Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παδιά,

Μάλλον με παράτησε ένας εξωτερικός σκληρός(2.5'' HDD toshiba).

Όταν τον συνδέω σε υπολογιστές, κάνει κανονικά εγκαταστάσεις κτλ, μα κάνοντας διπλό κλικ πάνω του (καθώς εμφανίζεται σαν εικονίδιο ο δίσκος), κάνει πως φορτώνει, μα δεεεε! κολλάει το σύμπαν! Όπου στο τέλος πετά το μήνυμα:

"δεν ειναι δυνατη στο f η παραμετρος ειναι εσφαλμενη".

Τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής;..

Του άλλαξα θήκη μήπως είχαν θέμα οι συνδέσεις-πλακέτα.

Προσπάθησα με δεξί μπας και κάνω επιδιόρθωση, αλλά δεεε

Του άλλαξα όνομα, από F σε Κ

..και παρατήρησα στη διαχ. δίσκων, στον πίνακα που εμφανίζει (τομος, διαταξη τυπος κτλ) έχει διαφορές με τους υπόλοιπους ενεργοποιημένους στη στήλη "Σύστημα αρχείων" και στο % ελευθερα. Στο πρώτο γράφει (αντι για NTFS, RAW) και στη δεύτερη στήλη.. 100%ελευθερα!

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ε'ιναι κάποιος που είχε το ίδιο θέμα;

Δημοσ.

Ναι Ε; δεν έμεινε δλδ άλλη λύση..

Απλώς είναι 1TB γεμάτος με βίντεο... Θα βγάλει τιποτα; ..Γενική ερώτηση δλδ, μήπως τα αρχεία βίντεο δεν παίρνονται σωστά..

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη, απο ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω και αφού ο δίσκος σου αναγνωρίζεται, δοκίμασε με το testdisk για windows πρίν ασχοληθείς με Livecd. 

Θα χρειαστείς έναν άλλο δίσκο ίσης τουλάχιστον χωριτικότητας με τα αρχεία που έχει ο προβληματικός. Βάλε το testdisk στον δίσκο που θα αντιγράψεις τα αρχεία και τρέξε το απο εκεί, στο site θα βρείς αναλυτικές οδηγίες για τα βήματα.  Στην δική μου περίτπωση φαίνεται να δουλέυει μέχρι στιγμής, ακόμα τρέχει η αντιγραφή. 

Στο νέτ θα βρείς πληροφορίες για το θέμα σου (πχ. raw hard drive recovery). good luck

Δημοσ.

Ωω ευχαριστώ! Μακάρι.. Οπότε ξεκινάμε με μια επένδυση των 70 ευρω και κάνουμε τον σταυρό μας.. Να πω την αμαρτία μου δε κατάλαβα πως θα εγκαταστήσω στον νεο-καλό σκληρό το πρόγραμμα, μα ελπίζω ψάχνοντας θα βρω άκρη.

Θα ενημερώσω για την εξέλιξη παίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...