Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι του γείτονα (σχεδόν σε όλο) σχετικά "ξαφνικά" εμφανίστηκε αυτή η κάπνα στους τοίχους, ταβάνια, κουρτίνες... παντού

Εξήγηση δεν μπόρεσα να βρω...

Είμαστε μέσα στην πόλη... σκέφτηκα μήπως είναι κάπνα από πέλλετ ή ξύλα αλλά γενικά στη γειτονιά δεν έχει και τόσα πολλά! Πραγματικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Η σκόνη είναι πάρα πολύ λεπτή, μαύρη και όταν πήγαν να την κάνουν με βετέξ μαύρισε ο τοίχος...

Κάποιος, κάποια καμμιά ιδέα;

TS συγνώμη για την αδιακρισία, μήπως ο γείτονάς σου έχει παιδάκια, που τα ρώτησε αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η μαυριλα η απο μπουρι σομπας ειναι η λεωφοριο του οασθ μαρσαρε στο παραθυρο του γειτονα σου. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει

Δημοσ.

Αυτη η μαυριλα η απο μπουρι σομπας ειναι η λεωφοριο του οασθ μαρσαρε στο παραθυρο του γειτονα σου. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει

Αυτό είναι μια καλή εξήγηση. Ένα βρωμιάρικο ντίζελ αν σου έρθει και αρχισει τα μαρσαρίσματα κι έχεις ανοιχτά παράθυρα, κώλος γίνονται όλα.

Δημοσ.

Δεν παίζει να έχεις τέτοια μαυριλα και να μην ξέρεις απο που έρχεται. Μιλάει ο άρχοντας της μπιχλας. Σπίτι μου δεν εχω δει τέτοιο πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.

TS συγνώμη για την αδιακρισία, μήπως ο γείτονάς σου έχει παιδάκια, που τα ρώτησε αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα;

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όχι. Η σκόνη είναι πάρα πολύ λεπτή... οποιαδήποτε φωτιά εντός θα εβγαζε και κομμάτια και θα ήταν εμφανη... αυτό είναι τόσο λεπτό σαν σκόνη, σαν να ψέκασες τονερ μαύρο... τόσο λεπτό!

Κι εγώ πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να ήρθε απ'έξω.

Από έξω ήρθε σίγουρα!... το πως είναι το ερώτημα!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα είμαστε σοβαροί? εδω πρόκειται για χοντρό πρόβλημα και δεν το γνωρίζει αυτός που μένει μέσα, κατ' αρχάς πως κατοικεί σε τέτοιο απιτι εγω δεν καταλαβαίνω, τι είναι άνθρωπος των σπηλαίων ο γείτονας σου

μόνος του μένει γυναίκα παιδιά υπάρχουν

Δημοσ.

Παιδιά... αυτό έγινε ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη... τα 3 δωμάτια που είναι επίσης χάλια είναι φρεσκοβαμμένα.

Δημοσ.

Για τι όροφο μιλάμε.

Γειτονικά διαμερίσματα έβγαλαν παρόμοια πρόβλημα ή καμία σχέση;

Δημοσ.

Διπλα σε εμενα ειναι αλλα εγω εχω συνήθως κλειστά... αυτή λόγω του ότι καπνίζουν αφήνει και λίγο ανοικτά...

2ος όροφος επί της Δελφών που έχει κίνηση και λεωφορεία... αλλά αυτό δεν υπάρχει ρε συ... το γραφείο μου είναι στο ανώγειο δίπλα στο δρόμο και αυτό που έχει κυρίως καλοκαίρι που εχουμε ανοικτά είναι ενα λεπτό στρώμα σκόνης.

Δημοσ.

Πώς μυρίζει αυτή η μαυρίλα; Υποψιάζομαι οτι η εξήγηση βρίσκεται στο οτι τα δωμάτια είναι φρεσκοβαμμένα, κάτι πήγε και κόλλησε 'πάνω τους.

Δημοσ.

Δεν το μύρισα είναι η αληθεια... και μόλις ανακάλυψα ότι στο μπάνιο μου (ίδιο προσανατολισμό) πάνω από το παράθυρο που έχουμε ανάκλιση έχει μαυρίλα!!! Λίγη μεν αλλά ορατή...

Δημοσ.

Γειτονικά διαμερίσματα έβγαλαν παρόμοια πρόβλημα ή καμία σχέση;

Πολύ σωστή ερώτηση. Ας χτυπήσουν το κουδούνι κανενός άλλου γείτονα ή της πολυκατοικίας να ρωτήσουν αν εμφανίστηκε μαυρίλα και σε άλλους. Γιατί αν προέρχεται μέσα από το σπίτι είναι κάτι σοβαρό.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον καμμιά μπουρού θα 'ναι, στ' άληθεια έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα αιωρούμενα μικροσωματίδια, όπως επισημάνθηκε ήδη.

Μήπως έχετε κανάν πολύ θεριακλή γείτονα; :whistle:   'Η ισως πήρε κάπου φωτιά και τα 'φερε μέσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...