BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το κλειδί είναι ενα νούμερο? Π.χ. 459878? Αν ναι ήρθε βράδυ το άτιμο και όχι αμέσως. Άρα δεν περνά τώρα το κλειδί?
enterhere Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για κάνε μια δοκιμή , αλλά μάλλον δεν θα περνάει... Το κλειδί είναι αυτής της μορφής: C220B3-78Y522-69B85E
kalodrei Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τα κλειδια ashampoo περνανε παντα , υπαρχουν στο account σας https://www.ashampoo.com/en/eur/fdl/21/0/free/0 τα δωρεαν προγραματα τους. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τα κλειδια ashampoo περνανε παντα , υπαρχουν στο account σας https://www.ashampoo.com/en/eur/fdl/21/0/free/0 τα δωρεαν προγραματα τους. Ποια κλειδιά? Αφού δεν μου έχει έρθει. Τους έστειλα και μεηλ στο support και μου απάντησαν τα γνωστά. Αν έχει πάει στα spam ή αν είναι σωστό το μεηλ. Μήπως δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις?
makfil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τα ίδια και σ' εμένα. Αφού ήρθε το επιβεβαιωτικό στο mail μου, κατέβασα το πρόγραμμα αλλά δεν ήρθε μήνυμα με το κλειδί, όπως παλαιότερα. Μπήκα και στο λογαριασμό μου στο Ashampoo, βρήκα τα κλειδιά παλαιότερων εφαρμογών αλλά όχι το συγκεκριμένο. Το ξανακατέβασα από εκεί αλλά και πάλι δεν έστειλαν κλειδί.
enterhere Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ποια κλειδιά? Αφού δεν μου έχει έρθει. Τους έστειλα και μεηλ στο support και μου απάντησαν τα γνωστά. Αν έχει πάει στα spam ή αν είναι σωστό το μεηλ. Μήπως δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις? Για να σου στείλουν το κλειδί πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στην Ashampoo. Όταν θα μπεις στον λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει, θα βρεις το κλειδί που σου έχουν δώσει. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος ζητάει κλειδί για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα. Τότε πατάς δίπλα το κουμπί που σε πάει στο site της Ashampoo, για να κάνεις εγγραφή και να σου στείλουν το κλειδί. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για να σου στείλουν το κλειδί πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στην Ashampoo. Όταν θα μπεις στον λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει, θα βρεις το κλειδί που σου έχουν δώσει. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος ζητάει κλειδί για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα. Τότε πατάς δίπλα το κουμπί που σε πάει στο site της Ashampoo, για να κάνεις εγγραφή και να σου στείλουν το κλειδί. Δημιούργησα λογαριασμό και έγραψε να κοιτάξω στο μεηλ για να κάνω κλικ το activation link. Αλλά μεηλ πουθενά. Πα@π@ρι@ μεντολες. Λογικά θα αργήσει όπως άργησαν να μου απαντήσουν όταν τους έστειλα μεηλ.
gregdel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό και το έχουν και στο site τους free. https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/4610/Offline/Ashampoo-Burning-Studio-2016 Για κλειδί δοκίμασε πάλι μέσα απο το site. και εδώ γενικά τα free της ashampoo https://www.ashampoo.com/en/usd/fdl/13/0/free/0
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μα δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό. Πρέπει να μου στείλουν ένα activation link για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.
gregdel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δικο μου λαθος... δεν το καταλαβα... Δοκίμασε να το ξανακάνεις... Αν αποτύχει πάλι και δεν πάρεις mail στειλε τους στο support https://www.ashampoo.com/en/eur/sde/0000/2598/Frequently-Asked-Questions-FAQ/I-haven-t-received-the-email-containing-the-activation-link-despite-providing-the-correct-email-address
makfil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όπως έχω γράψει στο #22, ακολούθησα τη διαδικασία, κατέβασα το πρόγραμμα, όπως είχα κάνει και στο παρελθόν από το ίδιο site, αλλά μήνυμα με κωδικό δεν ήρθε ποτέ. Μπήκα στο λογαριασμό μου στο Ashampoo, είδα όλα τα προγράμματα που έχω κατεβάσει στο παρελθόν και τα κλειδιά τους αλλά δεν αναφέρεται το 2016. Κατέβασα και το Free πρόγραμμα που έχουν στο site αλλά και πάλι χωρίς να στείλουν κωδικό. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο όλη αυτή η ιστορία.
gregdel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όπως έχω γράψει στο #22, ακολούθησα τη διαδικασία, κατέβασα το πρόγραμμα, όπως είχα κάνει και στο παρελθόν από το ίδιο site, αλλά μήνυμα με κωδικό δεν ήρθε ποτέ. Μπήκα στο λογαριασμό μου στο Ashampoo, είδα όλα τα προγράμματα που έχω κατεβάσει στο παρελθόν και τα κλειδιά τους αλλά δεν αναφέρεται το 2016. Κατέβασα και το Free πρόγραμμα που έχουν στο site αλλά και πάλι χωρίς να στείλουν κωδικό. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο όλη αυτή η ιστορία. Μόλις το δοκίμασα... Κάνοντας την εγκατάσταση σου έρχεται ο κωδικός... (αφού κάνεις κλικ στα διαφορα που ζητάν) Τον βλέπεις είτε στην οθόνη του browser ενώ κάνεις εγκατάσταση... ... ή μπαίνεις στο myashampoo και τον βλέπεις. Βέβαια, άγνωστο γιατί, μου έστειλε mail για ενεργοποίηση λογαριασμόυ!... κάνοντας κλικ στο mail μου έβγαλε τον κωδικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα