Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να στήσω ένα raspbx απλά για να δω τις δυνατότητες που έχει η όλη η διαδικασία και για το πως λειτουργεί στο να δημιουργήσεις ένα voip τηλεφωνικό κέντρο.

Είναι αρκετά πράγματα που δεν έχω καταλάβει στην διαδικασία.

Καταρχήν το εύκολο κομμάτι ήταν να περάσω το Raspbx στο rapsberry να του σταθερή ip στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού και γενικά να λειτουργεί κανονικά.

Το δύσκολο τώρα κομμάτι και αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως θα μπορέσω να του δώσω έναν voip τηλεφωνικό αριθμό για να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις.

Να πω ότι ο router που έχω έχει πάνω του θύρες και ρυθμίσεις για voip τηλέφωνο.

Οποια πληροφορία παιδιά έχετε να με διαφωτίσετε θα ήταν καλοδεχούμενη για να βάζω τα πράγματα σιγά σιγά στην σειρά τους.

Εχω βρει κάποιος οδηγίες για σετάρισμα του router αλλά νομίζω αν δεν κατανοήσω την διαδικασία δεν θα μπορέσω να τις προχωρήσω.

Δημοσ.

Incrediblepbx και καθαρισες

Τώρα για αριθμό VoIP διαλεγεις μεταξύ modulus και yuboto

Ή πρώτη έχει φοβερή υποστήριξη

Αν εννοεις κλήσεις με VoIP χωρίς ελληνικό αριθμό κ ίσως δωρεάν κλπ δεν ξέρω να βοηθήσω

Πάντως στα δύο γραφεία μου έχω στο ένα ras και στο άλλο virtual machine. Και τα δύο δουλεύουν άριστα

Προσπάθησα να τα κάνω με cloud κ έφαγα φολα... Οπότε έχω δύο ανεξάρτητα κεντρα

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι για να καταλάβω την διαδικασία. Τι κερδίζεις με ένα τέτοιο δίκτυο οι τιμές δεν είναι οι ίδιες με τις κανονικές τηλεφωνικές γραμμές καθώς συνεχίζεις στην ουσία να χρησιμοποιείς το PSTN δίκτυο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...