UNPAIKTABLE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω κάποιο μέρος με τραπέζια για να παίξω πινγκ πονγκ. Δε με ενδιαφέρουν οι ακαδημίες γιατί αν και ερασιτέχνης πιστεύω ότι ξέρω να παίζω αξιοπρεπώς. Δε θα έλεγα όχι πάντως σε 1-2 sessions με κάποιον που το διδάσκει. Αλλά γενικά δυσκολεύομαι να βρω ένα τέτοιο μέρος για να πηγαίνω να παίζω. Ας έχει και συνδρομή, δε με πειράζει, γιατί συνήθως σε τέτοια μέρη βρίσκεις και παρέα. Έχει κανείς καμία ιδέα; Η περιοχή μου είναι ο Χολαργός αλλά θα ήθελα να ακούσω και για υπόλοιπη Αθήνα. Επίσης, υπάρχει το http://www.tabletennis.gr/gr/index.php/forum/indexγια να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς, αλλά είναι αδύνατο να φτιάξω λογαριασμό. Πρέπει να έχει πρόβλημα το σύστημά τους. Ευχαριστώ
saxos55 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κατηχητικό. Η συνδρομή είναι ότι θα πρέπει να ακούς την Κατήχηση πρώτα 2 1
ilias8513 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/467262-ping-pong/
Razor_7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 πολυτεχνειουπολη ζωγραφου,αν εχεις φιλο απο εκει. Εισαι και κοντα απο Χολαργο.
UNPAIKTABLE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/467262-ping-pong/ Ευχαριστώ, φαίνεται να έχει κάποιες πληροφορίες αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο νόμιζα. Οι περισσότεροι μάλλον γουστάρουν 5x5. Ελεύθερη αγορά γαρ.
DhZou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στο DION (μπιλιαρδαδικο) στην Αγία Παρασκευή επί της Μεσογείων έχει αρκετά τραπέζια ping pong. Είναι περίπου στο ύψος της εκκλησίας στο ρεύμα προς Αθήνα.
ASFE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Για πονγκ πινγκ καπου? Εμεις πιτσιρικαδες καπου το 1997-98 πηγαιναμε Αγιο Κοσμα!! Ωραιο αθλημα αλλα ωρες ωρες σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι απο τα νευρα...(Εκει που το μπαλακι χτυπαει ακρηηηηηη ακρηηηηη ) 1
dritan90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ελα βουλα εχει ομαδα κανονικα,και για το κοινο αν θες-αρκετα τραπεζια-λιγο πριν την ενωση βουλιαγμενης με ποσειδωνος
UNPAIKTABLE Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, στο Χολαργό είμαι - αν ψήνεται κανείς στείλτε μήνυμα.
actorgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Στον Αλιμο παρα πολλα τραπεζια 15€ (περιπου) τον μηνα και με προπονητες που σου φτιαχνουν χειροποιητη ρακετα... Βυζαντινο Αθλητικο Κεντρο, Μεγαλη του Γενους Σχολη 10, στο σωματειο Α.Σ Περα 210 9932702. Εκει θα καταλαβεις αναμεσα σε χομπιστες και περασμενης ηλικιας οτι δεν εισαι τοσο καλος οσο νομιζες
Conscibot Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στον Άλιμο έχουν βάλει υπαίθρια τραπέζια σε κάποια πάρκα. Περισσότερα εδώ 1
Menelaos83 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Conscibot είπε Στον Άλιμο έχουν βάλει υπαίθρια τραπέζια σε κάποια πάρκα. Περισσότερα εδώ Μπραβο ρε φιλε γτ εμεις στα νοτια δεν εχουμε που να παιξουμε.Καποτε ηταν ενα στον αλιμο σε μια καθετη της παραλιακης και ενα αλλο στο κεντρο της γλυφαδας.Απο τοτε που κλεισανε ψαχνω να βρω που να παιξω.Μεχρι και τραπεζι σκεφτηκα να παρω με φιλο και να λιωνουμε αλλα δεν... Στα υπαιθρια παντως θελει προσοχη γτ ειναι ευκολο να χτυπησεις. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Menelaos83
tsofras Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Μπραβο ρε φιλε γτ εμεις στα νοτια δεν εχουμε που να παιξουμε.Καποτε ηταν ενα στον αλιμο σε μια καθετη της παραλιακης και ενα αλλο στο κεντρο της γλυφαδας.Απο τοτε που κλεισανε ψαχνω να βρω που να παιξω.Μεχρι και τραπεζι σκεφτηκα να παρω με φιλο και να λιωνουμε αλλα δεν... Στα υπαιθρια παντως θελει προσοχη γτ ειναι ευκολο να χτυπησεις. Τα masters λες στον Άλιμο που είχε 4 τραπέζια κάτω και επάνω μπιλιάρδα. Και εγώ εκεί έπαιζα μέχρι που έκλεισε και δεν έχω ξαναπαίξει
Menelaos83 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, tsofras είπε Τα masters λες στον Άλιμο που είχε 4 τραπέζια κάτω και επάνω μπιλιάρδα. Και εγώ εκεί έπαιζα μέχρι που έκλεισε και δεν έχω ξαναπαίξει Ναι μπραβο το masters και εγω απο τοτε που εκλεισε δεν ξαναπαιξα. 1
nikostt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πινγκ πονγκ σε σύγχρονη αίθουσα στην Αθήνα είτε στο χώρο σας. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα