spokosjr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όλα ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες την Τετάρτη (30-12-2015) όταν έκανα την αίτηση για μεταφορά από 3play adsl 24mbps σε VDSL 50mbps. Μετά από 3 μέρες μου λένε ότι το ρούτερ μου το έστειλαν και θα ερχόταν την Παρασκευή (8-1-2016) μαζί με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας πράγμα που δεν έγινε, αναγκάστηκα να πάω να το πάρω από την ταχυδρομική. Μου στέλνουν ένα μήνυμα την (11-1 2015) Δευτέρα που έλεγε ότι η υπηρεσία μου ενεργοποιήθηκε αλλά δεν συγχρόνισε σε VDSL μόνο σε ADSL και μπήκα στο ρούτερ πάτησα Connect και έλεγε Connection could not be established: Concentrator not reachable. Πήρα λοιπόν την εξυπηρέτηση πελατών και του είπα το πρόβλημα, μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η γραμμή μου και θα δρομολογούσαν το θέμα στον ΟΤΕ και ότι θα λυνόταν μέσα σε 1-3 μέρες. Την επόμενη μέρα (Τρίτη) μου κόβεται και το ADSL και δεν συγχρόνιζε με τίποτα πήρα πάλι και μου λένε είναι λόγω της βλάβης ένταξή είπα θα κάνουν δουλειά. Και φτάνουμε στο σήμερα Πέμπτη (14-1-2016) πέρασαν 3 μέρες και παίρνω πάλι τηλ την Forthnet μου λένε ότι ο ΟΤΕ δεν βρήκε κάποια βλάβη και θα ξαναστείλουν το αίτημα οπότε σε άλλες 3 μέρες αλλά ευτυχώς με πήραν τηλ σήμερα και λένε το πρόβλημα λύθηκε και με βάζουν να κάνω κάτι το ρούτερ το οποίο δεν βοήθησε. Μου λένε έχει πρόβλημα το ρούτερ και να πήγαινα από ένα κατάστημα να πάρω άλλο, έστειλα την Μανα μου να πάει να το πάρει μιας και ήταν στο δρόμο και της έδωσαν ADSL ρούτερ και θα μείνω άλλη μια μέρα χωρίς internet. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Με το καινούργιο ρούτερ πάλι δεν δούλεψε και λένε ότι θα το ξαναδρομολογήσουν στον ΟΤΕ άρα σε 3 μέρες πάλι ): ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2: Σήμερα 18-1-2016 ενεργοποιήθηκε πλήρως η υπηρεσία με 45mbps down και 4.90 up. ΖΗΤΩ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από spokosjr
argimeg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 πω με χάλασες... και το σκεφτόμουν σοβαρά τώρα που λήγει το συμβόλαιο μου να κάνω αναβάθμιση σε VDSL θα πρέπει βέβαια να είσαι και λίγο γκαντέμης αλλά και αυτοί είναι πολύ κουκουρούκου 1
giannisopc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 φιλε μου ακούω τη κατάσταση σου και μου φέρνει στο μυαλό το τι έχω περάσει εγώ μέχρι τώρα από adsl πήγα σε vdsl δεν είχα θέματα με παραλαβή του router μου το δώσανε απευθείας από το κατάστημα που εκάν την αίτηση αλλα από τη μέρα που ενεργοποιήθηκε αυτό το ρημάδι το vdsl άσπρη μέρα δεν είδα χαμηλοί συγχρονισμοί αποσυνδέσεις error στη γραμμή..έκανα επανεκκίνηση και από 20mbps πήγαινε 30 και μέσα σε μια μέρα ξανά έκανε rr και έπεφτε στο 18 μετά άρχισαν τα αλλα γυρνούσε σε adsl από vdsl το δήλωσα βλάβη το φτιάξαν πάλι αστάθεια γραμμής και χαμηλοί συγχρονισμοί ξαναδηλώνω βλάβη έρχεται τεχνικός μου λέει έχεις βραχυκυκλωμένο καλώδιο και θα δρομολογηθεί στον οτε με αναμονή 3 μέρες για να σου αλλάξουν ζευγάρι...περνανε οι 3 μέρες τίποτα ξαναπαίρνω μου λέει θα το δώσουμε πάλι βλάβη γιατί δεν έχει κάνει κάτι ο οτε ακόμα περνάνε άλλες 3 μέρες τπτ περνώ πάλι τηλ μου λένε ο οτε μας το έδωσε πως είναι ok κανονίζεται συνδυαστικό ραντεβού με οτε και forthnet τεχνικό χωρίς να κάνουν πραγματικά τίποτα και περνάει από εδώ ο τεχνικός και μου λέει φιλε sorry δεν μπορείς να έχεις vdsl λόγο απόστασης!!! και τους λέω θα με τρελάνετε έχω 2 άτομα που περνούν vdsl από το ίδιο καφάο που με έχετε συνδέσει και είναι σε μακρινότερη απόσταση από εμενα και αν δε μπορώ να πιάσω vdsl τα 30 mbps πως τα έπιασα? και με βγάζουν και ψευτη πως είναι αδύνατον να έπιασα 30mbps με αυτή την απόσταση που έχω..η κατάσταση είναι για κλάματα πραγματικά και τώρα αναμένω για το τι ακριβώς θα κάνουν με το λογαρισμό και σε τι θα με γυρίσουν..τους λέω έχω καφάο κάτω από το σπίτι μου στα 450μ και με συνδέσατε σε 1.5χλμ απόσταση ενώ λέτε πάνω από 1000 μετρα δεν μπαινει vdsl και μου λένε εκεί μπήκες τώρα δεν αλλάζει εύκολα και μπορεί απλά από αυτό το καφάο που είναι κάτω από το σπίτι σου να μη νοικιαζει γραμμή η forthnet..και τους λέω τότε γιατί μου είπατε πως υποστηρίζει vdsl η εταιρία σας για το σπίτι μου και με εγγυημένη ταχύτητα άνω των 40 mbps μου λέει μην ακούς τους πωλητές θέμα marketiong είναι όλα...πραγματικά έχει ξεφύγει η κατάσταση 3η μέρα σήμερα χωρίς να πάρω ανακοίνωση του τι θα γίνει και ο λογαριασμός τρέχει...
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 και τους λέω τότε γιατί μου είπατε πως υποστηρίζει vdsl η εταιρία σας για το σπίτι μου και με εγγυημένη ταχύτητα άνω των 40 mbps μου λέει μην ακούς τους πωλητές θέμα marketiong είναι όλα...πραγματικά έχει ξεφύγει η κατάσταση 3η μέρα σήμερα χωρίς να πάρω ανακοίνωση του τι θα γίνει και ο λογαριασμός τρέχει... και το marketing της forthnet επρεπε να του πεις που ανηκει....σε αλλη εταιρεια; περα απο τις απειλες για μηνυσεις κλπ αν δεν λυθει αμεσα το προβλημα, θα τους ειχα ταραξει στα τηλ καθε μερα μεχρι να τους τα κανω μπαλονια!
giannisopc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 και το marketing της forthnet επρεπε να του πεις που ανηκει....σε αλλη εταιρεια; περα απο τις απειλες για μηνυσεις κλπ αν δεν λυθει αμεσα το προβλημα, θα τους ειχα ταραξει στα τηλ καθε μερα μεχρι να τους τα κανω μπαλονια! φιλε αυτό ακριβώς κάνω κάθε μέρα τηλέφωνο τους περνώ ρε παιδιά αν είναι δυνατόν δλδ το ότι είναι θέμα marketing μου το είπε ο τεχνικός της ιδιας της forthnet αν έχουν το θεο τους κράζονται μεταξύ τους άσε που μου λέει ο ίδιος τεχνικός πως ο οτε δήθεν μου άλλαξε ζευγάρι και εχθές που πήρα τηλ λέω αναφέρεται στη βλάβη μου πως έχει γίνει αλλαγή ζευγαριού μου λέει όχι κύριε μου δεν έχουμε πάρει καμια βεβαίωση από τον οτε πως αλλάξανε το ζευγάρι σου...λέω μάλιστα καλά κρασιά και περνάω και από το κατάστημα της fortnet που έκανα την ενεργοποίηση και μου λέει δήθεν πως vdsl στην περιοχή σου παίζει μια χαρά και πως θα σ αλλάξουν απλά ένα καφάο και πως ο τεχνικός (ο δικός τους)που ήρθε σπίτι μου είναι ανίδεος και m@l@κας "καταλεξη" πραγματικά τι να πω???
paronio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, μου θυμήσατε το λόγο που μετά από 4 χρονιά συνεχόμενα σε forthnet (να ναι καλά η nova) πήγα πίσω στον οτε τρέχοντας και είπα ποτέ ξανά εναλλακτικό..!Ίδιο εργάκι έπαιξε και σε μένα με μία βλάβη στην adsl γραμμή μου τότε, με χαμηλό συχρονισμό και σχετικά συχνές αποσυνδέσεις..!Δεν θα πω πολλά γιατί μιλάμε για μεγάλο σίριαλ, παρά μόνο ότι δήλωσα το πρόβλημα οκτώβριο του 2013 στην τεχνική εξυπηρέτηση της forthnet, και το πρόβλημα λύθηκε φλεβάρη του 2014 μετά από κυριολεκτικά καθημερινά τηλέφωνα, καυγάδες και παρακαλητό στους τεχνικούς του οτε από την πολυκατοικία μέχρι το καφάο..! Είναι μην σου τύχει πραγματικά, αλλά αν σου τύχει και χρειαστείς τεχνικό, συνδιαστικό και πάει λέγοντας είναι "πόνος". Για την εξυπηρέτηση της forthnet δεν θα κάνω κανένα σχόλιο..! Για μένα αν μπορείτε τώρα που είναι νωρίς σπάστε το συμβόλαιο, νομίζω έχετε περιθώριο κάποιες μέρες..! Καλά ξεμπερδέματα και υπομονή γιατί μάλλον θα τα χρειαστείτε..! 1
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ρωτα αν υπαρχει e-mail παραπονων και κατσε γραψε αναλυτικα οτι εχει γινει μεχρι σημερα με ονοματα τεχνικων ,τηλ υποστηριξης κλπ και πες τους οτι εχεις αναθεσει την υποθεση σε δικηκογο και στειλτο τους. Eτσι ελυσα προβλημα με την Nova. και ενω τους κυνήγαγα καθε μερα ,καθε ενας που εβγαινε στο τηλ μου ελεγε και αλλα. εστειλα το mail μεσα σε μια μερα μου απαντησαν και την επομενη το προβλημα αποκατασταθηκε. Τσεκαρε και αυτο που σου ειπε ο paronio, διαβασε στο συμβολαιο αν υπαρχει δυνατοτητα να το σπασεις οταν ειναι σχετικα σε συντομο χρονικο διαστημα .
M2000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Επειδή κάποτε έκανα και αυτή τη δουλειά, της διόρθωσης βλαβων με διαπίστευση για να μπαίνω και στα "ιδιαίτερα" για να παίρνω μετρήσεις, μην κάνετε παράπονα αν δεν ξέρετε τι παίζει. 1. Καμία εταιρεία δεν θέλει να πουλάει αέρα! Όλες θέλουν να δώσουν το καλύτερο! 2. Υπάρχει θέμα με τις γραμμές του ΟΤΕ. Υπάρχει μια Duratel (με τέσσερα τηλέφωνα, που συνδέονται τέσσερις γραμμές data και τέσσερις τηλεφώνου και κάθε γραμμή φθάνει στο ΚΑΦΑΟ και από εκεί μέχρι το σπίτι μπορεί να έχει ακόμα και "ματίσεις" αν έχει αναμονές σε στίλους. Κάθε φορά που έχουμε κόψιμο του σύρματος άρα ενωση με κάτι, έχουμε υποβάθμιση της ταχύτητας. Άρα κοιτάμε να δούμε τι έχουμε, πόσο μακριά είμαστε και πως έρχεται το καλώδιο! Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πρόβλημα "μη αποδεκτό" τότε πάει ο τεχνικός της εταιρείας με τον τεχνικό του ΟΤΕ και κάνει "Συνδιαστικό". Εκεί κάθε μέτρηση γίνεται γνωστή και στους δύο. Και έτσι βρίσκουμε που ακριβώς έχει πρόβλημα. Αν δεν έχει στην γραμμη μεταφοράς μέχρι και την είσοδο στο σπίτι τότε τον έλεχγο τον χρεώνεται η εταιρεία, αλλιώς ο ΟΤΕ. Οπότε συμφέρει την εταιρεία να έχει κοιτάξει όλες τις παραμέτρους πριν καλέσει τον ΟΤΕ. (από την ρεκλέτα στην είσοδο του σπιτιού μέχρι το σπίτι μέσα...το πρόβλημα είναι του νοικοκύρη...η εταιρεία παραδίδει στη ρεκλέτα, στο υπόγειο ή στην είσοδο σε ένα ντουλάπι, κανονικά, αλλά σαν πρόσθετη υπηρεσία το δίνει στο σπίτι). 2.1 Αν αλλάξουμε πάροχο σίγουρα θα μας δώσουν άλλο ζευγάρι καλωδίων. Όμως αν το ΚΑΦΑΟ δεν έχει ελεύθερο, τότε έχουμε απόρριψη...από το σύστημα και θα βγαίνει συνέχεια...μέχρι να αποδεσμευτεί κάτι. Ο παλιός πάροχος δεν αποδεσμεύει άμεσα τη γραμμή, την κρατάει προφανώς (αυτό δεν το ξέρω σίγουρα) όσο την έχει πληρωμένη! Η ποιότητα της δεύτερης γραμμής εξαρτάται εκτός από την ίδια την γραμμή και από την Duratel...που ξεκινάει από το δωμάτιο των παρόχων στον ΟΤΕ. O κάθε πάροχος έχει τις "ντουλάπες" με τις δικές του Duratel (και η τετράδα των γραμμών αντιστοιχούν σε απομακρυσμένα τηλέφωνα, οπότε αν η Duratel χαλασει να μην ακούς τον γείτονα...). 2.2 Η αλλαγή ζευγαριού που μπορεί να κάνει ο ΟΤΕ είναι το πιθανότερο μεταξύ στίλου και ρεκλέτας εισαγωγής (στην οικία). Από την ρεκλέτα εισαγωγής στην ρεκλέτα των διαμερισμάτων πάει ο τεχνικός της εταιρείας και το συνδέει. (μιλάμε για το κουτί με τα τηλέφωνα, ή κάποια χωνευτή έξω από την οικία, σε ψηλό μέρος στο τοίχο). 3. Πρόβλημα εντός σπιτιού. Αυτός είναι ο λόγος που παίζει σχεδόν πάντα, αν έχουμε θέμα από την αρχή! Γιατί μπορεί να υπάρχουν κοψίματα στο καλώδιο...ή φθαρμένο σε πολλά σημεία, ή με πολλές ματίσεις. 4. Αν υπάρχουν δυο ή περισσότερα προβλήματα είναι λογικό ο χρόνος επίλυσης να διπλασιάζεται! 5. Σε όλες τις περιπτώσεις επισκευών υπάρχουν αποδεκτά όρια καθυστερήσεων. Η χειρότερη περίπτωση είναι να απαιτείται τεχνικό έργο του ΟΤΕ (π.χ. τσάπα έκοψε κεντρικό καλώδιο, ή κεραυνός διέλυσε το ΚΑΦΑΟ).. 6. Δεν υπάρχουν κακές εταιρείες αλλά όλες οι συνθήκες δεν είναι ίδιες σε όλες τις περιπτώσεις, οπότε η σύγκριση δεν γίνεται τοπικά αλλά υπάρχει τρόπος να μετράει κάθε επιχείρηση την διακύμανση της απόδοσης των τεχνικών ανά περίπτωση (συμπληρωνέται κάθε φορά ένα τεχνικό δελτίο, και επειδή ο τεχνικός πρέπει να επικοινωνεί με τον τεχνικό από την άλλη πλευρά, από εκεί κρατάνε και στοιχεία, απασχόλησης, κατανόησης, συνεργασίας). 7. Προσωπικό: Μου άρεσε αυτή η δουλειά αλλά αναγκάστηκα να πάω τον εργοδότη (συνεργαζόμενο με πάροχο) στην Επιθεώρηση Εργασίας με συνέπεια να απολυθώ! 3
paronio Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου συγνώμη κιόλας, αλλά εγώ όταν πληρώνω μία εταιρία κάθε μήνα και όχι και λίγα λεφτά μάλιστα, έχω την απαίτηση να μου προσφέρει τα συμφωνηθέντα και την αντίστοιχη εξυπερέτηση και τεχνική υποστήριξη και όχι να με ζαλίζουν μέχρι να το δώσουν στον εξωτερικό συνεργάτη-τεχνικό ή στον οτέ με κάθε λογής μπαρούφα μέσω τηλεφώνου για να γλιστώσουν τα λεφτά..! Δεν αμφισβητώ ότι γίνεται όπως το λες γιατί μου τα είπαν πάνω κατώ αυτά κ στο τηλέφωνο, αλλά και τα παιδιά που συνεργάζονταν με την forthnet και ήρθαν 3 φορές να επιβεβαιώσουν ότι το πρόβλημα ήταν στον οτε και όχι στο σπίτι μου..! Αν βάλω forthnet έχω να κάνω με την forthnet, αν υπάρχει θέμα με τον οτε ή αν τους γράφει ο οτε και καθυστερεί είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους, δεν φταίω εγώ σε κάτι να μου στέλνουν μήνυμα ότι είναι οκ η βλάβη αλλά ούτε καν.. Καταλαβαίνω ότι έτσι λειτουργεί και ότι υπογράφεις στο συμβόλαιο, ότι αν είναι θέμα οτέ δεν καταγγέλεται η σύμβαση, αλλά βάζω οτε για άμεση εξυπηρέτηση και αναζήτηση ευθυνών απευθείας στον υπεύθυνο και ιδιοκτήτη των καλωδίων και των καφάο, χωρίς μεσάζοντες κ μετάθεση ευθυνών..! Προφανώς αυτό δεν γίνεται πάντα, αλλά από τη στιγμή που μου έτυχε δεν μπορώ να το παραβλέψω..
chipakos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά, μου θυμήσατε το λόγο που μετά από 4 χρονιά συνεχόμενα σε forthnet (να ναι καλά η nova) πήγα πίσω στον οτε τρέχοντας και είπα ποτέ ξανά εναλλακτικό..!Ίδιο εργάκι έπαιξε και σε μένα με μία βλάβη στην adsl γραμμή μου τότε, με χαμηλό συχρονισμό και σχετικά συχνές αποσυνδέσεις..!Δεν θα πω πολλά γιατί μιλάμε για μεγάλο σίριαλ, παρά μόνο ότι δήλωσα το πρόβλημα οκτώβριο του 2013 στην τεχνική εξυπηρέτηση της forthnet, και το πρόβλημα λύθηκε φλεβάρη του 2014 μετά από κυριολεκτικά καθημερινά τηλέφωνα, καυγάδες και παρακαλητό στους τεχνικούς του οτε από την πολυκατοικία μέχρι το καφάο..! Είναι μην σου τύχει πραγματικά, αλλά αν σου τύχει και χρειαστείς τεχνικό, συνδιαστικό και πάει λέγοντας είναι "πόνος". Για την εξυπηρέτηση της forthnet δεν θα κάνω κανένα σχόλιο..! Για μένα αν μπορείτε τώρα που είναι νωρίς σπάστε το συμβόλαιο, νομίζω έχετε περιθώριο κάποιες μέρες..! Καλά ξεμπερδέματα και υπομονή γιατί μάλλον θα τα χρειαστείτε..! Φυσικά το ίδιο και εγώ και τώρα είμαι ήρεμος πια με τον ΟΤΕ.
M2000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 paronio Έχεις δικαιώματα! Με απλα λογια λέγεται ΕΕΕΤ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html (εγώ είμαι στον ΟΤΕ επειδή στο "χωριό" δεν έχουμε τίποτα άλλο...και μου έβαλε τρεις στύλους..για να δώσει γραμμή, σε τρεις μήνες...από την αίτηση, χωρίς να πληρώσω...κάτι επιπλέον)
paronio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Kαι εκεί το είχα ψάξει, αλλά η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη..! Περιμένεις τελική απάντηση από τον πάροχο, ο οποίος στην περίπτωσή μου, με ενημέρωσε ότι αν δεν φτιαχτεί η βλάβη μπορώ να "αποχωρήσω" χωρίς επιβάρυνση! Οπότε αν δεν έχεις κάτι τελικό τι ακριβώς να καταγγείλεις? Αλλά να περιμένεις κανα 2 μήνες και να γίνεται η βλάβη μπαλάκι, sorry κιόλας αλλά δεν θα πάρω..Άν υπάρξει πραγματικό 100 % ιδιόκτητο δίκτυο κάποια στιγμή το συζητάμε.. 1
M2000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν σε πείσει να αποχωρήσεις τον βολεύει. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Αν είναι εντάξει στις διορίες δεν χάνει τίποτα, δεν κερδίζεις και εσύ. Αν δεν είναι όμως; Το πόσο χρόνο έχουν για να σου δώσουν λύση δεν το βγάζουν από το μυαλό τους. Υπάρχει κώδικας συγκεκριμένος! Απλά σου λένε ότι θα αργήσουν για να συναινέσεις, να τους διευκολύνεις! Αν ήσουν σκληρός με την έννοια ότι "εγώ θέλω να γίνει στην ώρα του, όπου είναι αυτή, εντός των επιτρεπόμενων ορίων", θα σου έλεγαν άμεσα σε πόσο χρόνο αν δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν ...χαλάει το συμβόλαιο! Όμως δεν κερδίζεις τίποτα! Διότι απλά σου ανακοινώνουν πότε είσαι ελεύθερος, που θα είσαι όπως και να έχει το πράγμα αν δεν έχεις τηλέφωνο ή σωστή υπηρεσία! Την υπηρεσία αγοράζεις...δεν σου φτιάχνει ο πάροχος την υποδομή. Συνδέσεις κάνεις αλλά αυτές δεν είναι η βασική υποδομή αλλά τα "άκρα"...το μόντεμ σου είναι ένα άκρο. Το δίκτυο δεν ανήκει στον ΟΤΕ απλά το διαχειρίζεται! Και υποχρεωτικά επειδή έχει πλεονέκτημα πρέπει να είναι πιο ακριβός!
sundance_kid Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 <offtopic> ...O κάθε πάροχος έχει τις "ντουλάπες" με τις δικές του Duratel (και η τετράδα των γραμμών αντιστοιχούν σε απομακρυσμένα τηλέφωνα, οπότε αν η Duratel χαλασει να μην ακούς τον γείτονα...).... Το παραπάνω δεν ισχυεί, ντουρατέλ (και 3Μ σε κάποιες περιπτώσεις) έχουν οι εταιρείες που δινουν POTS και οχι VoIP (Wind & Forthnet) για να φιλτραρουν το σημα απάνω στη ρεκλέτα. Οι άλλοι έχουν Κυπριώτη. Υπάρχουν και φωτο του Poulinos απο το καλύτερο θρεντ έβερ. ...2.1 Αν αλλάξουμε πάροχο σίγουρα θα μας δώσουν άλλο ζευγάρι καλωδίων. Όμως αν το ΚΑΦΑΟ δεν έχει ελεύθερο, τότε έχουμε απόρριψη...από το σύστημα και θα βγαίνει συνέχεια...μέχρι να αποδεσμευτεί κάτι.... Ούτε και αυτό ισχύει, γιατί στην ουσία μιλάμε για φορητότητα αριθμού με ενεργή γραμμη, το ζευγαρι παραμένει το ίδιο, ΕΚΤΟΣ και αν αλλαχτεί απο βλάβη ΟΤΕ μετά την ενεργοποίηση μας στον νεο πάροχο. Το παραπάνω θα ίσχυε μονο σε περίπτωση που καταργούσαμε τον βρόγχο και αιτούμασταν νέο απο άλλο πάροχο ή άν είχαμε σταθερή over GSM. ...6. Δεν υπάρχουν κακές εταιρείες αλλά όλες οι συνθήκες δεν είναι ίδιες σε όλες τις περιπτώσεις, οπότε η σύγκριση δεν γίνεται τοπικά αλλά υπάρχει τρόπος να μετράει κάθε επιχείρηση την διακύμανση της απόδοσης των τεχνικών ανά περίπτωση (συμπληρωνέται κάθε φορά ένα τεχνικό δελτίο, και επειδή ο τεχνικός πρέπει να επικοινωνεί με τον τεχνικό από την άλλη πλευρά, από εκεί κρατάνε και στοιχεία, απασχόλησης, κατανόησης, συνεργασίας)... Υπάρχουν κακές εταιρίες ΙΜΗΟ, διότι η βλαβοδιαχείρηση θα πρέπει να γίνεται απο τεχνικούς της εταιρίας και όχι απο υπεργολάβους, ένα μήνα μετά. Οι μόνες εταιρίες που έχουν δικούς τους τεχνικούς είναι ο ΟΤΕ & η CYTA. </offtopic>
paronio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αν σε πείσει να αποχωρήσεις τον βολεύει. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Αν είναι εντάξει στις διορίες δεν χάνει τίποτα, δεν κερδίζεις και εσύ. Αν δεν είναι όμως; Το πόσο χρόνο έχουν για να σου δώσουν λύση δεν το βγάζουν από το μυαλό τους. Υπάρχει κώδικας συγκεκριμένος! Απλά σου λένε ότι θα αργήσουν για να συναινέσεις, να τους διευκολύνεις! Αν ήσουν σκληρός με την έννοια ότι "εγώ θέλω να γίνει στην ώρα του, όπου είναι αυτή, εντός των επιτρεπόμενων ορίων", θα σου έλεγαν άμεσα σε πόσο χρόνο αν δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν ...χαλάει το συμβόλαιο! Όμως δεν κερδίζεις τίποτα! Διότι απλά σου ανακοινώνουν πότε είσαι ελεύθερος, που θα είσαι όπως και να έχει το πράγμα αν δεν έχεις τηλέφωνο ή σωστή υπηρεσία! Την υπηρεσία αγοράζεις...δεν σου φτιάχνει ο πάροχος την υποδομή. Συνδέσεις κάνεις αλλά αυτές δεν είναι η βασική υποδομή αλλά τα "άκρα"...το μόντεμ σου είναι ένα άκρο. Το δίκτυο δεν ανήκει στον ΟΤΕ απλά το διαχειρίζεται! Και υποχρεωτικά επειδή έχει πλεονέκτημα πρέπει να είναι πιο ακριβός! Τις διορίες μου τις είχαν πει, και δεν φαντάζεσαι τι πίεση ασκούσα.Δεν κάνω πλάκα κάθε απόγευμα έπαιρνα τηλέφωνο και ζητούσα και προιστάμενο να μηλίσω. Δεν με νοιάζει σε ποιον ανήκει το δίκτυο από τη στιγμή που το διαχειρίζεται ο οτε..όλα αυτά που αναφέρεις είναι λεπτομέρειες που λίγη σημασία έχουν τουλάχιστον για μένα..!Εγώ ξέρω ότι αν έχεις εναλλακτικό και δοθεί βλάβη στον οτε, υπάρχει η πιθανότητα να σου τύχει ότι μου έτυχε..! Επίσης οι διορίες ακόμα και να τηρούνται είναι πολύ χρονοβόρες..! Κακώς υφίσταται αυτή η εξάρτηση από τον οτε κάθε παρόχου, αυτό είναι πολύ κακό για τον καταναλωτή, αλλά τι να κάνουμε αφού έτσι έχει η κατάσταση. Όσο για τις εταιρίες στο σύνολο τους, όχι δεν είναι όλες ίδιες και δεν παρέχουν την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης σε καμία περίπτωση.. Καλή η "πρόθεση" αλλά το αποτέλεσμα μετράει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα