web_assasin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα αγρυπνα αλανια μου. ο τιτλος πανω κατω τα λεει ολα. μας επεσε κατω το τηλ και απο εκει και επειτα εχει κολλησει στο boot loop,το μηλο κανει ενα πιξελιασμα στη μεση του και μετα restart. στο restore απο το itunes δεν καταφερε τποτ,το κινητο εβγαλε τη γραμμη της επαναφορας αλλα μετα εκανε restart παλι. το σημαντικο ειναι να παρουμε τα αρχεια απο το ημερολογιο και δυστυχως ο φιλος ΔΕΝ ειχε κανει backup. καμια ιδεα?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα αγρυπνα αλανια μου. ο τιτλος πανω κατω τα λεει ολα. μας επεσε κατω το τηλ και απο εκει και επειτα εχει κολλησει στο boot loop,το μηλο κανει ενα πιξελιασμα στη μεση του και μετα restart. στο restore απο το itunes δεν καταφερε τποτ,το κινητο εβγαλε τη γραμμη της επαναφορας αλλα μετα εκανε restart παλι. το σημαντικο ειναι να παρουμε τα αρχεια απο το ημερολογιο και δυστυχως ο φιλος ΔΕΝ ειχε κανει backup. καμια ιδεα? iCloud?
taslikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 https://support.apple.com/el-gr/HT201444 Αν δεν γινει τιποτα με αυτα πάει για σέρβις που μαλλον θα θέλει κανα 100 για πλακέτα και λίγα λεω μαλλον.. Δοκίμασε και ενημέρωσε μας..
web_assasin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 αυτα δυστυχως που μου παραθετετε ειναι τα πιο απλα που μπορουσα να σκεφτω και εχουν γινει ολα. υπαρχει τροπος να σωθουν τα δεδομενα,βαζοντας ας πουμε το δισκο του σε αλλη πλακετα?
georgeadams Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Φοβάμαι πως όχι. Πέραν του ότι ο "δίσκος" του είναι ουσιαστικά τσιπάκια μνήμης κολλημένα στην πλακέτα και συνεπώς πολύ δύσκολα να μεταφερθούν σε άλλη, δεν ξέρω αν μια τέτοια μεταφορά θα επηρεαζόταν από το full disk encryption που χρησιμοποιεί το iOS.
web_assasin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 και εγω καπως ετσι το σκεφτομαι οτι ειναι,απλα ελεγα μηπως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα