Anastazio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 καλημερα!! εχω εδω και δεκα χρονια λαπτοπ με windows ! επισης εχω Iphone kai Ipad! ηθελα να το αλλαξω το λαπτοπ να παρω κατι σε σταθερό! σκεφτομαι να παρω μακ , και ειδα αυτον εδω http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/apple-imac-mac-mini/Apple-iMac-MK142GR-A-5250U-8-GB-1-TB-SATA-Intel-Iris-6000.htmπως σας φαινετε? δεν θελω να δωσω και μια περιουσια! η χρήση θα ειναι απλή! κατεβασματα σερφαρισμα όφισ κλπ!!!! Σαπακι απο τα λιγα,obsolete με το που περασεις την ταμειακη,παρε ενα macbook του 10 για τα χαιλικια και carbon εμπειρια χρησης. 1
nickolas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ¨Οπως σου είπαν και άλλοι, με απλό σκληρό θα είναι αργός. Οπωσδήποτε SSD και minimum 8GB RAM (που στο μέλλον θα κάνεις 16GB οπότε καλύτερα να είναι 1 dimm 8GB ώστε να το κρατήσεις). Έχω macbook 2008 και πάει σφαίρα (με αναβάθμιση SSD και 8GB RAM). Δεν έχω πληρώσει για μπαταρία* και δε χρειάστηκε ποτέ να καθαρίσω τον ανεμιστήρα του. Το μόνο που χαλάει συνέχεια είναι ο φορτιστής που κόβεται το καλώδιο, ειδάλλως είναι τέρας αξιοπιστίας. Το σύστημά μου δε είναι 10ετίας και έχει περάσει 3 Macbook και τουλάχιστον 5 σκληρούς (και 8/οκτώ αναβαθμίσεις λειτουργικού) χωρίς format. Προσπάθησέ το αυτό σε Windows... *αλλάχτηκε μια φορά στην εγγύηση για φούσκωμα. Οπότε ο Mac λέει και θα τον έχεις για χρόνια, απλά αν δεν έχει SSD υπολόγισε χρήματα για να τον αναβαθμίσεις. Προσωπικά κολλάω το Macbook σε μια 24άρα οθόνη και έχω ασύρματο πληκτρολόγιο και touchpad και δουλεύει μια χαρά όταν κάθομαι στο γραφείο μου.
visualizer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά από άποψη hardware παρότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα μηχανήματα είναι κοντά στις τιμές δεν έχουν καμία επαφή .Από την μια έχουμε τις καλές κάρτες γραφικών - σχετικά καινούργια μοντέλα επεξεργαστών και SSD και από την άλλη έχουμε παλιούς επεξεργαστές ( πως δεν τους έχουν κλείσει μέσα για αρχαιοκάπηλους ένας θεός ξέρει ) πολύ αδύναμες κάρτες γραφικών και απλούς σκληρούς δίσκους. Υπερ ; πολύ καλή ανάλυση οθόνης και το λειτουργικό ..προσωπικά προτιμάω να σκάσω χρήματα για ένα hackintosh .
Atsumbalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά από άποψη hardware παρότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα μηχανήματα είναι κοντά στις τιμές δεν έχουν καμία επαφή .Από την μια έχουμε τις καλές κάρτες γραφικών - σχετικά καινούργια μοντέλα επεξεργαστών και SSD και από την άλλη έχουμε παλιούς επεξεργαστές ( πως δεν τους έχουν κλείσει μέσα για αρχαιοκάπηλους ένας θεός ξέρει ) πολύ αδύναμες κάρτες γραφικών και απλούς σκληρούς δίσκους. Υπερ ; πολύ καλή ανάλυση οθόνης και το λειτουργικό ..προσωπικά προτιμάω να σκάσω χρήματα για ένα hackintosh . Οι λύσεις "σαν Macbook Pro" αλλά όχι ακριβώς με έβρισκαν ιδιαίτερα φανατικό στο παρελθόν. Μετά από κάποια χρόνια hackintosh όμως θέλεις αλουμίνιο, retina display και 12ώρες μπαταρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα