Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, el1979 είπε Καλημέρα. Έχω κάνει αποποίηση κληρονομιάς για τον πατέρα μου. Μας καλούνε απο τραπεζες και ζητάνε να τους πάμε ληξιαρχική πράξη θανατου και πλησιεστερων συγγενων έγγραφο. Η γραμμή της δικηγόρου είναι να μην ενημερωθουν οι τράπεζες απο εμας που εχουμε προβει σε αποποιηση.Κανονικά τι πρέπει να γίνετε?Ποιος ενημερώνει τις τραπεζες? Αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερωσει..ευχαριστω Φαντάζομαι πως δεν είναι δική σας έγνοια το πως θα ενημερωθούν οι τράπεζες...
el1979 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φαντάζομαι πως δεν είναι δική σας έγνοια το πως θα ενημερωθούν οι τράπεζες... Καλημέρα.Η μόνη ανυσηχία μου είναι να μη γινεται κατι μη νομοτυπο.Άρα μάλλον και εσεις συμφωνείτε οτι οι τραπεζες που χρωστουσε ο πατέρας μου μπορουν να ενημερωθουν απο άλλες πηγές εκτος απο τους συγγενεις που εχουν προνει σε αποποιηση.Ενοχλούν τηλεφωνικά την μητέρα μου αφου το τηλεφωνο που είχε δωσει ο πατέρας μου στις τράπεζες. ευχαριστώ για την άμεση απάντση..
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, el1979 είπε Η μόνη ανυσηχία μου είναι να μη γινεται κατι μη νομοτυπο. Λες η γραμμή που σας έδωσε η δικηγόρος σας να είναι μη νομότυπη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Που ειναι το προβλημα σου να τους πα μια φωτοτυπια ληξιαρχικης πραξης θανατου και της αποποιησης κληρονομιας να μην σε ζαλιζουν ? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
k_w_t Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, el1979 είπε Καλημέρα. Έχω κάνει αποποίηση κληρονομιάς για τον πατέρα μου. Μας καλούνε απο τραπεζες και ζητάνε να τους πάμε ληξιαρχική πράξη θανατου και πλησιεστερων συγγενων έγγραφο. Η γραμμή της δικηγόρου είναι να μην ενημερωθουν οι τράπεζες απο εμας που εχουμε προβει σε αποποιηση.Κανονικά τι πρέπει να γίνετε?Ποιος ενημερώνει τις τραπεζες? Αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερωσει..ευχαριστω Εαν θες τους πας μια ληξιαρχικη πραξη θανατου και την αποφαση του πρωτοδικειου για την αποποιηση κληρονομιας... Αλλιως τους λες να βαλουν δικηγορο να παει στο πρωτοδικειο να ψαξει την αποφαση... (αυτο θελουν να γλυτωσουν "τα εξοδα" και ζηταν να τα πας εσυ" ) Το εγγυτερων συγγενων το ζηταει η τραπεζα για να δει ποιον αλλο μπορει να κυνηγησει.... Απο την στιγμη που εχει χαρτι αποποιησεως στα χερια σου ξεκινα τους στο δουλεμα.... Του στιλ πρεπει να εχει ενα εξωγαμο στο Καναδα ή στην Αυστραλια αλλα δεν ειμαι σιγουρος κτλ Μην φοβασαι τιποτα... Η συγχωρεμενη η μητερα μου χρωσταγε 320.000€ σε 6 διαφορετικες τραπεζες.... και ξερω τι γινεται απο πρωτο χερι... 2
el1979 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εαν θες τους πας μια ληξιαρχικη πραξη θανατου και την αποφαση του πρωτοδικειου για την αποποιηση κληρονομιας... Αλλιως τους λες να βαλουν δικηγορο να παει στο πρωτοδικειο να ψαξει την αποφαση... (αυτο θελουν να γλυτωσουν "τα εξοδα" και ζηταν να τα πας εσυ" ) Το εγγυτερων συγγενων το ζηταει η τραπεζα για να δει ποιον αλλο μπορει να κυνηγησει.... Απο την στιγμη που εχει χαρτι αποποιησεως στα χερια σου ξεκινα τους στο δουλεμα.... Του στιλ πρεπει να εχει ενα εξωγαμο στο Καναδα ή στην Αυστραλια αλλα δεν ειμαι σιγουρος κτλ Μην φοβασαι τιποτα... Η συγχωρεμενη η μητερα μου χρωσταγε 320.000€ σε 6 διαφορετικες τραπεζες.... και ξερω τι γινεται απο πρωτο χερι... Σε ευχαριστω για την απαντηση. Η προσδοκια μου στο να γραψω στο foroum ηταν να βρω καποιο παρόμοιο παραδειγμα σαν το δικο σου. Ευτυχως ή δυστυχώς και η δικη μας περιπτωση είναι διαφορα ποσά σε αρκετες τραπεζες.Λίγο με αναθαρεψες καθώς δεν είμστε εξοικιωμένοι με τις επαφες με τις τράπεζες. Έχουμε λοιπόν τον πόνο μας για την απώλεια του ανθρώπου και εχουμε και τα διαδικαστικά 1
k_w_t Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, ladakis είπε αυτο το χωράφι πρέπει να ητανε ο Εθνικός Κήπος Μπα στο Πανοραμα Θεσσαλονικης ηταν.... Αλλα με αυτον τον τροπο και το οικοπεδο μας εμεινε και τα χρεη προς τις τραπεζες γλυτωσαμε... Το μονο χρεη που κληρονομησαμε ηταν προς την εφορια...(Αυτα και με το ευεργετημα της απογραφης τα κληρονομεις)
evangeliatheo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 πεθανε πριν 6 μηνες ο πατερας μου ,εκανα αποποιηση ,αλλα στο 6 μηνο βρηκαμε ιδιογραφη διαθικη του πατερα μου που αφηνε μοναδικη κληρονομο κινιτης και ακινιτης περιουσιας την μητερα μου .πρεπει να ξανακανω αποποιηση? η δεν χρειαζετε γιατι δεν ειμαι κληρονομος βαση της διαθικης?η οποια κυριχθηκε κυρια
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομιζω εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα . Θα ειχε η μαννα σου αν δεχοταν την διαθηκη για πιθανη της προσβολη της διαθηκης απο σενα με αμφιβολα βεβαια αποτελεσματα . Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano 1
adsl2+ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, evangeliatheo είπε πεθανε πριν 6 μηνες ο πατερας μου ,εκανα αποποιηση ,αλλα στο 6 μηνο βρηκαμε ιδιογραφη διαθικη του πατερα μου που αφηνε μοναδικη κληρονομο κινιτης και ακινιτης περιουσιας την μητερα μου .πρεπει να ξανακανω αποποιηση? η δεν χρειαζετε γιατι δεν ειμαι κληρονομος βαση της διαθικης?η οποια κυριχθηκε κυρια Το Ειρηνοδικείο κήρυξε κληρονόμο τη μητέρα σου , άρα εσύ έχεις να κληρονομείς στο μέλλων από την μητέρα σου , αν η μητέρα σου αποποιηθεί τη διαθήκη εσύ και όποιος άλλος ως εγγύτερος συγγενής στη σειρά πρέπει να απλοποιηθείτε η να την αποδεχθείτε 1
opera Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Όποιος κάνει αποποίηση και έχει ανήλικα τέκνα πρέπει να κάνει και για αυτά αποποίηση, γίνεται σε δικαστήριο με σχετικά έξοδα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το θεμα με τις αποποιησηεις μπορει να αποδειχτει προβλημα για καποιον που δεν ξερει οτι καποιος πεθανε κια απο αποποιησεις να βρεθει κληρονομος και να εχει χρεη ο αποθανων
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στις 4/6/2018 στις 7:53 ΠΜ, evangeliatheo είπε πεθανε πριν 6 μηνες ο πατερας μου ,εκανα αποποιηση ,αλλα στο 6 μηνο βρηκαμε ιδιογραφη διαθικη του πατερα μου που αφηνε μοναδικη κληρονομο κινιτης και ακινιτης περιουσιας την μητερα μου .πρεπει να ξανακανω αποποιηση? η δεν χρειαζετε γιατι δεν ειμαι κληρονομος βαση της διαθικης?η οποια κυριχθηκε κυρια Aπλά, αποποιήθηκες ένα δικαίωμα που δεν είχες.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Το θεμα με τις αποποιησηεις μπορει να αποδειχτει προβλημα για καποιον που δεν ξερει οτι καποιος πεθανε κια απο αποποιησεις να βρεθει κληρονομος και να εχει χρεη ο αποθανων Το έχω ξανακούσει αυτό, αλλά νομίζω πρέπει να ειδοποιηθεί με κάποιον επίσημο τρόπο ο κληρονόμος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Το έχω ξανακούσει αυτό, αλλά νομίζω πρέπει να ειδοποιηθεί με κάποιον επίσημο τρόπο ο κληρονόμος. Μακαρι αλλα δεν ξερω αν ισχυει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα