Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω να βρω κάποιο μέρος με τραπέζια για να παίξω πινγκ πονγκ. Δε με ενδιαφέρουν οι ακαδημίες γιατί αν και ερασιτέχνης πιστεύω ότι ξέρω να παίζω αξιοπρεπώς. Δε θα έλεγα όχι πάντως σε 1-2 sessions με κάποιον που το διδάσκει. Αλλά γενικά δυσκολεύομαι να βρω ένα τέτοιο μέρος για να πηγαίνω να παίζω. Ας έχει και συνδρομή, δε με πειράζει, γιατί συνήθως σε τέτοια μέρη βρίσκεις και παρέα. Έχει κανείς καμία ιδέα; Η περιοχή μου είναι ο Χολαργός αλλά θα ήθελα να ακούσω και για υπόλοιπη Αθήνα.

Επίσης, υπάρχει το http://www.tabletennis.gr/gr/index.php/forum/indexγια να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς, αλλά είναι αδύνατο να φτιάξω λογαριασμό. Πρέπει να έχει πρόβλημα το σύστημά τους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο DION (μπιλιαρδαδικο) στην Αγία Παρασκευή επί της Μεσογείων έχει αρκετά τραπέζια ping pong. Είναι περίπου στο ύψος της εκκλησίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δημοσ.

Για πονγκ πινγκ καπου? :P

Εμεις πιτσιρικαδες καπου το 1997-98 πηγαιναμε Αγιο Κοσμα!!

Ωραιο αθλημα αλλα ωρες ωρες σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι απο τα νευρα...(Εκει που το μπαλακι χτυπαει ακρηηηηηη ακρηηηηη ):)

• Like 1
Δημοσ.

ελα βουλα εχει ομαδα κανονικα,και για το κοινο αν θες-αρκετα τραπεζια-λιγο πριν την ενωση βουλιαγμενης με ποσειδωνος

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στον Αλιμο παρα πολλα τραπεζια 15€ (περιπου) τον μηνα και με προπονητες που σου φτιαχνουν χειροποιητη ρακετα...

Βυζαντινο Αθλητικο Κεντρο, Μεγαλη του Γενους Σχολη 10, στο σωματειο Α.Σ Περα 210 9932702.

Εκει θα καταλαβεις αναμεσα σε χομπιστες και περασμενης ηλικιας οτι δεν εισαι τοσο καλος  :shock:  οσο νομιζες

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Conscibot είπε

Στον Άλιμο έχουν βάλει υπαίθρια τραπέζια σε κάποια πάρκα. Περισσότερα εδώ

Μπραβο ρε φιλε γτ εμεις στα νοτια δεν εχουμε που να παιξουμε.Καποτε ηταν ενα στον αλιμο σε μια καθετη της παραλιακης και ενα αλλο στο κεντρο της γλυφαδας.Απο τοτε που κλεισανε ψαχνω να βρω που να παιξω.Μεχρι και τραπεζι σκεφτηκα να παρω με φιλο και να λιωνουμε αλλα δεν...

Στα υπαιθρια παντως θελει προσοχη γτ ειναι ευκολο να χτυπησεις.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Μπραβο ρε φιλε γτ εμεις στα νοτια δεν εχουμε που να παιξουμε.Καποτε ηταν ενα στον αλιμο σε μια καθετη της παραλιακης και ενα αλλο στο κεντρο της γλυφαδας.Απο τοτε που κλεισανε ψαχνω να βρω που να παιξω.Μεχρι και τραπεζι σκεφτηκα να παρω με φιλο και να λιωνουμε αλλα δεν...

Στα υπαιθρια παντως θελει προσοχη γτ ειναι ευκολο να χτυπησεις.

Τα masters λες στον Άλιμο που είχε 4 τραπέζια κάτω και επάνω μπιλιάρδα. Και εγώ εκεί έπαιζα μέχρι που έκλεισε και δεν έχω ξαναπαίξει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Τα masters λες στον Άλιμο που είχε 4 τραπέζια κάτω και επάνω μπιλιάρδα. Και εγώ εκεί έπαιζα μέχρι που έκλεισε και δεν έχω ξαναπαίξει

Ναι μπραβο το masters και εγω απο τοτε που εκλεισε δεν ξαναπαιξα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πινγκ πονγκ σε σύγχρονη αίθουσα στην Αθήνα είτε στο χώρο σας. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...