Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μην πέσει η τιμή της ρε παιδιά? Οι 42άρες tv είχαν 5000 ευρώ το 2009 και τώρα έχουν 400 ευρώ. Οι full hd βιντεοκάμερες είχαν 1000 ευρώ το 2009 και τώρα 150-200 ευρώ. Τα blu-ray player είχαν 600 ευρώ και τώρα 100-150. Και πάρα πολλά άλλα με παιχνιδομηχανές tablet φωτογραφικές dvd player κ.α.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ότι πληρώνεις παίρνεις .xiaomi θέλεις ? θα εχεις και την ανάλογη ποιότητα.Ετσι ειναι στην ζωή,τα ωραία πληρώνονται όπως κα οι ωραίες γκόμενες,με λεωφορείο και πασατέμπο μονο μπαζο βγάζεις σήμερα .

Δημοσ.

Xiaomi yi και κανω την δουλειά μου αψογα!

Και με ένα μπαζο γκομενα την δουλειά σου την κανεις αλλά δεν εχει καμια σχέση με την δουλειά που θα έκανες και με την ιρινα σαικ

Δημοσ.
Γιατί εσύ βλέπεις κάποια άλλη κατάληξη;

Αν διαβάσετε τι έγινε εκεί που εχει πάει το Δ.Ν.Τ θα καταλάβετε ότι το έργο επαναλαμβάνετε το ίδιο συνέχεια.Πρωτα θα μας τα πάρουν όλα και μετα θα πτωχεύσουμε και θα πάμε δραχμή.

Δημοσ.

Overpriced ηταν ανεκαθεν, καιρος ηταν να παρει την κατηφορα.

Yπαρχει και ανταγωνισμος τωρα.Καποτε ηταν μονοπωλιο.Αλλα η εταιρεια εχει εδραιωση  το ονομα, και δυσκολα σκεφτεται ο αλλος κατι αλλο.+ την τρελη διαφημιση και πατροναρισμα σε ολα τα extreme sport.

Πιεση αρκετη δεχεται μονο απο την SONY που φτιαχνει εφαμιλλες μηχανες, με ανταγωνιστικη τιμη.Γιατι δεν μπορω να σκεφτω καποιον που θελει να κανει σοβαρη δουλεια, επαγγελματια η μη, να σκεφτεται τις μηχανες του κιλου απο skroutz  η e-bay.

Δημοσ.

Οι τιμολογιακές πολιτικές της εταιρείας, ρε τι μου θυμίζουν... τι μου θυμίζουν... Ένας βασικός κανόνας στρατηγικού μαρκετινγ των premium εταιριών είναι να μην ρίχνουν τις τιμές για να παραμένουν στην καταναλωτική συνείδηση των αγοραστών μεταξύ άλλων και  ως σύμβολα κοινωνικού status... Βλέπε rolex , βλέπε apple, βλέπε laborgini βλέπε go pro... 

Δημοσ.

Οι τιμολογιακές πολιτικές της εταιρείας, ρε τι μου θυμίζουν... τι μου θυμίζουν... Ένας βασικός κανόνας στρατηγικού μαρκετινγ των premium εταιριών είναι να μην ρίχνουν τις τιμές για να παραμένουν στην καταναλωτική συνείδηση των αγοραστών μεταξύ άλλων και  ως σύμβολα κοινωνικού status... Βλέπε rolex , βλέπε apple, βλέπε laborgini βλέπε go pro... 

Ειδικά ρε τρελέ η καημένη η Lamborghini, που είναι από τους καλύτερους εργοδότες στον πλανήτη παρεπιπτόντως, και θα έπρεπε να τη ζηλεύουν (αν δεν το κάνουν ήδη)το 99% των εταιρειών πάλι στον πλανήτη, έχει τεράστια προβλήματα τι να σου πω... ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΕΜΕ, προχθές με παρακαλούσαν να πάρω την Ελεμέντο με 10 χιλιάρικα και εγώ τους έλεγα 5 δίνω και αν θέλετε.

Το ίδιο ισχύει με τη Ρόλεξ.

Όσον αφορά την Apple, δε νομίζω πως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση παγκοσμίως αυτή τη στιγμή (μεγαλύτερη από πετρελαικές εταιρείες) έχει κάποιο πρόβλημα τη στιγμή που μιλάμε, κάθε άλλο.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε καρυδιάς καρύδι αφηνει και από ένα σχόλιο...

Φίλε έχεις μπερδέψει τα Rolex με την βούρτσα...

• Like 2
Δημοσ.

Σαν πρωην κατοχος hero 3 black και νυν xiaomi yi παραθετω το παρακατω βιντεο και εξηγω. Εως τωρα περιπου το 60% των yi εφθανε στα χερια των καταναλωτων με λαθος calibration για το focus... αυτο ειναι και ενας βασικος λογος που σε πολλα βιντεο φαινεται ελαχιστα θολη... εδω ομως ενα απο τα πολλα βιντεο που δειχνει τα δοντια της. Να θυμησω σε πολλους τα τραγικα λαθη της gopro στις πρωτες πρωτες εκδοσεις οπου στο νερο δεν εκανε focus ποτε σωστα... οποτε η xiaomi ας πουμε οτι δικαιολογειται καπως. Η μια κανει 400+ και η αλλη με θηκη και κονταρι φοβερης ποιοτητας κανει κατω απο 100 εστω και οριακα. Η επιλογη δικη σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...