aristidis540 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα σε ολους.. Εχω ενα λαπτοπ που εχει ενα διαμέρισμα C που εχω και τα win10. και άλλους δυο τόμους 200 και 100 γιγα.καταρχήν θα ήθελα να τους ενώσω να γίνουν ένα. Άλλα εδω δεν μπορώ να τους εκχωρήσω καν. πατάω νέος απλός τόμος>μέγεθος τόμου>μετα βγάζει αντιστοίχιση και μου βγάζει το γραμμα C ?? επιλέγω ενα αλλο γραμμα >NTFS επόμενο>μολις πατήσω τέλος μου γράφει (θα μετατρέψει τους επιλεγμένους δίσκους σε δυναμικούς κτλ) πατάω ναι και μου γράφει (δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος στους δίσκους για την ολοκλήρωση αυτής της λειτουργίας)
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει το διαμέρισμα των 450mb ενδιάμεσα και για αυτό και δεν γίνεται αυτό που θες,έτσι τον πείρες ή έσβησες εσύ τα διαμερίσματα; Λογικά στο να ξανά κάνεις τα διαμερίσματα ένα των 100 και άλλο ένα των 200 δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
aristidis540 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 το λαπτοπ το πηρα απο φιλο πού ειχε βαλει τα 8ρια ,εγω απλα εκανα αναβαθμιση στα 10αρια. δεν γνωριζω τι ειναι αυτα τα ενδιάμεσα. υπαρχει καποιο προγραμμα κανω αυτο που θελω ευκολα? εβαλα τελικα το EaseUS Partition Master αλλα κι'αυτο δεν κανει δουλεια.
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Σου το λέει στην περιγραφή,το 450mb λέει διαμέρισμα αποκατάστασης. Είναι μπελάς να το μεταφέρεις για να κάνεις ένα διαμέρισμα από το δυο άδεια κομμάτια και πολύ πιθανών να γίνει κάποιο λάθος και α χαθεί κάτι. Ξεχωριστά σε αφήνει τελικά να τα κάνεις τα διαμερίσματα; (100+200)
aristidis540 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν με αφηνει.. το προβλημα ειναι τα 450 αποκαταστασης? τι κανει αυτο?να δοκιμασω να το διαγραψω?
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Λογικά αυτό θα έχει κάποιο πρόγραμμα cloning/backup για να επαναφέρει το σύστημα στην κατάσταση που ήταν από την εταιρία.
aristidis540 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 οχι το λαπτοπ ηταν χωρις λειτουργικό. τελος παντον έσβησα αυτο το 450mb και μετα ένωσα τα αλλα δυο με ευκολία. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα