κάνε τώρα τον παραλληλισμό με αυτό που είπες, βάλε στη θέση τής λέξης «τραγούδι», τη λέξη «ταινία» και στη θέση τής λέξης «τραγουδιστής» τη λέξη «ηθοποιός». Αν και όταν πιάσεις την ομοιότητα, έλα να ξαναμιλήσουμε για το ποιος πρέπει να το ρίξει στα βαριά (αν δεν το έχει ρίξει ήδη...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα