Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. επειδη θελω να μεταβω σε 2κ οθονη θα ηθελα να μου πειτε ποια απο τις δυο να παρω. dell u2515h. η Aoc Q2577PWQ. επισης αν εχεται να μου προτεινε καποια αλλη μεχρι 400ευρω. την οθονη την θελω για ιντερνετ μονταζ και παιχνιδια. τα παιχνιδια που παιζω ειναι κυριος fps,action,racing,cs, επισης ειδα οτι η dell εχει 8ms και 6ms η Αοc εχει 5ms που ειναι η διαφορα στα παιχνιδια? Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπερα. H Dell U2515H ειναι η καλυτερη στην κατηγορια της. Προσφατα κυκλοφορησε και η P2416D χωρις frameless casing και με ακομη μικροτερο input lag, αλλα ειναι λιγο μικροτερη. Tα ονομαστικα ms response time δεν εχουν σημασια, πρακτικα απο τις τεχνικες προδιαγραφες το μονο που εχει αξια λογου ειναι η μεγιστη φωτεινοτητα.

Το επομενο βημα ειναι να φτασεις τα 500 ευρω και να αγορασεις την Asus PB278QR.

Δημοσ.

Συμφωνώ με την προηγούμενη άποψη, αν και για το μόνο που έχω αμφιβολίες είναι η P2416D που την έχω παραγγείλει και δεν έχει έρθει ακόμα .Μόλις δοκιμαστεί θα δείξει αν είναι όντως καλύτερη ή όχι στην ανταπόκριση από την U2515H.

Δημοσ.

@k33theod

Και εγώ ενδιαφέρομαι για την οθόνη. Για office usage τη θέλω (development + browser). Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως είναι πολύ μικρά τα στοιχεία στις 24''/25'' με 1440p

Δημοσ.

Ειχα 22 1650x1050 και χθες παρελαβα το dell. Ειχα ακριβώς το ίδιο άγχος. Είναι λίγο πιο μικρά από πριν. Αλλα μονο θετικά σχόλια έχω να πω. Στο 24 ίσως είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα έτσι κι αλλιώς λόγω μεγέθους. Πάντως είναι λες και μικρύνει μονο ο cursor του ποντικιού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...