pRonOoBGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, ισως ανοητη ερωτηση. Θα αγορασω το Moto G 3rd, κ το κουτι δεν περιεχει φορτιστη. Εγω διαθετω εναν φορτιστη του τωρινου μου κινητου(lg p710). Θα υπαρχει καποιο προβλημα αν φορτιζω το καινουργιο με τον παλιο φορτιστη;; Ευχαριστω για τον χρονο σας!
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Οχι αρκει να εχει το ιδιο φις με το moto.
Pseudonumo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Βασικα, αν κοιταξουμε τα καλωδια, και τα δυο θα ειναι micro usb, αλλα μπορει να μη φορτιζει!<br><br><br><br> Εχει να κανει με οτι υπαρχουν διαφορες στον αριθμο των "pins" που χρησιμοποιει η καθε εταιρεια. Για παραδειγμα, εχω διπλα μου ενα xperia που δεν φορτιζει με φορτιστη απο lumia.<br><br><br><br><br> Μια δευτερη παραμετρος ειναι τα αμπερ. Αν ο φορτιστης που θα χρησιμοποιησεις ειναι μικροτερος απ οσο πρεπει, τοτε θα φορτιζει πιο αργα!<br><br><br><br><br> Μια τριτη ειναι το οτι αν το κινητο σου υποστηριζει ταχεια φορτιστη, αλλα ο φορτιστης που του βαλεις οχι, τοτε παλι θα φορτιζει πιο αργα απ οσο θα μπορουσε.
pRonOoBGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Απλα δεν γνωριζα αν "προκαλει" καποια βλαβη στην μπαταρια ή γενικα.
Pseudonumo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Απλα δεν γνωριζα αν "προκαλει" καποια βλαβη στην μπαταρια ή γενικα. Πολλα λεγονται. Μερικοι λενε οτι αν φορτιζει πιο αργα η μπαταρια θα χαλασει γρηγοροτερα, ενω αλλοι οτι κρατα παραπανω. Δεν υπαρχει ομως καποια μελετη η κατι τετοιο, μαλλον δεν ισχυει κατι απ τα δυο, αλλα θα διαπιστωσεις μονος σου τι ισχυει τελικα.Υπαρχει ομως η πιθανοτητα οπως εγραψα να μην φορτιζει καν κι ας κουμπωνει ο φορτιστης!
leo06 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ανάποδα το έγραψες Πολλα λεγονται. Μερικοι λενε οτι αν φορτιζει πιο αργα η μπαταρια θα χαλασει γρηγοροτερα, ενω αλλοι οτι κρατα παραπανω. Δεν υπαρχει ομως καποια μελετη η κατι τετοιο, μαλλον δεν ισχυει κατι απ τα δυο, αλλα θα διαπιστωσεις μονος σου τι ισχυει τελικα.Υπαρχει ομως η πιθανοτητα οπως εγραψα να μην φορτιζει καν κι ας κουμπωνει ο φορτιστης! 1
Pseudonumo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ανάποδα το έγραψες Πολλα λεγονται. Μερικοι λενε οτι αν φορτιζει πιο αργα η μπαταρια θα χαλασει γρηγοροτερα, ενω αλλοι οτι κρατα παραπανω. Δεν υπαρχει ομως καποια μελετη η κατι τετοιο, μαλλον δεν ισχυει κατι απ τα δυο, αλλα θα διαπιστωσεις μονος σου τι ισχυει τελικα.Υπαρχει ομως η πιθανοτητα οπως εγραψα να μην φορτιζει καν κι ας κουμπωνει ο φορτιστης! Δηλαδη?
leo06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 με την γρήγορη φόρτιση εκτός του ότι θα έχεις και γρήγορη αποφόρτιση μειωνεις και την διάρκεια ζωής της μπαταριας,το αντίθετο από αυτό που έγραψες Δηλαδη?
Pseudonumo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μα δεν γίνεται να έχεις γρήγορη φόρτιση παρα μόνο αν η συσκευή και ο φορτιστής το υποστηρίζουν. Τότε έχεις γρήγορη φόρτιση αλλά όχι και αποφόρτιση. Να φορτίσει πιο αργά γίνεται εαν ο φορτιστής δεν είναι αρκετός ή εαν με κάποιο software επιλέξεις εσύ να το κάνεις. Απ'ότι ξέρω αυτό ,υποστηρίζεται, ότι δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία και πολλοί το κάνουν. Αυτό που είπα είναι ότι αν και υπάρχει αυτή η άποψη, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, η τουλάχιστον στοιχεία που να τα έχω υπ' όψιν μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα