Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν χωράει κουβέντα: Σύμφωνα με αυτό: http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20970%20Performance/?cat=CPU υποστηρίζει κανονικά τον επεξεργαστή σου. Παραπέμπεις τον υπεύθυνο service εκεί, αν επιμένει του ζητάς να σου δηλώσει ΓΡΑΠΤΩΣ ότι η μητρική είναι ασύμβατη και ότι δεν έχει πρόβλημα και προχωράς με αυτά που σου έγραψα. Το mail στην AsRock στείλ'το από τώρα να ξεμπερδεύεις. http://event.asrock.com/tsd.asp
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τζάμπα ασχολείσαι μαζί τους. Στέλνεις μεηλ στην asrock και τους εξηγείς την κατάσταση. Αν σου πουν για αντικατάσταση τότε θα τυπώσεις το μεηλ και θα το πας στο eshop. Και από τη στιγμή που θα μιλάμε για αντικατάσταση τότε πρόκειται για ελαττωματικό προιόν. Σε αυτή τη περίπτωση ζητάς και τα χρήματά σου πίσω. Αν σου πουν και πάλι στο eshop σου λένε τα δικά τους, κάνεις καταγγελία. Αλλά πρώτα απάντηση από asrock. 2
toketog Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έστειλα Mail στην Asrock και περιμένω απάντηση
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Θα σου απαντήσουν άμεσα. Δύο φορές που ήθελα να ρωτήσω κάτι, αμέσως είχα αναλυτική απάντηση. 1
toketog Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Άντε να δούμε τι θα μου πούνε και αυτοί
toketog Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είχα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω της φόρμας υποστηρίξης, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Μήπως πρέπει να τους στείλω mail ?
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν το θυμάμαι.Πάντως με email μου είχαν απαντήσει. Κάνε υπομονή κάνα δύο μέρες ακόμα. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είχα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω της φόρμας υποστηρίξης, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Μήπως πρέπει να τους στείλω mail ? Νομίζω μέσω της φόρμας είχα επικοινωνήσει και μου απάντησαν. Βέβαια δεν αφορούσε πρόβλημα με μητρική. Περίμενε λίγο ακόμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παρασκευή βράδυ επικοινώνησες. Το Σαββατοκύριακο δεν νομίζω ότι πιάνεται εργάσιμη...υπομονή μέχρι Τετάρτη βράδυ - Πέμπτη πρωί.
toketog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα, δεν μου έχει έρθει κάποιο Mail ακομά. Στο μεταξύ μίλησα με e-shop και μου λένε ότι δεν μπορούν να μου δώσουν γραπτή βεβαίωση για αυτο που υποστηρίζουν. Οι άνθρωποι ειναι απατεώνες του κερατά. Παράλληλα μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο απο μια εταιρία που λέγεται braintrust, η οποία ειναι ο επίσημος προμηθευτής της Asrock στην Ελλάδα και μου διαβεβαίωσε το πρόβλημα που υπάρχει στην συγκεκριμένη σειρά και μάλιστα μπορούν να αναλάβουν και την αντικατάσταση της μητρικής μου.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ποια σειρά? Την 970? Αντικατάστημα με την ίδια μητρική όχι. Πήγαινε σε 990. Από την braintrust δεν σου είπαν την διαδικασία? Να μην πάρεις την ίδια όμως. Έστω να σου δώσουν μια έγγραφη απάντηση και την πας στο eshop. 1
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μπορείτε να μην ψωνίζετε από το eshop;Είναι τόσο δύσκολο; Μακάρι να βγάλεις άκρη με την Asrock. Κυνήγησε το. 2
toketog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ποια σειρά? Την 970? Αντικατάστημα με την ίδια μητρική όχι. Πήγαινε σε 990. Από την braintrust δεν σου είπαν την διαδικασία? Να μην πάρεις την ίδια όμως. Έστω να σου δώσουν μια έγγραφη απάντηση και την πας στο eshop. Επειδή όταν πήρα δεν μίλησα με το τμήμα service, αλλα με κάποιον άλλο που δεν ήξερε τόσες λεπτομέριες θα ξαναπάρω. Μπορείτε να μην ψωνίζετε από το eshop; Είναι τόσο δύσκολο; Μακάρι να βγάλεις άκρη με την Asrock. Κυνήγησε το. ΠΟΤΕ ξανά απο e-shop!! Το ελπίζω
toketog Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα απο την Asrock...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα