tmgiorgio24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα , μια ερώτηση. έκανα πρόσφατα ανακαίνιση το πατρικό μου κ τράβηξα σε κάθε δωμάτιο utp καλώδιο τα οποία καταλήγουν στην αποθήκη οπού θα τοποθετήσω το router για να εχω ενσύρματο δίκτυο κ να μοιράζω internet. ο ηλεκτρολόγος μου που δεν το κατέχει πολύ το άθλημα, μου τράβηξε την κεντρική γραμμή τηλεφώνου στην αποθήκη κ από εκεί φεύγει άλλο καλώδιο κ παει στο σαλονι . για την ωρα τα εχει βραχυκυκλωσει για να παιζει το τηλ στο σαλονι αλλα λεει πως για να βαλω router κ να παιξει το τηλ στο σαλονι πρεπει το router να βγαζει εξοδο για τηλ. όπως τα router που δινει η cyta. πως αλλιώς μπορεί να γινει ?εγω θελω να τοποθετησω το router στην αποθηκη που καταληγουν όλα τα καλωδια κ να κουμπωσω το router στην γραμμη για internet αλλα το τηλ. το θέλω στο σαλόνι. όταν γινεται εγκατασταση σε σπιτια για τηλ. τα οποια εχουν σε κάθε δωματιο πριζα πως τραβανε τις γραμμες από μπριζα πάει σε μπριζά , η ξεκινάνε ολά τα καλώδια από το ίδιο σημέιο ? ελπιζω να εγινα κατανοητός, λιγο βοήθεια...
lion2486 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Θα μπορούσες να δεσμεύσεις τα 2 ζεύγη καλωδίων για το δίκτυο (δλδ 100Mbps) και σε ένα από τα άλλα να περάσεις την τηλεφωνική γραμμή σου. Αν δεν χρειάζεσαι δίκτυο στο σαλόνι μπορείς απλά να διαλέξεις ένα ζεύγος καλωδίων και να βάλεις έναν ακροδέκτη RJ-11 για το τηλέφωνο.
tmgiorgio24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το τηλ 2 καλώδια θέλει για να παίξει; Ο ακροδεκτης rj1 Γιατί είχε 4 ακροδεξιές;
lion2486 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι ένα ζεύγος χρειάζεται, τα 2 μεσαία για την ακρίβεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα