yiankap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για οθόνη για το γραφείο της γυναίκας του. Τι προτείνετε για καθαρά επαγγελματική χρήση σε αυτές τις ίντσες? Η χρήση θα είναι πολύ διαδίκτυο, video conferencing, word processing και ο υπολογιστής θα δουλεύει τουλάχιστον 8ωρο συνεχόμενο, μπορεί και παραπάνω; Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε Dell U2414H στα 275 €, έχετε κάτι ως αντιπρόταση;
dhmhtries22 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Γιατί δεν πας σε μια οθόνη 16:10, όπως η 2415? Θα βόλευε καλύτερα για τις ανάγκες του.
yiankap Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Επειδη μένει σε νησί, δεν έχει την ευχέρεια να αγοράσει το ότι θέλει. Υπάρχει δθεσιμο το 2414 (θα ρωτήσει και για το 2415).Αν δεν μπορεί να το βρει, το u2414h είναι καλό σαν επιλογή? Τον ενδιαφέρει ή ποιότητα απεικόνισης.
XMorsX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπερα. Η U2414H ειναι καλη αλλα ειναι ακριβη, ειδικα στα 275. Εφοσον εχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα δε ξερω τι να προτεινω, αλλα γενικα τα καταστηματα στην Αθηνα στελνουν προιοντα σε νησια χωρις σημαντικη εξτρα χρεωση. Η U2415 ειναι καλυτερη, αλλα παλι ειναι σχετικα ακριβη, οχι τοσο οσο η u2414h ομως. Οσον αφορα τις 24" 1200p προτιμω την Asus VS24AH(L), επιδη χωρις να χανει καπου σε σχεση με την Dell δεν εχει frameless casing. Απο εκει και περα οι δικες μου προτασεις ειναι η Dell S2316H με budget μεχρι τα 200 ευρω και η Dell P2416D με budget μεχρι τα 270. Η πρωτη εχει glossy coating που χαριζει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα. H δευτερη εχει 1440p αναλυση που σημαινει μεγαλο real-estate το οποιο ειναι βολικο για πολυωρη επαγγελματικη χρηση.
yiankap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει θέμα budget (εδώ έπεσε ως πρόταση και η αγορά imac που η οθόνη του imac δεν παίζεται) για την 2414. Δυστυχώς όλες οι άλλες που πρότεινες δεν είναι διαθέσιμες σε μαγαζιά που δραστηριοποιούνται στο νησί (εκτός και αν μπορούν να του το φέρουν ως παραγγελία - θα τον ενημερώσω αν είναι για την U2415). Όσο για αποστολή από Αθήνα, θέλει τοπικό μαγαζί καθώς είναι γραφείο και θέλει σε περίπτωση της οποιαδήποτε βλάβης να έχει αρχικά τοπική υποστήριξη. Επισημαίνεται ότι μαζί με την οθόνη θα αγοραστεί και κεντρική μονάδα επώνυμη (Dell ή Lenovo).
XMorsX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Tην τοπικη υποστηριξη δε μπορει να την εχει αν δεν αγορασει απο τους τοπικους πωλητες? Ας ειναι και με εξτρα χρεωση, προκειμενου να αγορασει καλυτερη οθονη οικονομικοτερα. Εγω παρηγγειλα μια τηλεοραση προσφατα για τους γονεις μου απο ΑΘηνα για νησι στις Κυκλαδες και η εξυπηρετηση ηταν αψογη. Σε λιγοτερο απο βδομαδα ηταν στο σπιτι τους. Η oθονη του mac ειναι καλη, αλλα οχι απαραιτητα η καλυτερη, σιγουρα παντως ειναι υπερτιμημενη. Παντως σιγουρα ειναι καλυτερη απο την Dell U2414H. Απο την U2415 εξαρταται απο το αν προτιμας το matte coating της dell η το plasma deposition coating που εχει η apple. Μπορεις να βρεις εξισου καλες η και καλυτερες 27" 1440p οθονες απο αυτην της Apple που να ειναι φθηνοτερες, η LG 27MB85R ειναι μια απο αυτες. Οι 144Ηz AHVA ειναι αλλη μια κατηγορια οθονων που απευθυνονται σε gamers κυριως, αλλα κατα τα αλλα εχουν πολυ καλα χρωματα και τα πολλα Hz εχουν νοημα και στην καθημερινη χρηση. Μεχρι τις 24" παντως η Dell P2416D ειναι η καλυτερη επιλογη εφοσον το budget δεν περιοριζει, με την Eizo EV2336W να εχει εξισου καλη εικονα αλλα να ειναι σχετικα ασυμφορη αγορα εφοσον προκειται για μικροτερη οθονη μικροτερης αναλυσης σε υψηλοτερη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα