JohnnyBftw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Half-Life 3 confirmed---he left after he finished everything, imho! Πολυ σωστα. Κανενα studio δεν θα κρατουσε εναν συγγραφεα τοσο καιρο αν δεν δουλευε ηδη σε κατι καινουργιο μετα το HalfLife 2.
Vlad27 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Half-Life 3 confirmed---he left after he finished everything, imho! Με πρόλαβες, παρόμοια εξυπνάδα ήθελα να γράψω κ εγώ :-P 1
21century Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ΑΝ κάνω μια πρόβλεψη ότι θα ετοιμάζει ταινία βασισμένη στο παιχνίδι αφού έχει πνευματικά δικαιώματα, θα είναι παρακινδυνευμένη ή πρόωρη?
Karnov Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλό το half-life? Δεν έχω παίξει ούτε πίστα.
Gbax13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά δεν το αποκλείω όντως να έχει ολοκληρωθεί το σενάριο του HL3. Έχοντας, όμως, δει ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει αυτοί οι 3 από το machinima που δε θυμάμαι πώς λέγονται (στο οποίο είχαν ανταλλάξει κάποια mails με έναν από τους λίγους εργαζομένους της valve που ακόμα ασχολείται με το παιχνίδι, αν αυτό ισχύει), είμαι ακόμα της άποψης πως η valve δε θέλει να ρισκάρει κάποια ζημιά στη φήμη της βγάζοντας έναν από τους πιο hyped τίτλους στην ιστορία. Κακά τα ψέματα, το concept του HL gameplay είναι κάπως απαρχαιωμένο, καλώς ή κακώς, και θα είναι δύσκολο ο νέος τίτλος, αν αυτός έρθει, να ικανοποιήσει τη νέα γενιά gamers που ζει για πιο εύπεπτα (να το πω ευγενικά ) games!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα