hotcarver1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα την βοηθεια σας. Στον κατω οροφο του σπιτιου εχω το modem-router.Επειδη το ασυρματο δεν φτανει στον πανω οροφο,εχω συνδεσει επανω ενα technicolor που μου περισσευε σαν a,εννοειται με κλειστο το dhcp. Με το internet δεν εχω κανενα θεμα,παιζει κανονικα. Το προβλημα ειναι στο network-homegroup. Σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να συνδεθω σε homegroup.Ο καθε υπολογιστης μπορει να φτιαξει το δικο του αλλα στο join homegroup δεν υπαρχει κανενα που να ειναι ορατο. Επισης στις θεσεις δικτυου δεν ειναι παντα ορατοι οι υπολογιστες.Μπορει να ειναι για 2 δευτερα,5 λεπτα μπορει και καθολου. Εχει τυχει να κανω copy-paste φακελο και κατα την διαρκεια να διακοπει η επικοινωνια. Επισης λογικοτατο και ο wireless printer που εχω σθυνδεδεμενο στο κατω ρουτερ αλλοτε ειναι ορατος αλλοτε χανεται. Δοκιμασα καρφωτες ιπ στους πανω υπολογιστες,βλεπουνε κανονικα τις θεσεις δικτυου αλλα δεν εχω νετ. Επισης απο τους πανω υπολογιστες μπορω να μπω κανονικα στις σελιδες και του πανω ρουτερ και του κατω αλλα και στο εκτυπωτη. Σαν θεσεις,αλλοτε φαινονται,αλλοτε οχι. Ρουτερ εχω αλλαξει και πανω αλλα και κατω μιας και μου εφερε πριν μερες η hol καινουριο vdsl. Εννοειται ρυθμιση discoverable στις ρυθμισεις συνδεσης. Τι φταιει καμμια ιδεα? Windows 10 home και Windows 10 pro.
hotcarver1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η λυση ηταν η απεγκατασταση του bitdefender. Οποτε ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα