chrisnik89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλημερα τι προτείνεται για εγκατάσταση? windows 7,8,10????
draculias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τώρα είμαι στα 10 πολύ φρέσκα, με ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν μπορώ να τα κρίνω ακόμα Πέρασα από 7 μια χαρά. 8.1 (όχι 8 μακριά) παρατηρώ καλύτερη διαχείρηση πόρων, πιο "ελαφριά" να το πω έτσι, θεωρώ προσωπικά και προς το παρόν τα καλύτερα. Και με εγκατεστημένο το classic shell (για εμάς τους retro ρομαντικούς)
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τα 10αρια μπήκαν καθίσαν 2 βδομάδες (πανω κατω) σε 3 Η/Υ και μετά από πάρα πολλά προβλήματα επαναφορά στα 7 (τα desktop) 8.1 (laptop). Προσωπικά θα σου πρότεινα 7αρια μιας και τα 8.1 δεν είναι τόσο γρήγορα που να δικαιολογούν τη μετάβαση. (Στα games έχασα και μερικά frames). Δεν γνωρίζω αν το classic shell που αναφέρει ο Draculias δίνει πιο ελαφριά win.... Προσωπικά τα χω μόνο στο laptop μιας και ήταν προ εγκατεστημένα. 1
visualizer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ μετά από λίγο διάστημα αντιμετώπισα πρόβλημα με 10 οπότε γύρισα στα 7 .
draculias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τα 10αρια μπήκαν καθίσαν 2 βδομάδες (πανω κατω) σε 3 Η/Υ και μετά από πάρα πολλά προβλήματα επαναφορά στα 7 (τα desktop) 8.1 (laptop). Προσωπικά θα σου πρότεινα 7αρια μιας και τα 8.1 δεν είναι τόσο γρήγορα που να δικαιολογούν τη μετάβαση. (Στα games έχασα και μερικά frames). Δεν γνωρίζω αν το classic shell που αναφέρει ο Draculias δίνει πιο ελαφριά win.... Προσωπικά τα χω μόνο στο laptop μιας και ήταν προ εγκατεστημένα. Όχι, μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Δεν έχει να κάνει με ελαφριά ή όχι windows. Το classic shell (στα 8.1) είναι μια βλακειούλα free utility που σου μετατρέπει το win start button σε περιβάλλον παρόμοιο με τα 7άρια όσον αφορά γρήγορη πλοήγηση για app & programs, control panel κτλ.. Αισθητική παρέμβαση (εξού και τα retro ρομαντικών) αλλά και πρακτική κατα τη γνώμη μου. Για άλλους αχρείαστο. Παραπάνω είπα 8.1 ως καλύτερη επιλογή διότι δεν παρουσίασαν ποτέ οποιασδήποτε μορφής θέμα τύπου conflict, εκκίνησης, ασυμβατότητας κτλ.(συγκριτικά με τα 7) 1
SupaCoopa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Windows 7 γιατι ειναι μια χαρα λειτουργικο χωρις σοβαρα προβληματα και κυριως γιατι τωρα στα "γεραματα" δεν εχουμε ορεξη να μαθαινουμε με το ζορι διαφορετικους τροπους για να κανουμε πραγματα που ξερουμε. Οταν αποκτησουν ολα τα PC οθονες αφης και σοβαρες λειτουργιες φωνητικης αναγνωρισης, το ξαναβλεπουμε. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παρακαλω να γινεται χρηση περιγραφικων τιτλων. /edited
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τα 8 σαν επιλογη δεν επρεπε να υπαρχουν καθολου, μονο τα 8.1 ηταν αξιοπρεπη. Οι γονεις μου τα δουλευουν καθημερινα και σε σχετικα αδυναμα συστηματα με αρκετα καλα αποτελεσματα. Ωστοσο η καλυτερη επιλογη ειναι τα 7. Βεβαια, επειδη ο υπολογιστης μου ηρθε με 8.1, εχει μια διαδικασια να τα αλλαξεις και πρεπει να το ψαξεις αρκετα. Με drivers το ιδιο. Αν ο υπολογιστης σου ειχε μαμισια 8(.1), το πιο ευκολο ειναι να προτιμησεις αυτα.
petran91 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγω ειχα και τα 3 λειτουργικα και τωρα εδω και καιρο ειμαι στα 10 σε λαπτοπ και σταθερο και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.. Οποτε θα προτεινα τα 10.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πρώτα απ όλα δεν δίνεις πληροφορίες για το σύστημά σου, Τα νύχια μας θα μυρίσουμε? Δεν έχεις δοκιμάσει κανένα από αυτά τα λειτουργικά? Η καλύτερη απάντηση θα την δώσεις εσύ. Δοκιμάζεις και τα τρία και αποφασίζεις. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν οι άλλοι για σένα από την στιγμή που το ξανά λέω δεν είναι γνωστό το σύστημα και δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό σου. 2
lefteris210 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Απο τοτε που δώσανε το update για 10 απο 7 , τα έχω μέχρι σήμερα και κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα, χρήση gaming καργα κ ίντερνετ.
blueangel3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Windows 10 σχεδόν ίδια με τα 7 χωρίς προβλήματα και είναι ότι τελευταίο έχει και θα έχει η Microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα