nickvas19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια... Ψαχνω για ταμπλετ 10" που να μπορει να κανει multiwindow. Απο οσο ειδα μονο το samsung μπορει και το ipad...σωστα; Οποτε εσεις πιο προτεινεται; τα χρηματα ειναι μεχρι 500 ευρο.
nickvas19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 galaxy note 10.1 ή galaxy tab s 10.5?!?!? πιο απο τα δυο;....υπαρχει κατι καλυτερο σε samsung απο αυτα;
Lucretius Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Το Note είναι μοντέλο του 2012 και παίρνει κάρτα sim. Το S του 2014 έχει μόνο wi-fi αλλά πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης και μπαταρία. Προφανώς μεταξύ των δυο δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Έχε όμως στον νου σου οτι και τα δυο είναι πλέον παλιά μοντέλα.
Haris San Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω που χρησιμοποιησα το Note 10.1 2014 wifi version (δλδ με τον octa core exynos) το performance δεν μου αρεσε. Σε σελιδες οπως το ign, reddit, cnn ψιλοκολλουσε λιγο, το browsing δεν ηταν smooth. Επισης ακομα και στο google play δεν φορτωναν smooth τα apps... O google chrome ειχε απειρο lag, μονο στον δικο του explorer ετρεχε λιγο αλλα παλι το lag σε μενα ηταν αισθητο. Στο lg g2 που εχω τρεχουν ολα νερακι. Με 500 ευρω εγω θα επαιρνα ipad air 2 που ειναι το καλυτερο tablet αυτη την στιγμη. Σε οποια σελιδα και να μπεις και να κοιταξεις top tablets 2015/16 τοτε το Ipad air 2 ειναι πρωτο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από Haris San 1
Runner25 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εγω που χρησιμοποιησα το Note 10.1 2014 wifi version (δλδ με τον octa core exynos) το performance δεν μου αρεσε. Σε σελιδες οπως το ign, reddit, cnn ψιλοκολλουσε λιγο, το browsing δεν ηταν smooth. Επισης ακομα και στο google play δεν φορτωναν smooth τα apps... O google chrome ειχε απειρο lag, μονο στον δικο του explorer ετρεχε λιγο αλλα παλι το lag σε μενα ηταν αισθητο. Στο lg g2 που εχω τρεχουν ολα νερακι. Με 500 ευρω εγω θα επαιρνα ipad air 2 που ειναι το καλυτερο tablet αυτη την στιγμη. Σε οποια σελιδα και να μπεις και να κοιταξεις top tablets 2015/16 τοτε το Ipad air 2 ειναι πρωτο. εγω εχω το 2014 edition lte με τον sharpdragon και πηγαινει αρκετα καλα
Runner25 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 περασα και χθες το lolipop μεσω odin και πηγαινει σφαιρα σαν να πηρα καινουργιο ταμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα