iml Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι είναι η τελεθερμανση μπορει να μας πει κάποιος; Ο. .. google μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, iml είπε Ο. .. google μήπως? Επειδή αναφέρθηκε ισως χρειάζεται για την αναφορά στο θέμα. Δεν με καίει κιολας για να μάθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μήπως έχετε αφυγραντηρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καταλάβει το θέμα. Σπίτια μαυρίζουν στα καλά καθούμενα χωρίς καμία εξήγηση? Μήπως έχουν εισβάλει εξωγήινοι και δε το έχουμε πάρει χαμπάρι? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Τόσα άτομα το έχουν πάθει και ακόμα κανένας δεν μας είπε από τι συνέβη (λογικά κάποιοι θα βρήκαν την αιτία τόσο καιρό μετά) Επίσης δεν μας είπαν το σημαντικότερο, η μαυρίλα υπάρχει και στα σπίτια των γειτόνων? Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι έρχεται από έξω. Μια αιτία που μου έρχεται θα μπορούσε να είναι φωτιά σε κάποιο κοντινό σημείο πχ εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών (είχαμε και αρκετές φέτος) ή γύφτοι που καίνε λάστιχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Τελικα θα μεινουμε με την απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektoras73 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά ξέρει κάποιος ποια η αιτία για αυτό το φαινόμενο;; Έχουμε κάτι;; γιατί παρουσιάστηκε και σε σπίτι φιλικού μου προσώπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atelio Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 12/12/2022 στις 2:19 ΜΜ, ektoras73 είπε Τελικά ξέρει κάποιος ποια η αιτία για αυτό το φαινόμενο;; Έχουμε κάτι;; γιατί παρουσιάστηκε και σε σπίτι φιλικού μου προσώπου. Ίσως φανεί χαζό αυτό που θα πω γιατί επιστήμονας δεν είμαι, αλλά θα σας πω δύο συμβάντα που είχα το ίδιο φαινόμενο. Το πρώτο ήταν στο σπίτι της πεθεράς μου. Μετά από ένα φοβερό μπούκωμα του λέβητα πετρελαίου και αφού είχε καθαριστεί ο λέβητας, ξαφνικά άρχισε το παραπάνω φαινόμενο.. μαυρίλα πάνω από όλα τα σώματα καλοριφέρ. Αφού μέχρι τότε δεν υπήρχε το φαινόμενο αυτό σκέφτηκα ότι εκεί κάτι έγινε.. Σε έλεγχο που έκανα είδα ότι τα νερά από τον λέβητα είχαν γίνει κατάμαυρα.. Μιλάμε για μαυρίλα... Αφού λοιπόν άδειασα και καθάρισα τα νερά του λέβητα το φαινόμενο σταμάτησε. Το ίδιο έγινε και με το σπίτι μου όταν άλλαξα τον λέβητα πετρελαίο με λέβητα πέλλετ. Το πρώτο διάστημα και μέχρι να βρεθεί η σωστή κάύση γιατί ο καυστήρας έριχνε πολύ πέλλετ κατά την έναυση, ο λέβητας όταν τον καθάριζα από μέσα ήταν μαύρος... Δεν ξέρω με ποιόν τρόπο αυτή η μαυρίλα περνούσε στα νερά, μιας και τα νερά είχαν αλλαχθεί με την αλλαγή του λέβητα αλλά πάλι τα νερά ήταν κατάμαυρα και τα σώματα μέσα στο σπίτι αφήναν μαυρίλα στον τοίχο...με το άλλαγμα των νερών με καθαρά το πρόβλημα λύθηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα