Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου δεν μπορουν απο μονη τους να δεκτουν εγγραφος απο το σερβις οτι εχει αυτο και αυτο η μητρικη φτανει και περισσεύει.

ειναι απλα ενα μαγαζακι μονο για χαρτομαντιλα αν τα πουλαγε αυτα και πολυ ειναι.

αποδεδηγμενο πολλες φορες το τι ειναι αυτο το μπακαλικο σαν μαγαζι.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα εξηγήσω περισσότερα αργότερα, αλλά....ποιά απο τις 2;

http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-990fxa-ud3-retail-p-PER.526933

http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958

Με το 990 Chipset...

Καλή είναι η μητρική, την έχω βάλει, αλλά ο τρόπος που στέκονται οι ψύκτρες στα VRMs είναι με πλαστικό και ελατήριο, όχι με βίδες.

Επίσης η μητρική που είχες υποστήριζε 220W επεξεργαστές, ενώ αυτή όχι...  :-( 

Τέλος πάντων. Πάρε την 990 να τελειώνεις.

Μίλησα και μ' αυτούς αλλά άκρη δεν έβγαλα. Δεν φταίει ο πωλητής μου λένε, copy-paste τα παίρνει απο τον κατασκευαστή. Εναντίον του κατασκευαστή πρέπει να κινηθείτε, όχι του πωλητή. Και με κατηγόρησε κιόλας που το έφτιαξα μόνος μου, γιατί λέει μπορεί να το έκαψα/να το χάλασα όπως το συναρμολογούσα....Χριστέ μου....σε τι εποχή ζούμε; στο 90?  

Μα σου λέω, μίλησα με ΓΓΚ και μόνο που δεν με έβρισαν που τους πήρα τηλέφωνο. Δεν είναι υπόθεση που αφορα την ΓΓΚ κύριε!. Πρέπει να κάνετε καταγγελία στην Asrock, αλλα με συγχωρείτε που σας το λέω, και καταγγελία να κάνετε άκρη δεν θα βρείτε

Ότι να' ναι... Ότι να' ναι όμως... Πιο άσχετοι δεν γίνεται.  :mad:

Δημοσ.

Heatspreader τα vrm που φοράει η καινούρια asrock 970a-g/3.1, η fatal1ty που είχε πριν ο toketog αλλά και η 990 extreme 6 είναι για κλάμματα, δήθεν 220w support και στην πραγματικότητα αγγούρια καλυβιότικα. Καλύτερα αν είναι να κρατήσει τον fx να πάει στην m5 a99x evo r2.0, ναι μεν 6+2 power phase αλλά δοκιμασμένη λύση που με καλό κομμάτι και ψύξη χτυπάει για πλάκα 4.8 - 5 ghz σε oc. Αρκετά από τα τελευταία revision των 990xa ud3 / 990fxa ud3 έχουν θέμα με τα vrm, καλό θα ήταν να αποφύγει την fxa και να πάει με κλειστά μάτια στην asus. Είπαμε, δεν είναι 8+2 όπως η fxa, αλλά είναι 6+2 δοκιμασμένο που κλοκάρει άψογα.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο που ρώτησε πρέπει να του πούμε ποια θα πάρει.
Διαφορετικά υπάρχει και η MSI 990FXA Gaming.

https://www.msi.com/product/motherboard/990FXA-GAMING.html#hero-overview

Πιο σύγχρονο Motherboard με πολλά καλούδια. :)

Γενικά μου φαίνεται ότι οι Asrock δεν μας τα λέει πολύ καλά. Εκτός αν δεν μας τα λένε καλά οι άλλοι κατασκευαστές που αναφέρουν για την ψύξη των VRMs.

Το ότι ζητάει Top Down Cooler για 125W και υδρόψυξη για 220W, κάτι δηλαδή που έρχεται σε αντίθεση με το Top Down Cooler, δεν μου αρέσει.

Δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.

Kαι εγώ Asus προτείνω, πολλές κλούβιες Giga μας βγήκανε τώρα τελευταία.

Φαντάζομαι πιστωτικό, ωραίος! :) (αν και εγώ θα έκανα υπαναχώρηση και αντε γεια. Εχεις δικαίωμα, το να σε αναγκάζουν σε πιστωτικό είναι παράνομο).

• Like 1
Δημοσ.

Kαι εγώ Asus προτείνω, πολλές κλούβιες Giga μας βγήκανε τώρα τελευταία.

Φαντάζομαι πιστωτικό, ωραίος! :) (αν και εγώ θα έκανα υπαναχώρηση και αντε γεια. Εχεις δικαίωμα, το να σε αναγκάζουν σε πιστωτικό είναι παράνομο).

Μετά από τέτοια ταλαιπωρία και με το κράτος παντελώς απόν για ακόμη μία φορά, παίρνεις το πιστωτικό και τους φιλάς και τα χέρια.

• Like 1
Δημοσ.

Αμ δεν είναι πιστωτικό, δυστυχώς... :(

Εγώ πάλι γιατί δεν την πάω (ούτε την πήγαινα ποτέ) ιδιαίτερα την ASUS, μου λέτε; Χρήζω ψυχανάλυσης;

Δημοσ.

Καθε εταιρια εχει πετυχημενα μοντελα μητρικων, αλλα και προβληματικα. Οποτε ψαξτε στο διαδικτυο να δειτε αν το συγκεκριμενο μοντελο μητρικης (ή καρτας γραφικων κλπ.) που θελετε να παρετε, εχει καλες κριτικες απο χρηστες και σοβαρα sites.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν η κατάσταση έχεις ως εξής:

Το e-shop μου περνάει άλλη μητρική και αναλαμβάνει την ευθύνη καλής λειτουργίας της. Η Fatal1ty στέλνεται πίσω στην Αsrock. Μετά από 2 μήνες περίπου θα ξέρουμε αν θα γίνει δεκτή ως προβληματική από την Asrock. Αν τελικώς γίνει δεκτή το e-shop μου δίνει πιστωτικό. Αν όχι, απλά θα την σπρώξω κάπου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Όσο και αν τους ζόρισα, αρνούνται οτιδήποτε άλλο. Γιατί φοβούνται ακριβώς αυτό. Μην δεν γίνει δεκτή η μητρική από την Asrock και την φορτωθούνε αυτοί μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αμ δεν είναι πιστωτικό, δυστυχώς... :(

Εγώ πάλι γιατί δεν την πάω (ούτε την πήγαινα ποτέ) ιδιαίτερα την ASUS, μου λέτε; Χρήζω ψυχανάλυσης;

Μάλλον χρήζεις ψυχανάλυσης :P (αστειεύομαι φυσικά ;)) . Ίσως από μερικά μοντέλα να την αντιπάθησες σαν εταιρεία, όπως εγώ αντιπάθησα την asrock μόλις είδα τι σαπίλα πουλάει στο am3+ socket στο budget από 110 και κάτω ευρώ. Όσον αφορά τις 970 extreme, 990fx fatal1ty killer, 990fx fatal1ty professional και την 990 extreme 9 που είναι αστέρια, εκεί είμαι σύμφωνος, είναι οι μόνες asrock που αξίζουν. Από την άλλη πλευρά αντιπαθώ τις msi για am3+, μάπα vrm όλες οι υπόλοιπες, εκτός της 990fxa gd80, η οποία φοράει καλής ποιότητας vrm, αλλά είναι πολύ μέτρια στο κλοκάρισμα. Όμως, συμπαθώ την asrock και την msi στο intel socket, οι μητρικές τους είναι άψογες από την πιο φθηνή μέχρι την πιο ακριβή :).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...