souz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλημερα!! εχω εδω και δεκα χρονια λαπτοπ με windows ! επισης εχω Iphone kai Ipad! ηθελα να το αλλαξω το λαπτοπ να παρω κατι σε σταθερό! σκεφτομαι να παρω μακ , και ειδα αυτον εδω http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/apple-imac-mac-mini/Apple-iMac-MK142GR-A-5250U-8-GB-1-TB-SATA-Intel-Iris-6000.htmπως σας φαινετε? δεν θελω να δωσω και μια περιουσια! η χρήση θα ειναι απλή! κατεβασματα σερφαρισμα όφισ κλπ!!!!
Apsinthos07 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα! Αν είναι να δώσεις 1270€ για να πάρεις iMac και να τον χρησιμοποιείς για browsing και για office καλύτερα κράτα το laptop σου ή συμπλήρωσε την φόρμα ώστε να πάρεις προτάσεις για νέα σύνθεση. Αν και νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με Apple fanboy περίπτωση. Χωρίς καμία παρεξήγηση πάντα!
visualizer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τι να πούμε .. για τα χρήματα που θα δώσεις προφανώς δεν αξίζει αλλά η επιλογή είναι δική σου.Με αυτό το ποσό πάντως φτιάχνεις τούμπανο υπολογιστή που δεν θα συγκρίνεται καν με το iMac στις επιδόσεις .
gagarin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν θες design - ευχρηστία - ποιότητα κατασκευής το παιρνεις...Πάντως να ξέρεις μπορείς να κανεις με λιγότερα χρήματα μηχανημα super
technology_guy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλημερα!! εχω εδω και δεκα χρονια λαπτοπ με windows ! επισης εχω Iphone kai Ipad! ηθελα να το αλλαξω το λαπτοπ να παρω κατι σε σταθερό! σκεφτομαι να παρω μακ , και ειδα αυτον εδω http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/apple-imac-mac-mini/Apple-iMac-MK142GR-A-5250U-8-GB-1-TB-SATA-Intel-Iris-6000.htmπως σας φαινετε? δεν θελω να δωσω και μια περιουσια! η χρήση θα ειναι απλή! κατεβασματα σερφαρισμα όφισ κλπ!!!! Πάρε mac mini. 3
dali13gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 καλημερα!! εχω εδω και δεκα χρονια λαπτοπ με windows ! επισης εχω Iphone kai Ipad! ηθελα να το αλλαξω το λαπτοπ να παρω κατι σε σταθερό! σκεφτομαι να παρω μακ , και ειδα αυτον εδω http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/apple-imac-mac-mini/Apple-iMac-MK142GR-A-5250U-8-GB-1-TB-SATA-Intel-Iris-6000.htm πως σας φαινετε? δεν θελω να δωσω και μια περιουσια! η χρήση θα ειναι απλή! κατεβασματα σερφαρισμα όφισ κλπ!!!! Τέλειο το iMac αλλά πιο VFM είναι ένα Mac Mini με μια οθόνη της επιλογής σου και σίγουρα πάνω από 21.5" για να ευχαριστηθείς και επιφάνεια εργασίας. Είχα όλα τα μηχανήματα κατά καιρούς και αυτό που μου έλλειψε περισσότερο είναι το Mini. Όσο για τα σχόλια περί κακής αγοράς, καλύτερου desktop με Windows κλπ, μην δίνεις σημασία, κλασσικά off topic μηνύματα σε τέτοια ερώτηση, λες και αυτός που ρωτάει δεν το έχει σκεφτεί. 1
visualizer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όσο για τα σχόλια περί κακής αγοράς, καλύτερου desktop με Windows κλπ, μην δίνεις σημασία, κλασσικά off topic μηνύματα σε τέτοια ερώτηση, λες και αυτός που ρωτάει δεν το έχει σκεφτεί. Δεν είναι καθόλου off topic , για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μηχανήματος τα 1.269 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό και οφείλουμε να το τονίσουμε όπως θα κάναμε σε κάθε άλλο υπερτιμημένο υπολογιστή. 1
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι καθόλου off topic , για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μηχανήματος τα 1.269 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό και οφείλουμε να το τονίσουμε όπως θα κάναμε σε κάθε άλλο υπερτιμημένο υπολογιστή. Κοίτα φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι! Οι δυνατότητες ενος μηχανήματος κατα κύριο λόγω εξαρτώνται απο το λογισμικό και οχι τόσο πολύ απο το hardware. Στα μακ δεν κοιτάς το Hardware, κοιτάς το software!
visualizer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι! Οι δυνατότητες ενος μηχανήματος κατα κύριο λόγω εξαρτώνται απο το λογισμικό και οχι τόσο πολύ απο το hardware. Στα μακ δεν κοιτάς το Hardware, κοιτάς το software! Μεγάλο λάθος αυτό που λες αυτά πάνε μαζί 50-50 , το καλύτερο λογισμικό στο κόσμο να έχεις αν το hardware δεν είναι καλό περιορίζεται η απόδοση του συστήματος και αντίστροφα . Tώρα αν όταν αναφέρεσαι στο software βασίζεσαι στο design - UI της Apple ..ναι προφανώς είναι χίλιες φορές καλύτερο από τα windows.
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή ο καινούργιος iΜac 21,5'' που εχει dual core στα 1,6 GHz είναι σάπιος;; Γιατι οποιδήποτε windows pc με τον ίδιο επεξεργαστή ούτε xp δεν θα έτρεχε! 1
dali13gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι καθόλου off topic , για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου μηχανήματος τα 1.269 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό και οφείλουμε να το τονίσουμε όπως θα κάναμε σε κάθε άλλο υπερτιμημένο υπολογιστή. Είναι offtopic από την άποψη ότι ο TS ρωτάει για μηχάνημα με Mac OS και του προτείνεται μηχάνημα με Windows. Όπως είναι offtopic πάμπολλα θέματα που κάποιος ρωτάει π.χ. για μια οθόνη με max 200€ και ο καθένας του προτείνει να βάλει "άλλο ένα 50αρικο για να πάρεις την ΧΨ που είναι καλύτερη". Και αλλά πόσα ανάλογα topic. Γι αυτό η δική μου πρόταση ήταν να πάει σε Mac Mini καλύτερα με δική του οθόνη.
visualizer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή ο καινούργιος iΜac 21,5'' που εχει dual core στα 1,6 GHz είναι σάπιος;; Γιατι οποιδήποτε windows pc με τον ίδιο επεξεργαστή ούτε xp δεν θα έτρεχε! Σε σχέση με το τι υπάρχει στην αγορά σε προσιτή τιμή για τον καταναλωτή ναι είναι "σάπιος" ο επεξεργαστής . Tα windows xp έχουν ως minimum requirement όσο αναφορά την ταχύτητα του επεξεργαστή τα 0.233 Ghz οπότε θα έτρεχαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα . Είναι offtopic από την άποψη ότι ο TS ρωτάει για μηχάνημα με Mac OS και του προτείνεται μηχάνημα με Windows. Όπως είναι offtopic πάμπολλα θέματα που κάποιος ρωτάει π.χ. για μια οθόνη με max 200€ και ο καθένας του προτείνει να βάλει "άλλο ένα 50αρικο για να πάρεις την ΧΨ που είναι καλύτερη". Και αλλά πόσα ανάλογα topic. Γι αυτό η δική μου πρόταση ήταν να πάει σε Mac Mini καλύτερα με δική του οθόνη. Εντάξει ίσως να ήταν λανθασμένο το παράδειγμα μου αλλά ήθελα να τονίσω ότι δεν αξίζει να δώσει τόσα χρήματα για αυτόν τον υπολογιστή παρόλα αυτά μερικές φορές είναι xρήσιμο να δίνεις άλλες εναλλακτικές που ίσως να μην έχει σκεφτεί κάποιος . Για το mac mini θα συμφωνήσω αν και έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα μιας και στα καινούργια μοντέλα δεν μπορείς πλέον να αναβαθμίσεις την ram αν και για την δουλεία που το θέλει ο ts δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
technology_guy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι να πάρεις mac mini τελικά, περίμενε μέχρι το March event όπου λογικά θα γίνει κι ανακοίνωση νέων mac mini & mac pro με skylake CPU's. Απλά μην κάνεις το λάθος να πάρεις το entry level model, όπως και να βγει.
Palp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 1370€ για να πάρεις υπολογιστή για σερφάρισμα στο internet και office είναι υπερβολικά. Είναι σαν να αγοράζεις Ferrari για να πας έως τον μανάβη 1 χιλιόμετρο μακριά. 1
mdr21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Απο ποτε τα χρηματα αποτελουν κριτηριο για την αξια μιας επιλογης?Τα χρηματα αποτελουν μονο οριο (budget) για μια επιλογη. Και ο ορος VFM αφορα μονο αυτους που εχουν περιορισμενο budget.Αν ο φιλος γουσταρει τον iMac και εχει τα χρηματα , τα διαφορα συγκριτικα με windows τουμπανα συστηματα , δεν το ενδιαφερουν. Οπως αν ειχε 200Κ για Ferrari, δεν θα τον ενδιεφερε οτι με τα ιδια και λιγοτερα μπορει να παρει και να φτιαξει ενα γρηγοροτερο nissan GTR. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα