scorer2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτησω κατι?Ειδα σε ενα eshop που λεει presell product lead-time :ταδε του Φλεβαρη. Τι σημαινει αυτο?Οτι εκεινη την ημερομηνια θα ειναι διαθεσιμο αρα μεχρι να το στειλουν θα φτασουμε Μαρτη?
newsformobiles Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι ,δεν εχω κατι. Και στο chat δεν τους εχω πετυχει online. Μπας και σκ δε μπαινουν? ΣΚ όλοι είναι κλειστά. Υπόψιν τον άλλο μήνα θα είναι κλειστά κάποιες μέρες λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς. Στο Coolicοοl πάντως που ειπώθηκε γράφει:Estimated Shipping Date: 2016/02/20 Free shipping from China Οπότε λογικά εκεί υπολόγισε και στα άλλα μαγαζιά.
Dantε Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι στο geekbuying λεει το φλεβαρη. Τωρα που πετυχα στο vickmall στο chat,μου ειπε σε λιγες μερες. Δε μου ειπε ακριβως ημερομηνια.
aces Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σ/Κ κλειστα ολα. Επιπλεον το φεβρουαριο καποιες μερες ειναι πρωτοχρονια 8/2 κ αργιες μεταξυ απο 5 φεβ μεχρι 15 φεβ περιπου στην Κίνα οποτε υπολογισε ειτε προ-παραγγελια απο τωρα ειτε παραγγελια μερικες μερες μετα την κινεζικη πρωτοχρονια 8/2 (απο 15/2 κ μετα δηλαδη καμια βδομαδα αργοτερα). http://www.chinahighlights.com/travelguide/festivals/spring-festival/chinese-zodiac-years-of-2011-to-2020.htm Chinese New Year's Day is the first day of the Chinese lunar calendar. But the date is different each year on the Gregorian (internationally-used) calendar, between January 21th and February 20th. In 2016 it's Monday February 8th. When Chinese New Year is Celebrated Officially Celebration — 7 Days (February 7–13, 2016) It's a public holiday for Chinese. Usually people have 7 consecutive days off from Chinese New Year's Eve to the sixth day after Chinese New Year's Day. 1
Dantε Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εαν το εχει το vickmall διαθεσιμο μεχρι τελος γεναρη,θα παραγγειλω τωρα. Εναλλακτικα θα παω τελη φλεβαρη και θα κρατησω μεχρι τοτε το νοτε 3 που περιμενω να μου ερθει.
k33L Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Περιμενε να βγει καποιο compariton!Τα νουμερα (ειδικα στο antutu) ειναι παιδαριοδες.. Ειναι δυνατον να βγαινει πανω απο τον 808?!Στα επιπεδα του 801 ειναι ο sd618( Η μαλλον τν ονομασαμε 650 για το WOW) δν λεω gpu εχει πολυ κλτρη απο τον Χ10 αλλα η cpu αν οχι χειροτερη ειναι στα ιδια επιπεδα!Η καμερα ναι ειναι καλο bump up αλλα μονο και μονο για επεξεργαστη δν συμφερει! Επισης δν ξερουμε τι υλοποιηση εκανε μπορει στα χαρια να φαινονται ιδια αλλα να εβαλα αλλα υλικα μεσα(αλλο πανελ πχ η ακομα και η καμερα να αποδειχτει χειροτερη γτ τα MPLX δν ειναι το παν)Και για οσους "κραζεται" για τρολ ποστ κ τετοια ποια σοβαρη εταιρια βγαζει τον διαδοχο η ενα ΠΡΟ μοντελο χωρις να το εχει ανακοινωσει 1 μηνα μετα τν κυκλοφορια του κανονικου?! Ναι θα βγει καινουριο κλτρο σε λιγο καιρο οχι ομως στο καπακι αμεσως να σου πεταει το καινουριο και ολοι οσοι ετρεξαν να το παρουν να μεινουν στα κρυα του λουτρου!Ναι στην Ινδια δν μπορει να το πουλησει το κανονικο! Εεε ας το ελεγα απο την αρχη οτι θα βγαλει και μοντελο με τον sd650 οσοι θελετε ας περιμενετε η ας τα εβγαζε μαζι και ο καθενας (εκτος Ινδιας) που εχει την επιλογη ας επερνε οτι ηθελε!
Dantε Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ναι μπορει να βγαινει πανω απο τον 808 καθως εχει 2 Α72 επεξεργαστες ενω ο 808 2 Α57. Πιο καινουργια αρχιτεκτονικη. Στα υπολοιπα,δε νομιζω να αλλαξει κατι η xiaomi. 1
leo06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 οι 650,652 δεν είναι στα επίπεδα του 801 αλλά πλησιάζουν τον 810,η adreno 510 επίσης είναι καλύτερη από την 418 του 808,απο την g6200 δεν πολύ πολυ καλύτερη Περιμενε να βγει καποιο compariton!Τα νουμερα (ειδικα στο antutu) ειναι παιδαριοδες.. Ειναι δυνατον να βγαινει πανω απο τον 808?!Στα επιπεδα του 801 ειναι ο sd618( Η μαλλον τν ονομασαμε 650 για το WOW) δν λεω gpu εχει πολυ κλτρη απο τον Χ10 αλλα η cpu αν οχι χειροτερη ειναι στα ιδια επιπεδα!Η καμερα ναι ειναι καλο bump up αλλα μονο και μονο για επεξεργαστη δν συμφερει! Επισης δν ξερουμε τι υλοποιηση εκανε μπορει στα χαρια να φαινονται ιδια αλλα να εβαλα αλλα υλικα μεσα(αλλο πανελ πχ η ακομα και η καμερα να αποδειχτει χειροτερη γτ τα MPLX δν ειναι το παν)Και για οσους "κραζεται" για τρολ ποστ κ τετοια ποια σοβαρη εταιρια βγαζει τον διαδοχο η ενα ΠΡΟ μοντελο χωρις να το εχει ανακοινωσει 1 μηνα μετα τν κυκλοφορια του κανονικου?! Ναι θα βγει καινουριο κλτρο σε λιγο καιρο οχι ομως στο καπακι αμεσως να σου πεταει το καινουριο και ολοι οσοι ετρεξαν να το παρουν να μεινουν στα κρυα του λουτρου!Ναι στην Ινδια δν μπορει να το πουλησει το κανονικο! Εεε ας το ελεγα απο την αρχη οτι θα βγαλει και μοντελο με τον sd650 οσοι θελετε ας περιμενετε η ας τα εβγαζε μαζι και ο καθενας (εκτος Ινδιας) που εχει την επιλογη ας επερνε οτι ηθελε!
ShadowSora94 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Να δούμε πότε θα έχουν stock για shipping, A72 σε τέτοιο price range πακέτο με τα υπόλοιπα specs. Λέω την τιμή και με πιάνουν τα γέλια, Xiaomi ftw.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπηστο αυτο το καταστημα: http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=xiaomi-redmi-note-3-pro
Dantε Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουν πουθενα στοκ. Και το vickmall που ελεγε οτι θα φερει,εφερε μονο το 2αρι. Γνωμη μου απο τελη φεβρουαριου.
Talixx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπηστο αυτο το καταστημα: http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=xiaomi-redmi-note-3-pro έχω αγοράσει 2 φορες απο spemall το mi3 απο εκει και θυμάμαι και αλλα ατομα ειχανε αγοράσει για αυτο το ειχα προτιμήσει άρα ειναι αξιόπιστο και μάλιστα το ενα το ειχα γυρισει για επισκευή και έκανε 1 μηνα και μου το έφτιαξαν και μου το στείλανε πίσω σε εμενα. @K33L εάν εσυ παίρνεις κινητό και το βάζεις στο antutu και το συγκρινεις ουτε καν δεν χρειαζεται να διαβασω τα υπολοιπα που γραφεις. ΥΣ: το antutu το έχει ο xiaomi Leijun οτι θελουνε μπορουνε να δειξουνε τα νούμερα ακομα και εγω εχω xiaomi δεν βάζω υπόψιν ενα bench...
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουν πουθενα στοκ. Και το vickmall που ελεγε οτι θα φερει,εφερε μονο το 2αρι. Γνωμη μου απο τελη φεβρουαριου. Δες σημερα: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
giannisv6 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν είδα να το αναφέρει κανείς, το pro δέχεται και καρτα sd, και εννοείται ότι αξίζει να το περιμένει κανείς... Ίσως όταν και η Xiaomi μεγαλώσει να βγάζει και αυτη νεα κινητά με τον ρυθμό των μεγάλων εταιριών, όπως και να έχει εγώ πιστεύω οτι με την γρήγορη παράγωγη επωφελείται ο αγοραστής (εμεις), αρκεί πάντα η εταιρία να μην "κρεμάει" εντελώς τις προηγούμενες εκδόσεις.
aces Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δες σημερα: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html αν κρινω απο τα σχολια πρεπει να εχει μεγαλη ζητηση εδω κ 1 βδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα