JOHNNAK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα επειδη πηρα το k70 rgb cherry mx red της corsair και το λογισμικο ειναι παρα πολυ δυσνοητο και δυσκολο θα μπορουσατε να με βοθησετε να το καταλαβω? Ευχαριστώ εκ των προτερων!!
C1oud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Δεν το έχω το πληκτρολόγιο αλλά είχε τύχει να το δω μια φορά σε ένα φίλο να το φτιάχνει. Αλλά δεν το πολυθυμάμαι!Εδώ λέει πως να το φτιάξεις Και εδώ
La_MoRt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Επίσης χρησιμοποιώντας το επίσημο forum Corsair μπορείς να βρεις custom themes από χρήστες. Εγώ ας πούμε έχω βάλει του Iron Man θέμα. Πηγή:
JOHNNAK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ναι με παει στο media fire και μετα τι? απο το gamerland το πηρες εσυ la mort?
La_MoRt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ναι με παει στο media fire και μετα τι? απο το gamerland το πηρες εσυ la mort? Του Iron Man το θέμα θα το βρεις εδώ: Πηγή: Corsair επίσης μπορείς να βρεις και άλλα σε αυτο το forum
JOHNNAK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 la motr παταω download παει στο media fire το κατεβαζω και μετα τι?
La_MoRt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πηγή: Μέσα από το software Corsair στη καρτέλα με τα προφίλ έχει να κάνεις import καινούριο αρχείο. Το κάνεις import και αν θέλεις έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις και default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα