nickts1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Δεν μου ανοίγει κανενός τύπου video ή audio στο ίντερνετ. Έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση adobe flash player, και έχω δοκιμάσει από δύο διαφορετικούς browsers (firefox, chrome). Το περίεργο είναι ότι, όταν κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή, ανοίγουν κανονικά τα video/audio και μετά από λίγα λεπτά διακόπτεται η προβολή/ήχος και αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα. Έχετε κάποια ιδέα, τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα; Πρόκειται για το desktop της υπογραφής. Σε άλλες συσκευές προφανώς και δεν υπάρχει θέμα, οπότε δεν αφορά τη γραμμή μου.
crc2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Για δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ότι έχεις απο Flash Player , κάνε επανεκκίνηση και ξανακάνε εγκατάσταση τον τελευταίο flash player , αν και λογικά στο chrome δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα....
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Βαλε νεοτερη/παλιοτερη (αναλογα με το τι εχεις τωρα και τι υπαρχει διαθεσιμο) εκδοση του driver για την καρτα ΗΧΟΥ.
nickts1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, πράγματι το πρόβλημα είναι στην κάρτα ήχου, αλλά δε μπορώ να βρώ κάποιον προηγούμενο driver εκτός από αυτόν που έχει στην επίσημη ιστοσελίδα της κάρτας μου, τον 2.5.1http://us.focusrite.com/downloads?product=Scarlett+2i2 Τι μπορώ να κάνω, τα κολλήματα συνεχίζονται ακάθεκτα...
jim_p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο, εκτος απο το να χρησιμοποιεις την onboard οταν δεν χρειαζεσαι την εξωτερικη ή απλα να ορισεις μονο σε συγκεκριμενα προγραμματα να χρησιμοποιουν την εξωτερικη και τα υπολοιπα την onboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα