Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, pontez2 είπε Και το ερώτημα εδω ειναι. Τι παιζει αν εισαι μακρυνος συγγενης και όλοι έχουν αποποιηθεί. Παίζει να έρθει σε εσένα η όποια κληρονομιά, ερήμην σου; Ναι υπαρχει ...Πρεπει να αποδειξεις οτι δεν το ηξερες αν δεν την αποδεχεσαι .
pontez2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι υπαρχει ...Πρεπει να αποδειξεις οτι δεν το ηξερες αν δεν την αποδεχεσαι . Και πως ακριβως το αποδεικνύεις αυτο. Εγω έμαθα οτι πέθανε ένας μακρινός θείος 3 χρόνια μετά και τυχαία. Αφού δεν ειχαμε σχέσεις. Πως αποδεικνύεις τα αυτονόητα. Γιάννη δε ρωτάω εσένα, όποιον γνωρίζει.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, pontez2 είπε Και πως ακριβως το αποδεικνύεις αυτο. Εγω έμαθα οτι πέθανε ένας μακρινός θείος 3 χρόνια μετά και τυχαία. Αφού δεν ειχαμε σχέσεις. Πως αποδεικνύεις τα αυτονόητα. Γιάννη δε ρωτάω εσένα, όποιον γνωρίζει. Δεν ξέρεις ποιους ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ κληρονομεις ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν ξέρεις ποιους ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ κληρονομεις ? Δεν ειναι παντα σιγουρο οταν δεν εχεις σχεση με καποιον. Ουτε θειο στην Αμερικη ουτε ...5ο ξαδεφο εχω αλλα δεν ειναι παντα ετσι . Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
GREGORYMO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειναι παντα σιγουρο οταν δεν εχεις σχεση με καποιον. Δεν αντιλέγω. 1
pontez2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν ξέρεις ποιους ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ κληρονομεις ? Όχι. Yπάρχουν συγγενείς που δε γνωριζω την υπαρξή τους. Και να σου πω την αλήθεια, προσφατα άκουσα ένα κουλό σκηνικό απο έναν φίλο μου, που του ρθε ένας λογαριαμσός γυρω στα 150 ευρω για να αποποιηθεί κληρονομιά ενός μακρινού θείου που ειχε να τον δει απο μικρό παιδί και που τα παιδιά του και όλοι οι συγγενείς ειχαν αποποιηθεί. Παρά το γεγονός οτι δεν αναγραφόταν το όνομά του στη διαθήκη, έπρεπε να πληρώσει για να αποποιηθεί. Και ερωτώ εγω. Γιατί; Γιατί να πληρώσω για κάτι που δε θέλω και που δεν έχω σχέση; Βέβαια αν ο θειός έδινε 150 εκατομμύρια δε θα διεκδικούσα; Ναι αλλά σε τέτοια περίπτωση θα τα χαν ηδη πάρει τα παιδιά του
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, pontez2 said: Όχι. Yπάρχουν συγγενείς που δε γνωριζω την υπαρξή τους. Και να σου πω την αλήθεια, προσφατα άκουσα ένα κουλό σκηνικό απο έναν φίλο μου, που του ρθε ένας λογαριαμσός γυρω στα 150 ευρω για να αποποιηθεί κληρονομιά ενός μακρινού θείου που ειχε να τον δει απο μικρό παιδί και που τα παιδιά του και όλοι οι συγγενείς ειχαν αποποιηθεί. Παρά το γεγονός οτι δεν αναγραφόταν το όνομά του στη διαθήκη, έπρεπε να πληρώσει για να αποποιηθεί. Και ερωτώ εγω. Γιατί; Γιατί να πληρώσω για κάτι που δε θέλω και που δεν έχω σχέση; Βέβαια αν ο θειός έδινε 150 εκατομμύρια δε θα διεκδικούσα; Ναι αλλά σε τέτοια περίπτωση θα τα χαν ηδη πάρει τα παιδιά του Γιατί, πληρώνεις στην αποποίηση;
ritchie77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Η αποποίηση γίνεται εντός 4 μηνών από το θάνατο του κληρονομούμενου ή εντός 4 μηνών από τότε που ο κληρονόμος έλαβε γνώση της κληρονομιάς
k_w_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Να ρωτησω κατι σχετικο... Η γυναικα μου εχει συγγενη που το χρεος του μονο για την εφορια ειναι 7ψηφιο. . (ειναι μεσα σε αυτες τις λιστες που βγαζουν κατα καιρους) Μπορει να κανει κατι απο τωρα ή μονο οταν πεθανει.... ?
ritchie77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, k_w_t είπε Μπορει να κανει κατι απο τωρα ή μονο οταν πεθανει.... ? Σύμφωνα με το νόμο αποποίηση δεν είναι δυνατή πριν από τον θάνατο του κληρονομούμενου.
k_w_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ritchie77 είπε Σύμφωνα με το νόμο αποποίηση δεν είναι δυνατή πριν από τον θάνατο του κληρονομούμενου. Βλέπω να έχει πιο πολύ κόσμο στο πρωτοδικείο παρά στο νεκροταφείο όταν πεθάνει....
ritchie77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Βλέπω να έχει πιο πολύ κόσμο στο πρωτοδικείο παρά στο νεκροταφείο όταν πεθάνει.... Δεν πάνε όλοι μαζί αλλά με τη σειρά κληρονομιάς
k_w_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Δεν πάνε όλοι μαζί αλλά με τη σειρά κληρονομιάς Η οποια σειρα ειναι ? πχ συζυγος-παιδια-αδερφια κτλ
ritchie77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, k_w_t είπε Η οποια σειρα ειναι ? πχ συζυγος-παιδια-αδερφια κτλ Απ' ότι θυμάμαι έχει ξανασυζητηθεί εδώ και έχουν αναφερθεί όλες οι λεπτομέρειες και οι υποπεριπτώσεις. Κι επειδή είναι πολλές, ξεκίνα να διαβάζεις 😜 https://siamakis-lawyers.gr/practice/κληρονομική-διαδοχή/ 1
gbras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη ετυχε και σε εμας με το θανατο του παππου πρεπει να αποποιηθουν παιδια του θανοντα , αδερφια , και παιδια αυτων δηλαδη και τα ανηψια. Ειναι παρανοικο πραγματικα. Ενω τα παιδια και τα εγγονια ειχαμε κανει αποποποιηση και τα αδερφια εχουν πεθανει δεν γνωριζαμε για τα ανηψια ( και ουτε ξερουμε ποιοι ειναι). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από gbras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα