dj chris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδια…ηθελα τη γνωμη σας σς κατι….καταρχας εχω ενα macbook pro 2013 και τις τελευταιες μερες ακουσα απο την κατω δεξια γωνια του εναν πολυ μικρο διακρητικο ηχο σαν τσουτσουρισματακι…γνωριζετε τι μπορει να ειν..??? αν τονισω..πως στη συνεχεια της λειτουργιας του…ο ηχο αυτος σταματα κ ξαναρχιζει παλι μετα ακο καμποση ωρα κ δεν ειναι συνεχομενος..σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ενδεχομενως ειναι ανεμιστηρας το οτι το ακους μερικες φορες ειναι γιατι δεν δουλευει παντα παρα μονο οταν χρειαστει. ισως να κανει θορυβο γιατι εχει μαζεψει μπουρμπα(σκονες τριχες κλπ) αν ξερεις μπορεις προσεκτικα να το ανοιξεις για καθαρισμα αν δεν ξερεις μπορεις να δεις βιντεακι πως γινεται στο youtube αλλα αμα δεν εισαι σιγουρος μην το δοκιμασεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω φιλε μου..το εχω ανοιξει η αληθεια ειναι…οταν εννοεις καθαρισμα…εννοεις ενα απλο φυσιγματακι ε..?? απλα αυτον τον ηχο …τον κανει για κανα δευτερολετο κ σταματα..κ μετα παλι απο 1 λεπτο το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μήπως ανήκει σε αυτήν την κατηγορία: https://www.apple.com/support/macbookpro-videoissues/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μμμ..κοιταξα τωρα καλυτερα..κ το μοντελο το δικο μου ειναι το mid 2012....εε θα το ψαξω φιλε μου atheatos ευχαριστω πολυ..!!!!!! ειναι ενας πολυ διακρητικος ηχος..μια ακουγεται μια οχι δεν αντιμετωπιζω καποιο απο τα προβληματα που αναφερει η ιστοσελιδα που το κοιταξα..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μμμ..κοιταξα τωρα καλυτερα..κ το μοντελο το δικο μου ειναι το mid 2012....εε θα το ψαξω φιλε μου atheatos ευχαριστω πολυ..!!!!!! ειναι ενας πολυ διακρητικος ηχος..μια ακουγεται μια οχι δεν αντιμετωπιζω καποιο απο τα προβληματα που αναφερει η ιστοσελιδα που το κοιταξα..!!! Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εμφανιστούν αργότερα και ο ήχος που ακούς να είναι η αρχή. Πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο service να τον δουν. Μπορεί να σε καλύπτει το προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ενταξει φιλε μου..θα τν παω.!!!!!!! το καλο για μενα παντως ειναι πως δεν μου εχει εμαφνισει καποιο προβλημα στη λειτουργια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τον ανοιξα να τον καθαρισω και τελικα παλι τα ιδια..οσο το μελετησα γω..ο ηχος αυτος προερχεται απο την πλευρα του σκληρου δισκου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τον ανοιξα να τον καθαρισω και τελικα παλι τα ιδια..οσο το μελετησα γω..ο ηχος αυτος προερχεται απο την πλευρα του σκληρου δισκου.. Κάνε ένα backup καλού κακού και όταν τα παίξει ο δίσκος τον αλλάζεις. Στα 3-4 χρόνια λογικό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 του εχω κανει back up προσφατο κιολας..πριν τις γιορτες συγκεκριμενα...να ανησυχω μηπως ειναι κατι αλλο..?? τι λες εσυ..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 του εχω κανει back up προσφατο κιολας..πριν τις γιορτες συγκεκριμενα...να ανησυχω μηπως ειναι κατι αλλο..?? τι λες εσυ..??? Μπορεί να είναι από το δίσκο ο ήχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μπορω να το σιγουρεψω με καποιον τροπο αυτο..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μπορω να το σιγουρεψω με καποιον τροπο αυτο..??? Κάπου έχει ένα διαγνωστικό αλλά γενικά όταν είναι να σε αφήσει θα σε αφήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μμ καταλαβα..!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μμ καταλαβα..!!!! H προσωπική μου άποψη και εμπειρία είναι να μην βασίζεσαι τόσο σε διαγνωστικά, δεν είναι 100% αξιόπιστα. Γι'αυτό λέω να υπάρχει ένα backup και ό,τι θέλει ας γίνει...τώρα αν το χρησιμοποιείς στη δουλειά (αν είσαι dj ας πούμε και παίζεις μ'αυτό) τότε για να είσαι καλυμμένος θα πρέπει ή να έχεις 2ο μηχάνημα ή να έχεις 2ο δίσκο φορμαρισμένο έτοιμο να τον αλλάξεις, αλλά θα σου φάει κάποια ώρα, δεν ξέρω αν γίνεται να το κάνεις εκεί επιτόπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα