Tenshi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Υποψιάζομαι το ίδιο που θα έκανες αν το πάθαινες με την custom υδροψυξη; Να τραβήξω τα μαλλιά μου εννοείς μάλλον,άλλα όχι. Το πρόβλημα με τις επεκτάσιμες ΑΙΟ είναι τα δυσεύρετα ανταλλακτικά.Επειδή αναφέρθηκες στην Swiftech (την οποία παρεμπιπτόντως είχα επεκτείνει με την προσθήκη ενός επιπλέον ψυγείου),ουσιαστικά αχρηστεύτηκε με το που κάηκε η MPC30 αντλία.Το ίδιο γίνεται και στην περίπτωση που ράγιζε το plexi στο reservoir,στο σημείο που υπήρχε βίδα για bleed.Δέν ήταν μόνο τα capital control που έσκασαν εκείνη την περίοδο.Ακόμα και τώρα που έχω τρόπο να κάνω χρήση paypal,άν έβρισκα ανταλλακτικά θα ήθελα στην καλύτερη ένα δεκαήμερο για να τα πάρω στα χέρια μου. Απο την άλλη,πόσο "δύσκολο" είναι να βρείς άμεσα μια Laing D5/DDC και ένα reservoir της αρεσκείας σου,ακόμα και μεταχειρισμένα;
Bigi444444 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς και η ελευθερία που σου δίνει σε όλους τους τομείς ένα custom σύστημα δε συγκρίνεται με ένα έτοιμο.Όπως και με ολόκληρο το pc.Γι αυτούς που θέλουν όμως το έτοιμο, για οποιονδήποτε λόγο, θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις εκεί έξω χωρίς να γίνονται οι guru της υδρόψυξης, χωρίς να σκάνε 400ρια και χωρίς να έχουν μπαούλα για να τις χωρέσουν.Γι' αυτούς μια χαρά εναλλακτική αποτελούν οι aio και γνωρίζοντας εκ των προτέρων τους περιορισμούς αλλά και το όποιο ρίσκο.Μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτά κάθε φορά εξάλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα