Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θελω να κανω αιτηση για ιντερνετ στο σπιτι και θα ηθελα να μου πειτε απο  την εμπειρια σας πιο ρουτερ δινει η καθε εταιρια και αν ξερει καποιος,ποια ειναι η πιο συμφερουσα.

δε με ενδιαφερει καθολου το τηλεφωνο,αν γινοταν να μην ειχε ουτε ενα λεπτο χρονο ομιλιας και να ειχε χαμηλο παγιο το ιντερνετ θα ηταν το ιδανικο.

απο οτι διαβασα τεινω προς την 24ρα double play της forthnet,τα πακετα που ειδα απο αλλες εταιριες ειναι αστεια σε τιμες και προσφορες..

εαν ειχε να προτεινει κατι καποιος,θα ημουν ευγνώμων!

Δημοσ.

Σχετικα με το router κοιτα να δεις μπινια που κανουνε γιατι ειμαι παθών. Πριν ενα χρονο που κοιτα γα και εγω για να φυγω απο την wind αρχισα να κοιταω ποια εταιρεία δινει αξιοπιστο router. H hol σε αντιθεση με αλλες εταιρειες μου εταξε τηλεφωνικα ενα επωνυμο (thomson αν θυμαμαι καλά) και παρελαβα τελικά εναν του κ@λου. Τους πήρα τελ και μου ειπαν οτι ο thomson ειναι "κατοπιν διαθεσιμότητας". Δεν ασχολήθηκα παραπάνω και εληξε το θέμα εκεί λογω καλης προσφοράς στην τιμή.

Δημοσ.

Νομίζω η πιο συμφέρουσα είναι η Wind, ωστόσο, για τα router καλό είναι να αγοράσεις ένα δικό σου.Όλων των εταιριών τα ρουτερ είναι αρκετά φθηνά βέβαια είναι μια χαρά για απλή χρήση. 

Δημοσ.

η wind ειχε μια προσφορα που εληξε,απο οτι βλεπω τωρα ειναι στα 20 ευρω το μηνα σε 24μηνο συμβολαιο,οποτε δεν τη λες και συμφερουσα.

στα θετικα,εχει δωρο και εναν εξωτερικο σκληρο μετριας ποιοτητας,αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τη wind σαν παροχο ιντερνετ.

Δημοσ.

<p>καλησπερα,θελω να κανω αιτηση για ιντερνετ στο σπιτι και θα ηθελα να μου πειτε απο την εμπειρια σας πιο ρουτερ δινει η καθε εταιρια και αν ξερει καποιος,ποια ειναι η πιο συμφερουσα.</p>

<p>δε με ενδιαφερει καθολου το τηλεφωνο,αν γινοταν να μην ειχε ουτε ενα λεπτο χρονο ομιλιας και να ειχε χαμηλο παγιο το ιντερνετ θα ηταν το ιδανικο.</p>

<p>απο οτι διαβασα τεινω προς την 24ρα double play της forthnet,τα πακετα που ειδα απο αλλες εταιριες ειναι αστεια σε τιμες και προσφορες..</p>

<p>εαν ειχε να προτεινει κατι καποιος,θα ημουν ευγνώμων!</p>

Εγω εβαλα περυσι το απλο 24αρι της forthnet (χρονοχρεωση κλησεων) αλλα με προπληρωμη που μου βγηκε 15 το μηνα.αν τα εχεις μαζεμενα μπορεις να πας εκει.κ ρουτερ δινουν το zte 108n.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σιγουρα συμφερει αυτο,αλλα δε μπορω να δωσω ετσι 180 ευρω,συν το τελος ενεργοποιησης,εστω και μοιρασμενο.. συμπληρωσα την online αιτηση αλλα μολις εφτασα στο σημειο που αναφερει τα 70 ευρω κοστος ενεργοποιησης την εκλεισα.

παρ'ολα αυτα με καλεσαν απο τη forthnet για να δουν τι συνεβη,οποτε και ζητησα να γινει διακανονισμος για το 70ρι.

εκει μου απαντησαν οτι γινεται μονο αν ο πρωτος λογαριασμος ειναι πανω απο 100 ευρω,κατι που δε γινεται,οποτε και τους εριξα ακυρο.

θα παω απο το καταστημα να το συζητησω,αλλιως θα παω στον οτε που τον εκανε σιγουρα πιο παλια το διακανονισμο.

Δημοσ.

σιγουρα συμφερει αυτο,αλλα δε μπορω να δωσω ετσι 180 ευρω,συν το τελος ενεργοποιησης,εστω και μοιρασμενο.. συμπληρωσα την online αιτηση αλλα μολις εφτασα στο σημειο που αναφερει τα 70 ευρω κοστος ενεργοποιησης την εκλεισα.

παρ'ολα αυτα με καλεσαν απο τη forthnet για να δουν τι συνεβη,οποτε και ζητησα να γινει διακανονισμος για το 70ρι.

εκει μου απαντησαν οτι γινεται μονο αν ο πρωτος λογαριασμος ειναι πανω απο 100 ευρω,κατι που δε γινεται,οποτε και τους εριξα ακυρο.

θα παω απο το καταστημα να το συζητησω,αλλιως θα παω στον οτε που τον εκανε σιγουρα πιο παλια το διακανονισμο.

Ο Οτε είναι ο πιο ακριβός από όλους με διαφορά, και εκεί η ενεργοποίηση είναι νομίζω 60 ευρώ αν δεν έχεις αριθμό... οπότε δεν γλιτώνεις κάτι επί της ουσίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...