hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εειι για χαρα σε ολους, εχω το haf922, ωραιο κουτι και λεω να το κρατησω για παντα. Aλλα, μεσα ειναι ασπρο.. οποτε επιδη δεν θελω να πεταξω τοσο ωραιο κουτι, λεω να το βαψω μεσα, μαυρο τωρα, τι μπογιά θελω; πόση ποσότητα; με πινέλο θα το κανω; τι μαρκα; απο που; thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εειι για χαρα σε ολους, εχω το haf922, ωραιο κουτι και λεω να το κρατησω για παντα. Aλλα, μεσα ειναι ασπρο.. οποτε επιδη δεν θελω να πεταξω τοσο ωραιο κουτι, λεω να το βαψω μεσα, μαυρο τωρα, τι μπογιά θελω; πόση ποσότητα; με πινέλο θα το κανω; τι μαρκα; απο που; thanks. Αποσυναρμολόγησε όλα τα πλαστικά μέρη και οτιδήποτε μπορεί να ξεβιδωθεί απο το εξωτερικό. Πήγαινε κάπου που κάνουν ηλεκτροστατική βαφή και ζήτα να στο βάψουν μαζί με μια φουρνιά μαύρου χρώματος απο παραγγελία τους για να σου βγεί και φθηνά. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν ενδείκνυται θα σου ξεφλουδίζει ή θα σου αφήνει σημάδια. Εναλλακτικά με πιστόλι και τρία χέρια οπωσδήποτε. Πινέλο ΠΟΤΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αποσυναρμολόγησε όλα τα πλαστικά μέρη και οτιδήποτε μπορεί να ξεβιδωθεί απο το εξωτερικό. Πήγαινε κάπου που κάνουν ηλεκτροστατική βαφή και ζήτα να στο βάψουν μαζί με μια φουρνιά μαύρου χρώματος απο παραγγελία τους για να σου βγεί και φθηνά. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν ενδείκνυται θα σου ξεφλουδίζει ή θα σου αφήνει σημάδια. Εναλλακτικά με πιστόλι και τρία χέρια οπωσδήποτε. Πινέλο ΠΟΤΕ! επειδη υπαρχουν σπρει τον 3 ευρω και σπρει τον 20 ευρω εχει μεγαλη σημασια με τι θα το βαψεις , εχω haf 932 τουλαχιστον 4 χρονια (απο την αρχη που βγηκε ) βαφτηκε μια φορα με μαυρο ματ χρωμα δεν εχει παθει τιποτα , βεβαια τα σπρει που ειχα παρει βγηκε κοντα στο 18-20 ευρω , καλη προεργασια και αν ξερεις να δουλεψεις το σπρει μπορεις να πετυχεις πολυ καλο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 thanks παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μονο με σπρευ εαν θες να το κανεις μονος σου. Πρεπει να ξερεις να βαφεις με σπρευ. Θελει γρηγορες κινησεις και λιγο εξασκηση για να βγει ομοιομορφο.Σιγουρα πρωτα ενα γκρι ασταρι. Και μετα μαυρο ματ. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει χρωμα εκτος και εαν το ξυσεις με κατι αιχμηρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 επειδη υπαρχουν σπρει τον 3 ευρω και σπρει τον 20 ευρω εχει μεγαλη σημασια με τι θα το βαψεις , εχω haf 932 τουλαχιστον 4 χρονια (απο την αρχη που βγηκε ) βαφτηκε μια φορα με μαυρο ματ χρωμα δεν εχει παθει τιποτα , βεβαια τα σπρει που ειχα παρει βγηκε κοντα στο 18-20 ευρω , καλη προεργασια και αν ξερεις να δουλεψεις το σπρει μπορεις να πετυχεις πολυ καλο αποτελεσμα Σύμφωνοι αλλα το είπες μόνος σου, 18-20 ευρώ όσα θα του πάρει για ηλεκτροστατική με τον τρόπο που προείπα. Το μαύρο-λευκό είναι ένα χρώμα που δουλεύει πολύ συχνά στους φούρνους οπότε τους λέει όταν βάλεις μαύρα(σαν το πλυντήριο ένα πράμα ) ρίξε μέσα και το δικό μου. Το αποτέλεσμα με spray και φούρνο δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παντως η θηκη που βλεπετε στο προφιλ μου εχει βαμμενα καποοια μερη μπορντω. το σπρευ εκανε 4-5 ευρω ... μια χαρα ειναι αλλα δεν ειναι ολοκληρη η θηκη βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να δώσω και πειστήρια. http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=54472021 Χρησιμοποίησα δυο σπρέυ των δέκα ευρώ. Μετά απο δυο ημέρες που στέγνωσε, ακουμπούσα το δάχτυλο με λίγη σκόνη όταν έκανα τις συνδέσεις και πέρα του οτι άφηνε σημάδι, στο καθάρισμα έμενε χρώμα στο πανί. Ειδικά επειδή το γνωρίζετε το άθλημα, άν δεν ξέρει να βάφει ήδη βλέπετε την μπογιά να δακρύζει. Υ.Γ.: Ένας σκελετός ποδηλάτου στο φούρνο μου κόστισε 30 ευρώ. Αυτά απο εμένα. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει και περιμένουμε photos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Να δώσω και πειστήρια. http://www.insomnia.gr/topic/467542-δείξτε-το-κουτί-σας/?p=54472021 Χρησιμοποίησα δυο σπρέυ των δέκα ευρώ. Μετά απο δυο ημέρες που στέγνωσε, ακουμπούσα το δάχτυλο με λίγη σκόνη όταν έκανα τις συνδέσεις και πέρα του οτι άφηνε σημάδι, στο καθάρισμα έμενε χρώμα στο πανί. Ειδικά επειδή το γνωρίζετε το άθλημα, άν δεν ξέρει να βάφει ήδη βλέπετε την μπογιά να δακρύζει. Υ.Γ.: Ένας σκελετός ποδηλάτου στο φούρνο μου κόστισε 30 ευρώ. Αυτά απο εμένα. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει και περιμένουμε photos. εμενα αυτο μου λεει 1ον πολυ παχια χερια και δεν τους εδωσες αρκετο χρονο μεταξυ τους να στεγνωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εμενα αυτο μου λεει 1ον πολυ παχια χερια και δεν τους εδωσες αρκετο χρονο μεταξυ τους να στεγνωσουν Ξανα σύμφωνοι. Για να μην σας κουράζω λέω το εξής. Άν τον βολεύει να πάει σε φούρνο θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα και με λιγότερα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Από την στιγμη που σκέφτεται να το κράτηση για πάντα η ηλεκτροστατικη ειναι μονόδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα