Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αγρυπνα αλανια μου.

ο τιτλος πανω κατω τα λεει ολα.

μας επεσε κατω το τηλ και απο εκει και επειτα εχει κολλησει στο boot loop,το μηλο κανει ενα πιξελιασμα στη μεση του και μετα restart.

στο restore απο το itunes δεν καταφερε τποτ,το κινητο εβγαλε τη γραμμη της επαναφορας αλλα μετα εκανε restart παλι.

το σημαντικο ειναι να παρουμε τα αρχεια απο το ημερολογιο και δυστυχως ο φιλος ΔΕΝ ειχε κανει backup.

καμια ιδεα?

Δημοσ.

καλησπερα αγρυπνα αλανια μου.

ο τιτλος πανω κατω τα λεει ολα.

μας επεσε κατω το τηλ και απο εκει και επειτα εχει κολλησει στο boot loop,το μηλο κανει ενα πιξελιασμα στη μεση του και μετα restart.

στο restore απο το itunes δεν καταφερε τποτ,το κινητο εβγαλε τη γραμμη της επαναφορας αλλα μετα εκανε restart παλι.

το σημαντικο ειναι να παρουμε τα αρχεια απο το ημερολογιο και δυστυχως ο φιλος ΔΕΝ ειχε κανει backup.

καμια ιδεα?

iCloud?

Δημοσ.

αυτα δυστυχως που μου παραθετετε ειναι τα πιο απλα που μπορουσα να σκεφτω και εχουν γινει ολα.

υπαρχει τροπος να σωθουν τα δεδομενα,βαζοντας ας πουμε το δισκο του σε αλλη πλακετα?

Δημοσ.

Φοβάμαι πως όχι. Πέραν του ότι ο "δίσκος" του είναι ουσιαστικά τσιπάκια μνήμης κολλημένα στην πλακέτα και συνεπώς πολύ δύσκολα να μεταφερθούν σε άλλη, δεν ξέρω αν μια τέτοια μεταφορά θα επηρεαζόταν από το full disk encryption που χρησιμοποιεί το iOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...