Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εγκαταστησει σε 2 μηχανηματα windows 7 και σε κανενα δεν μπορω να κανω update (παντα μιλαω για το 1ο update μετα την πρωτη εγκατασταση.

εχω απενεργοποιησει το firewall, αλλαξα version των windows, εχω κανει τα παντα....

μοιαζει λες και εχει προβλημα ο server τους. επειδη ομως αυτο ειναι αδυνατον, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει ?

Δημοσ.

Αν σου λεει οτι ψαχνει για updates τοτε δεν εχεις καποιο θεμα, απλα αστο αρκετες ωρες και θα τις βρει. Απο τον Σεπτεμβριο πολλα ατομα που κανουν format σε windows 7 σκαλωνουν στην αναζητηση για updates. Μου εχει τυχει να χρειαζεται για να βρει updates απο 2ωρες εως και 15ωρες. Επισης στο sevenforums εχω διαβασει και για ενα ατομο που χρειάστηκε κοντα στις 36ωρες για να βρει update.

Επισης η microsoft εχει βγαλει το παρακάτω το hotfix αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να δω αν κανει δουλεια.
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3102810

Δημοσ.

ναι ετσι μου γραφει, αλλα περιμενω και περιμενω και περιμενω .......

η αληθεια ειναι οτι εχω περιμενει πολλες ωρες αλλα δεν εχει γινει τιποτε. αυτο με εκανε να πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα, μιας και εχω καιρο να βαλω 7αρια. εαν οντως θελει τοσες βρες ισως να βαλω τα 8 που δεν εχουν τοση διαφορα τελικα.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό εδώ.

Offline windows updates.

http://download.wsusoffline.net/

Το είχα βρει πριν καιρό σε ένα άλλο νήμα για τα updates. :)

απο οτι καταλαβαινω απο εδω κατεβαζεις τις ενημερωσεις και τις εγκαθηστας μονος σου. το θεμα ειναι οτι χανεται η μπαλα σε σχεση με το τι χρειαζεται το μηχανημα σου και το αναλογα με την εκδοση των windows κλπ κλπ. και επειδη ο χρηστης που θα παρει το μηχανημα δεν εχει εμπειρια και γνωση, το φοβαμαι μηπως του βγαλει καποιο μηνυμα αργοτερα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

στο ενα ηδη τρεχω windows 8,1 και εγκαθιστώ τα πρωτα update ....

ερωτηση: οι ποροι καταναλωσης των 8,1 ειναι οι ιδιοι συγκριτικά με αυτους των 7 ?

Δημοσ.

Αναλογα, μου εχει τυχει σε παλιο συστημα τα 8,1 να πηγαινουν πολυ καλα και τα 7 να σερνονται και σε ενα αλλο παλι παλιο laptop να συμβαινει ακριβως το αναποδο. Λογικα δεν νομιζω να εχεις θεμα με οτι και να βαλεις. Γενικα αν χρειαζεσαι τα 7 (πχ για την δουλεια σου) αξιζει η αναμονη σιγουρα θα σου ερθουν τα updates αλλα θελει υπονομη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...