Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ! Θα ήθελα να αναβαθμίσω το 775 σύστημά μου και θέλω με 250-300 ευρώ να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή! Παίζω κυρίως games , ταινίες πάντα blueray, browsing λίγο adope premiere photoshop! Γενικά θέλω να πηγαίνει μπάλα για μια 5ετία τουλάχιστον!

Αυτη τη στιγμή έχω 
L5420 XEON
KINGSTON 2x4GB 667mhz
ga-g31m-es2l

Eυχαριστώ!!

Δημοσ.

Ram Kingston hyperX Fury 8gb στα 1600 Mhz με 40ευρω.

Cpu i5 4460 195-200ευρω

Μητρικη Asrock H97 Anniversarh 

Βγαινει γυρω στα 315περιπου αλλα ειναι το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Αλλιως για μητρικη βαζεις μια φθηνοτερη B85 ή H81(οι καλυτερες πανε Η97>B85>H81)

• Like 1
Δημοσ.

Ram Kingston hyperX Fury 8gb στα 1600 Mhz με 40ευρω.

Cpu i5 4460 195-200ευρω

Μητρικη Asrock H97 Anniversarh 

Βγαινει γυρω στα 315περιπου αλλα ειναι το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Αλλιως για μητρικη βαζεις μια φθηνοτερη B85 ή H81(οι καλυτερες πανε Η97>B85>H81)

Τι διαφορές έχουν τα chipset στις μητρικές; Αυτή η cpu δέχεται overcloking? Επειτα βλέπω ότι το socket 1150 έχει πολλές επιλογές και για το μέλλον! 

Η καλυτερη δυνατη επιλογη ειναι fx 8320 και μια μητρικη των 120 ευρω η ι3 6100 ειναι skylake και εχει πολυ καλες επιδόσεις στα γαμες

όχι ο fx 8320e?

Αν πας σε AMD πας σε 8320 στα 160 Ε και MSI 970 gaming στα 120 Ε.

Και ποια ραμ?

Αφού η χρήση είναι κυρίως gaming ο 4460 είναι πολύ καλύτερος και από τον 8320 και από τον 6100.

Δλδ προτείνεις την τριπλέτα του φίλου fulgore?

Δημοσ.

Μακρία από msi για am3+ εκτός αν θέλει κάποιος να του κρατήσει η mobo πολύ λίγο. Φορούν κάκιστης ποιότητας vrm και υπερθερμαίνονται, όλα αυτά με στοκ cpu, με oc δηλαδή η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. Απλά το επισήμανα έτσι ώστε να μην μπερδευτεί κάποιος :).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτήν την τριάδα που έχω τώρα πόσο μπορώ να την δώσω?

Με την gigabyte hd 7790 1gb θα δω βελτίωση με τον i5 4460?

Επεξ/σία από Alexis Mpidis
Δημοσ.

Αυτήν την τριάδα που έχω τώρα πόσο μπορώ να την δώσω?

Με την gigabyte hd 7790 1gb θα δω βελτίωση με τον i5 4460?

Δεν εχει balance το συστημα οταν ο επεξεργαστης ειναι ακριβοτερος απο την καρτα γραφικων.

Αν οντως θες να σχοληθεις με Overclock οπως αναφερεις παραπανω πας με κλειστα ματια σε 8320+ψυκτρα,αλλιως στον i5 4460(που και αυτος χρειαζεται ψυκτρα αλλα μεχρι το καλοκαιρι αντεχει η stock που εχει για να μαζεψεις χρηματα).

Δημοσ.

Δεν εχει balance το συστημα οταν ο επεξεργαστης ειναι ακριβοτερος απο την καρτα γραφικων.

Αν οντως θες να σχοληθεις με Overclock οπως αναφερεις παραπανω πας με κλειστα ματια σε 8320+ψυκτρα,αλλιως στον i5 4460(που και αυτος χρειαζεται ψυκτρα αλλα μεχρι το καλοκαιρι αντεχει η stock που εχει για να μαζεψεις χρηματα).

Καλως! Όχι δεν τρελαίνομαι για oc κτλ. Ας ειναι ολα normal και στην εγγυηση! Μια γνώμη για την τριάδα μου μπορεις να μου πεις; Η μαλλον μια εκτίμηση για το ποσο μπορω να τα δώσω! 

Δημοσ.

Βρήκα εδώ στο insomnia σε αγγελία τον xeon x5670 6πύρινο socket 1366 στα 120 ευρώ; Αξίζει να βρω και μια μητρική μεταχειρισμένη, ραμ και να φτιάξω αυτήν  την τριπλέτα; 

Δημοσ.

Για μένα καλύτερα να πας στον 4460,μόλις χθες αναβάθμισα εγώ και μπορώ να πω ότι πετάει!

Βέβαια έκανα τεράστια αναβάθμιση από core2duo σε i5 4460!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...