MTG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός πως το πρόβλημα είναι του λειτουργικού ή της κάρτας γραφικών, γι' αυτό είπα να κάνω το post εδώ! Έχουμε και λέμε: Σε ένα PC που έχει εγκατεστημένα WinXP SP1 και κάρτα γραφικών μια GeForce2 MX 440 παρουσιάζεται το εξής κουφό πρόβλημα. Σε κάποιους "τύπους" menu bars (όπως πχ αυτά του Notepad και του mIRC) οι τίτλοι τους εμφανίζονται σε λευκό πλαίσιο και κατά συνέπεια σε διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο menu :!: Έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις των detonators αλλά το εκνευριστικό πρόβλημα παραμένει... Ιδού και μια γραφική απεικόνιση γιατί μια εικόνα = χίλιες λέξεις Καμιά ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icedale Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Και εμένα μου το κάνει αλλά δέ δίνω προσοχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δεν είναι λίγο περίεργο και σπαστικό όμως; Και η πλάκα είναι πως δεν το κάνει σε όλα τα menu bars! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jaco Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μήπως με καινούργιο directX (λέω μήπως, γιατί δεν ξέρω κατά πόσον επιρρεάζει τα γραφικά στο desktop...) λύνεται αυτό... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δοκίμασες να πάιξεις λίγο με τα themes? Αυτό το κάνουν μερικά visual styles που είναι κακοφτιαγμένα. Δοκίμασε να βάλεις το windows classic, κάνε apply και μετά γύρνα πάλι στο win XP blue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.