Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Κοινώς, θα αγοράσει προσωρινά (Asrock θελούσης) ή οριστικά (Asrock μη θελούσης) νέα. Ήτοι, το e-shop έχει και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολάκερη (μηδενικό ρίσκο εκ μέρους τους).
Sheogorath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, αλλά φυσικά θα την πληρώσω Έχεις εξαντήσει τα νομικά σου δικαιώματα? Κοινώς, θα αγοράσει προσωρινά (Asrock θελούσης) ή οριστικά (Asrock μη θελούσης) νέα. Ήτοι, το e-shop έχει και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολάκερη (μηδενικό ρίσκο εκ μέρους τους). Δεν μ’αρέσει αυτό. Γιατί το eshop πάλι κερδισμένο θα είναι παρά την παράλογη συμπεριφορά τους.
Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν η κατάσταση έχεις ως εξής: Το e-shop μου περνάει άλλη μητρική και αναλαμβάνει την ευθύνη καλής λειτουργίας της. Η Fatal1ty στέλνεται πίσω στην Αsrock. Μετά από 2 μήνες περίπου θα ξέρουμε αν θα γίνει δεκτή ως προβληματική από την Asrock. Αν τελικώς γίνει δεκτή το e-shop μου δίνει πιστωτικό. Αν όχι, απλά θα την σπρώξω κάπου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Όσο και αν τους ζόρισα, αρνούνται οτιδήποτε άλλο. Γιατί φοβούνται ακριβώς αυτό. Μην δεν γίνει δεκτή η μητρική από την Asrock και την φορτωθούνε αυτοί μετά. Δεν σε αφορά αυτό εσένα όμως. Έπρεπε να την είχες χαλάσει τελείως τη μητρική να ξεμπερδεύεις... Αμ δεν είναι πιστωτικό, δυστυχώς... Εγώ πάλι γιατί δεν την πάω (ούτε την πήγαινα ποτέ) ιδιαίτερα την ASUS, μου λέτε; Χρήζω ψυχανάλυσης; Δεν υπάρχει καλή και καλή εταιρία. Όπως λέει και ο φίλος παρακάτω εξαρτάται το μοντέλο. Σίγουρα η ASUS έχει δημιουργήσει ένας Overhype όπως η Corsair, η Intel, η Apple, κλπ. Υπάρχει δηλαδή το στερεότυπο ότι φτιάχνει τα καλύτερα. Τα στερεότυπα ωστόσο έχουν δόση αλήθειας που δεν αναπαράγεται πάντα. Καθε εταιρια εχει πετυχημενα μοντελα μητρικων, αλλα και προβληματικα. Οποτε ψαξτε στο διαδικτυο να δειτε αν το συγκεκριμενο μοντελο μητρικης (ή καρτας γραφικων κλπ.) που θελετε να παρετε, εχει καλες κριτικες απο χρηστες και σοβαρα sites. Έτσι. Μάλλον χρήζεις ψυχανάλυσης (αστειεύομαι φυσικά ) . Ίσως από μερικά μοντέλα να την αντιπάθησες σαν εταιρεία, όπως εγώ αντιπάθησα την asrock μόλις είδα τι σαπίλα πουλάει στο am3+ socket στο budget από 110 και κάτω ευρώ. Όσον αφορά τις 970 extreme, 990fx fatal1ty killer, 990fx fatal1ty professional και την 990 extreme 9 που είναι αστέρια, εκεί είμαι σύμφωνος, είναι οι μόνες asrock που αξίζουν. Από την άλλη πλευρά αντιπαθώ τις msi για am3+, μάπα vrm όλες οι υπόλοιπες, εκτός της 990fxa gd80, η οποία φοράει καλής ποιότητας vrm, αλλά είναι πολύ μέτρια στο κλοκάρισμα. Όμως, συμπαθώ την asrock και την msi στο intel socket, οι μητρικές τους είναι άψογες από την πιο φθηνή μέχρι την πιο ακριβή . Θέλω να το ψάξω λίγο αυτό με την τροφοδοσία. Χρησιμοποιούν κακό κύκλωμα VRM ή έχουν κακό σύστημα ψύξης; Αν ισχύει το πρώτο, ποιο είναι το κύκλωμα VRM που χρησιμοποιούν και γενικά πρέπει να αποφεύγουμε; Ναι, αλλά φυσικά θα την πληρώσω Δεν μου αρέσει αυτό... Μάλλον σε ξεφορτώθηκαν δεξιοτεχνικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε εμένα μου αρέσει, γιατί δεν περιμένω και πολλά από Asrock. Εκεί δεν υπάρχει και η (διαπιστωμένη από το e-shop) ασυμβατότητα, οπότε με ιδανικές συνθήκες ψύξης (και με μνήμες εντός λίστας συμβατότητας, που το e-shop δεν είχε εξετάσει καν), υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να τη βγάλουν ΟΚ. Κοινώς, κατά τη γνώμη μου, η παρτίδα μπορεί να κερδηθεί εναντίον του e-shop, αλλά πολύ δύσκολα εναντίον της Asrock
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Heatspreader για τις msi είναι το μοντέλο των vrm, nikos vrm κάτι, λεπτομέρειες δεν θυμάμαι . Για τις asrock επίσης είναι τα vrm, έχω διαβάσει πολλά για το κύκλωμα τροφοδοσίας των fatal1ty performance και 990fx extreme 6, αλλά δεν έχω ψάξει το όνομα των vrm's τους.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν η κατάσταση έχεις ως εξής: Το e-shop μου περνάει άλλη μητρική και αναλαμβάνει την ευθύνη καλής λειτουργίας της. Η Fatal1ty στέλνεται πίσω στην Αsrock. Μετά από 2 μήνες περίπου θα ξέρουμε αν θα γίνει δεκτή ως προβληματική από την Asrock. Αν τελικώς γίνει δεκτή το e-shop μου δίνει πιστωτικό. Αν όχι, απλά θα την σπρώξω κάπου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Όσο και αν τους ζόρισα, αρνούνται οτιδήποτε άλλο. Γιατί φοβούνται ακριβώς αυτό. Μην δεν γίνει δεκτή η μητρική από την Asrock και την φορτωθούνε αυτοί μετά. Πάνε να σε πιάσουν κορόιδο με άλλο τρόπο μου φαίνεται και αργότερα θα έχεις και άλλους μπελάδες. Προσωρινά θα προσωρούσα σε καταγγελία. Τόσος καιρός κοροϊδία. 1
normal40 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μαύρο στο eshop κ τέλος. Ούτε κα..τες. Έτσι θέλουν και το πλαισιο μαζί παρέα. 2
toketog Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν παιδιά, καταρχάς σε ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την βοήθεια σας. Σήμερα, παρέλαβα τον Υπολογιστή με αλλαγμένη μητρική. Η μητρική της Asrock έχει αποστολεί στην Asrock για RMA μαζί με τις παρατηρήσεις τις δικές μου και των τεχνικών. Επίσημη απάντηση θα έχουμε μετά απο περίπυ 2 μήνες. Ευελπιστώ στο οτι η Asrock θα αποφανθεί οτι η μητρική είναι προβληματική. Και το λέω αυτό διότι, όπως είχα και πει και στο αρχικό ποστ "Όταν η οθόνη ήταν "μαύρη" 3 επαναλαμβανόμενα μακρόσυρτα μπιπ ακουγόταν από το ηχειάκι του BIOS. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή λοιπόν αυτό δείχνει πρόβλημα στην RAM" Αυτό και τα εμέ δείχνει οτι το σύστημα είναι unstable πριν ακόμα γίνει εκκίνηση, κάτι που συνεπάγεται ελλάτωμα στην μητρική, μιας και O CPU και οι RAM έχουν δοκιμαστεί, και όχι στο κατα τα άλλα άθλιο Chipset. Επιπλέον είχα αναφέρει οτι το σύστημα με τις ίδιες μνήμες σε διπλανα slot (A1,A2) τρέχει απροβλημάτιστα για μέρες! Αυτό εμένα μου λέει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στα VRM, μιας και αν όντως υπήρχε το σύστημα θα εξακολουθούσε να ήταν Unstable. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συμβαίνει
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλορίζικη η νέα μητρική και καλή τύχη με την Asrock, λοιπόν! Η αστάθεια του συστήματος, μπορεί να οφείλεται όμως και στις μνήμες, δεδομένου ότι δεν είναι στη λίστα συμβατότητας, μην το ξεχνάς! Το ότι έπαιζαν σε single channel, μεταφράζεται και ως υπολειτουργία...όπως και να'χει, πάντως, η μπάλα είναι στο γήπεδο της Asrock πλέον... Τελικά μητρική ποιά μπήκε;
duffyduck Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει η RAM. Γραφω προσωπικη μου εμπειρια: Λοιπον σε ενα συστημα AM3 μου εβγαζε προβλημα / errors στην RAM. Μαλιστα υστερα και απο memtest εβλεπα πολλα errors. Δοκιμασα και με αλλα RAM sticks, παλι τα ιδια. Εντωμεταξυ τα RAM sticks σε αλλο μηχανημα ηταν ok. Δεν θα αναφερθω σε αλλες λεπτομερειες. Τελικα υστερα απο αμετρητες δοκιμες κατεληξα στο συμπερασμα οτι το προβλημα ηταν το τροφοδοτικο, το οποιο φυσικα αλλαξα και ολα δουλεψαν μια χαρα.
toketog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά μπήκε η GIGABYTE GA-970A-UD3P, όχι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά για την χρήση που την θέλω με καλύπτει και με το παραπάνω.
Sheogorath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Kαλή είναι, δεν έχει αναφερθεί κάποιο θέμα εδώ μέσα
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά μπήκε η GIGABYTE GA-970A-UD3P, όχι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά για την χρήση που την θέλω με καλύπτει και με το παραπάνω. Μεταχειριμένη ή καινούργια? Τελικά πλήρωσες τα 15 ευρώ?
toketog Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καινούρια μπήκε. Το 15αρι το πλήρωσα αλλα μου έκαναν δωρεάν την αλλαγή της μητρικής, έκαναν cable management και έβαλαν και άλλη πάστα....και καλα ήθελαν να δείξουν οτι κατι έκαναν
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καινούρια μπήκε. Το 15αρι το πλήρωσα αλλα μου έκαναν δωρεάν την αλλαγή της μητρικής, έκαναν cable management και έβαλαν και άλλη πάστα....και καλα ήθελαν να δείξουν οτι κατι έκαναν Εαν τελικά πει η asrock ότι είναι ελαττωματική η μητρική θα πρέπει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα