greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Την εχω σε ταμπλετ περιπου 1 χρονο μια kingston 16gb και πριν λιγο μου πεταξε μηνυμα οτι δεν την αναγνωριζει! Φυσικα εξαφανιστηκαν και οσα apps ειχα σαυτην. Εχει εγγυηση, αλλα πριν την παω υπαρχει καποιο software για να την κανει καποιο τεστ καθως και εφαρμογη που πιθανον μπορει να επαναφερει τα data (θα την βαλω σε ανταπτορα κ μετα στο λαπτοπ);
DiversionR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καταρχάς σύνδεσε τη να δεις αν ο υπολογιστής την αναγνωρίσει. Αν ναι τότε πας στο επόμενο βήμα που είναι scan με πρόγραμμα για να δεις την υγεία της (hd sentinel κ.α). Τέλος αν χρειαστείς επαναφορά αρχείων κατεβάζεις recuva. 1
greekparot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το laptop την ειδε, κανω ελεγχο σφαλματων (εξεταση δισκου δηλαδη - εχω windows 10) και μου εμφανιζει μηνυμα οτι παρουσιαστηκε προβλημα στην επιδιορθωση αυτης της μοναδας δισκου. Τους φακελους τους βλεπω βεβαια μεσα. Το tablet ομως δεν την αναγνωριζει. Τι να κανω; 1) φορματ; ή 2) να την δωσω πισω για αντικατασταση (εχει lifetime εγγυηση).. Ειναι λογικο να μην την βλεπει το tablet (android) και να την διαβαζει το pc;
DiversionR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Για μένα αν μπορείς να πάρεις τα αρχεία από μέσα να τη δώσεις για αντικατάσταση!! Κρίμα να χάσεις μια καινούρια... Από κει και πέρα αν θες να το ψάξεις περισσότερο το θέμα κατεβάζεις hdd regenerator για να δεις αν υπάρχουν bad sectors στη μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα