toketog Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Με τη νέα μητρική έχεις πρόβλημα? Κανένα απολύτως, όλα μια χαρά
toketog Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, φέρνω ευχάριστα νέα!! σήμερα με πήρε τηλέφωνο το e-shop. Η Asrock αντικατέστησε την μητρική, και περιμένω να μου βγάλουν πιστωτικό. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!! 4
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, φέρνω ευχάριστα νέα!! σήμερα με πήρε τηλέφωνο το e-shop. Η Asrock αντικατέστησε την μητρική, και περιμένω να μου βγάλουν πιστωτικό. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!! Kαι λες, δεν με ενδιαφέρει το πιστωτικό και παίρνεις τα χρήματα πίσω 2
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Άντε, μπράβο! Χαλάλι η ταλαιπωρία, τελικά! Οδύσσεια δεν λες καλύτερα. 1
fallen4ngel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πάνε πές στα αστέρια του eshop ότι είναι καραστραβοί που δεν είδαν το 220w tdp που φωνάζει, το οποίο σημαίνει πως η συγκεκριμένη mobo υποστηρίζει και καλά μέχρι 9590. Την είχα ένα διάστημα στα χέρια μου, μου την είχε δώσει ένας φίλος δοκιμαστικά, μαζί με 8320, είχε καλά features αλλά μάπα από ποιότητα στα vrm, πολλή ζέστη για το τίποτα με στοκ 8320. Η συγκεκριμένη είναι μία από τις χειρότερες mobo που έχουν βγει ποτέ, λόγω της ποιότητας του κυκλώματος τροφοδοσίας, η οποία είναι πολύ χαμηλή και εφάμιλλη με αυτά που χρησιμοποιεί η msi στις μητρικές για am3+. Πες τους το γιατί μάλλον είναι στραβοί, δεν εξηγείται αλλιώς. Η μητρική σου έχει πρόβλημα, είναι απλό και απόρώ γιατί στα κουκουλώνουν εκεί. Ορίστε λεπτομέρειες περί της 970 fatal1ty performance : http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20970%20Performance/ Έχουν αναφερθεί πάρα πολλά περιστατικά της συγκεκριμένης μητρικής να σταματάει να δουλεύει μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά είτε και να σκάνε τα vrm. Αν δεις στο newegg reviews θα καταλάβεις τι εννοώ. Σορρυ που κάνω παράθεση αλλά τώρα το είδα. Όχι 220 ούτε 125 δεν υποστηρίζει σωστά. Αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε το * στους επεξεργαστές, παλιότερα δεν υπήρχε αλλά λογικά ήταν τόσα τα παράπονα και οι επιστροφές που μπήκε για να καλύψουν τον κ*** τους. Και κάπου διάβασα για 990 chipset, τι διαφορά θα έχει πχ η 990fx Extreme 3; Καμία 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Από 990fx αξίζανε μόνο η fatal1ty professional και η 990fx extreme 9, άντε και η 990fx fatal1ty killer, καμία άλλη όμως. Δυστυχώς πολύς κόσμος την πάτησε με αυτή την mobo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα