Prospector8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Ενα περιεργο προβλημα εχει συμβει σε εναν σχετικα καινουργιο υπολογιστη ενος γνωστου μου που του τον συναρμολογησα εγω. Το συστημα αποτελείτε απο I5 6400,Gigabyte H170 HD3,DDR4 8gb ,Msi 750ti,Corsair Vs450.Crucial Mx200 ssd με Windows 10 λειτουργικο.Πληκρολογιο Logitech ασυρματο MK330 μαζι με το ποντικι του. Το προβλημα λοιπον ειναι οτι τελευταια παρατηρει οτι οταν πληκτρολογει αργει να του δειξει το κειμενο που γραφει δλδ με καθυστερηση 2-3 δευτερολεπτα και ειναι εκνευριστικο κατι τετοιο. Το μονο που τσεκαρα απομακρυσμενα ηταν οι θερμοκρασιες οι οποιες ειναι τελειες και ολοι οι drivers εχουν μπει σωστα. Δεν μπορω να σκεφτω απο που μπορει να προερχεται αυτη η καθυστερηση ανταπόκρισης του pc προς το πληκτρολογιο.. Για αρχη του ανεφερα να δοκιμασει το πληκτρολογιο σε αλλο pc για να δουμε αν θα κανει το ιδιο,τι αλλο θα προτεινατε μετα?
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Επίσης επειδή είναι ασύρματο καλό θα ήταν να απομακρύνει οποιαδήποτε συσκευή είναι κοντά και έχει σήμα όπως κινητά κτλ γιατί κάνουν παρεμβολές. Την έχω πατήσει άπειρες φορές. Ας δοκιμάσει και ένα κανονικό πληκτρολόγιο με καλώδιο. κατά 90% το ασύρματο είναι το πρόβλημα του.
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Επίσης επειδή είναι ασύρματο καλό θα ήταν να απομακρύνει οποιαδήποτε συσκευή είναι κοντά και έχει σήμα όπως κινητά κτλ γιατί κάνουν παρεμβολές. Την έχω πατήσει άπειρες φορές. Ας δοκιμάσει και ένα κανονικό πληκτρολόγιο με καλώδιο. κατά 90% το ασύρματο είναι το πρόβλημα του. Ακριβως αυτο πιστευω και εγω,απλα εχω προαισθημα οταν θα το δοκιμασει σε αλλο πισι θα του δουλευει κανονικα :/ Oποτε κατι θα φταιει στο πισι που δεν θα ξερω απο μπορει να οφείλεται. Βεβαια με ενσυρματο δεν νομιζω να του κανει τα ιδια αλλα αυτα θα τα δοκιμασω οταν παω να το δω απο κοντα.
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν με ενσύρματο του δουλεύει σωστά και αν το ασύρματο σε άλλο PC λειτουργεί κανονικά, τότε κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάζεται με τους drivers το οποίο θα μπορούσε να το ψάξει και ίσως να μη βγάλει άκρη με τίποτα. Να φανταστώ πως έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε Θύρα usb.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Οπου και να πληκτρολογεί το κάνει 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μπορει να εχει προβλημα το στικακι. θα σου λεγα για ελλειψη μνημης η΄καναν ιο αλλα δυσκολο. αν πλησιασεις το πληκτρλογιο διπλα στο usb αλλαζει κατι? οι μπαταριες οκ?
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Οπου και να πληκτρολογεί το κάνει Ναι παντου υπαρχει περιπτωση να το κανει,και δεν το κανει μονιμα αλλα οποτε του καπνισει.Εχω τσεκαρει αν μπουκανει καμια RAM ή να πανε τερμα οι πυρηνες αλλα ολα εδειχναν τελεια,τιποτα το περιεργο πουθενα. μπορει να εχει προβλημα το στικακι. θα σου λεγα για ελλειψη μνημης η΄καναν ιο αλλα δυσκολο. αν πλησιασεις το πληκτρλογιο διπλα στο usb αλλαζει κατι? οι μπαταριες οκ? Απο οτι μου ειπε μπαταριες δεν παιζει να τελειωσαν τοσο συντομα,περιπου 2 μηνες το εχει το συστημα.Ιο αποκλειεται διοτι δεν μπαινει καθολου για browsing. 1
La_MoRt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Απο οτι μου ειπε μπαταριες δεν παιζει να τελειωσαν τοσο συντομα,περιπου 2 μηνες το εχει το συστημα.Ιο αποκλειεται διοτι δεν μπαινει καθολου για browsing. Καλά έχω δει ασύρματα τα οποία τρώνε μπαταρία ακόμα και στην αναμονή οπότε ας αλλάξει και μπαταρίες να δει τι γίνεται.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχει περάσει τους οδηγούς? Εγώ είχα ένα τέτοιο θέμα στο g710 αν και ενσύρματο μόλις πέρασα το πρόγραμμα της logitech διορθώθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα