bubu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η gopro πριν λίγο καιρό ήταν μονόδρομος. Το πρόβλημα πιστεύω οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως οι κάτοχοι των μοντέλων Hero2-3 είχαν ήδη κάτι εξαιρετικό και δεν ψαρώσανε ούτε με το 4Κ της 4black, ούτε με την οθόνη της 4silver. Είναι καλή φάση να βλέπεις μια εταιρία να κάνει παπάδες και να πουλάει τα πραγματικά γαμάτα προϊόντα της σε υψηλές τιμές και ας μην μπορείς να τα αγοράσεις. Η Gopro απλά σε κάποια φάση μπορεί να έχασε την μπάλα κυρίως λόγο της κλιμακωτής αύξησης προσωπικού. Αυτό λέει το άρθρο εξάλλου.
Johnefst Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Η δίκη μου εξήγηση ειναι ότι η GoPro 3 με 4 ειναι ίδιες ολοι τραβάνε με 1080p λόγο ότι το 4κ θέλει ώρες για επεξεργασία και δεν υπάρχουν και πολλές 4κ τηλεοράσεις όποτε όσοι πήρανε την 2 και 3 GoPro δεν την αλλάξανε .Στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές άλλες .Πιστευω ότι οι action cams μέχρι εδω μπορούνε να φτάσουν ,Τωρα για την xiaomi που λένε μερικοί ότι πληρώνεις παίρνεις.ουδεμια σχέση δεν έχει η κονεζια με την GoPro .Το να μην γοθσταρουμε να δώσουμε παραπάνω χρήματα για ένα προϊόν δεν σημαίνει ότι η κινεζια ειναι καλύτερη.
krokos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Overpriced cameras, smartphones, fit bands, smart watches κλπ .... Οταν την αραζεις στο hardware και δεν προχωρας γρηγορα να φτιαξεις ενα οικοσυστημα, το εφαγες το κεφαλι σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 εγω εχω την gopro hero την βασικη εκδοση στα 140 ευρω,μια χαρα βιντεο τραβαει!!
Diver_Gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ότι και να λέτε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε ποιότητα, κακά τα ψέμματα η Go pro ναι είναι ακριβή αλλά παραμένει κορυφαία στο είδος. Τα συγκριτικά με πλάνα σε μέρα είναι η μισή αλήθεια, για δείτε συγκριτικό σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, νύχτα, έντονη συννεφιά πως τραβάει η Go pro και πως τραβάνε οι υπόλοιπες και μετά μιλάμε. Η εικόνα από τις και καλά καλές φθηνές κινέζικες είναι εντελώς άθλια, πολύ θόρυβο και Artifacts κατά την διάρκεια των video. Δεν νομίζω ότι κάποιος που παίρνει Action Cam έχει σκοπό να τραβάει πλάνα μόνο σε συνθήκες με καλό φωτισμό. 2
StefGTC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 αυτό παθαίνεις όταν πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες.. μάλλον πρέπει να βγάλω και το αυτοκόλλητο από το αυτοκίνητο ή το αυτοκίνητο από το αυτοκόλλητο?? μπερδεύτηκα.. Έχω αυτοκόλλητο στο πορτμπαγκάζ από το 2010, και δεν έχει καν ξεβάψει! Ποιότητα λέμε!
web_assasin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ποσοι απο εσας που λετε οτι πρεπει να πεσει η τιμη της gopro εισαστε apple fanboys?
NOODLE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και με ένα μπαζο γκομενα την δουλειά σου την κανεις αλλά δεν εχει καμια σχέση με την δουλειά που θα έκανες και με την ιρινα σαικ τελειως αστοχη η απάντηση σου μιας και μιλάμε για πραγματα. στη πυροσβεστικη προσωπικα κανει τελεια την δουλεια της. Μιας και ΜΟΝΟ γι αυτη την χρήση προοριζεται
jimex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ότι και να λέτε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε ποιότητα, κακά τα ψέμματα η Go pro ναι είναι ακριβή αλλά παραμένει κορυφαία στο είδος. Τα συγκριτικά με πλάνα σε μέρα είναι η μισή αλήθεια, για δείτε συγκριτικό σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, νύχτα, έντονη συννεφιά πως τραβάει η Go pro και πως τραβάνε οι υπόλοιπες και μετά μιλάμε. Η εικόνα από τις και καλά καλές φθηνές κινέζικες είναι εντελώς άθλια, πολύ θόρυβο και Artifacts κατά την διάρκεια των video. Δεν νομίζω ότι κάποιος που παίρνει Action Cam έχει σκοπό να τραβάει πλάνα μόνο σε συνθήκες με καλό φωτισμό. Action cam όμως μπορεί να πάρει και αυτός που πάει για σκι 2 φορές το χρόνο και θέλει και κανά βιντεάκι. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσει τα παραπάνω λεφτά που θέλει η xiaomi από τη go pro. Γενικά παλιότερα οι go pro ήταν οι μοναδικές action cam. Ήθελες δεν ήθελες καλή κάμερα, ήξερες δεν ήξερες για τι τη θες της go pro θα έπαιρνες, που σημαίνει ένα τεράστιο target group. Πλέον λεφτά για την go pro θα δώσει αυτός που όντως θα την αξιοποιήσει... οπότε εδώ είναι και η διαφορά. Και σίγουρα η συγκεκριμένη αγορά δεν αυξάνεται με ρυθμούς που αυξάνεται πχ. η αγορά των smartphones ώστε να μπορεί μια εταιρεία να χάνει μεν μερίδιο σε ποσοστό, αλλά να διατηρεί τον ίδιο αριθμό πωλήσεων...
fsbmaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ή xiaomi yi τραβά καλύτερα νυχτερινά πλάνα από την hero 3. Επίσης καλύτερα από τις 2 Νύχτα πάντα τραβά η sj5000 . Ας μιλάνε όσοι τις είχαν ρε παιδια όχι ο καθένας τι νομίζει. Το λεω από προσωπική εμπειρία. Επίσης στο νερο η yi δεν παίζεται . Όσο αφορά την ποιότητα της xiaomi γενικά δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι είναι από τους κορυφαίους παίχτες σε ότι βγάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα