nikos3010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, από χθες έχω ένα θέμα το οποίο καθυστερεί το λάπτοπ μου. Καταρχάς το έχω ένα μήνα (Core i7 4720HQ, 8GB RAM, 1TB σκληρός 5400RPM, GEFORCE 930M) Από χθες λοιπόν ο δίσκος δουλεύει αδικαιολόγητα σχεδόν πάντα στο 100% και όταν ανοίγω όλα σέρνονται. Δε νομίζω να είναι θέμα hardware όμως μιας και όλα τα τεστ δε δείχνουν κάτι. Έψαξα στο ίντερνετ και έκανα τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα: Απενεργοποίησα και διέκοψα τις υπηρεσίες Windows Search, Superfetch και BITS. Άλλαξα τις τιμές τις εικονικής μνήμης σε 8 και 16 gb όπως είδα σε ένα βίντεο. Απενεργοποίησα την εμφάνιση συμβουλών για τα Windows. Όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω διακρίνει κάποια ύποπτη διεργασία και έχω κάνει scan με malware bytes και όλα τα έδειξε καλά. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να έχει σχέση το γεγονός ότι χθες έκανα update σε όλους τους drivers της asus μετά από επικοινωνία με την asus. Ευχαριστώ.
Paulostge Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Επειδή έχω αντιμετωπίσει τέτοιου ήδους πρόβλημα σε pc και συγκεκριμένα σε σταθερό pc, δοκιμάζοντας όλα τα παραπάνω που έκανες και εσύ το έλυσα με αλλαγή σε ssd. Λόγο ότι το δικό είναι λαπτοπ και 1 μήνα υπολογιστής, θα σου πρότεινα να κάνεις μία επαναφορά συστήματος για αρχή.
nikos3010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έκανα φορμάτ και γύρισα στα 7 αρχικά με το πρόβλημα να παραμένει και το ίδιο τώρα με τα 8.1 Θα πάω σε ssd όταν έχω τη δυνατότητα και ελπίζω να έχω το αποτέλεσμα που είχες εσύ!
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 TS το λαπτοπ μια χαρα ειναι...οταν πρωτοβαλεις Windows απενεργοποιησε το Windows Update και Windows Defender και θα λυθει το προβλημα...(τουλαχιστον αυτα τα 2 ειναι που κανουν ζημια) Μολις πριν λιγο με ειπε ενα φιλος μου οτι του κολλαγε το λαπτοπ (επιανε γυρω στα 1,20gb ram) εκλεισα τελειως το Windows Update και βοϊλα!! Και ενα τελευταιο τσεκαρε το σκληρο με HDsentinel να αποκλεισουμε προβλημα σκληρου! Απο ram ποσο σου τρωει;
nikos3010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχω κάνει τεστ, κανένα πρόβλημα στο δίσκο. Ram boootαρει με 40% δεσμευμένο και άντε να πάει μέχρι 60%. Τώρα νε τα 8.1 έχω απενεργοποιήσει τα ίδια πράγματα και έχω δει βελτίωση (ανοίγω μια εφαρμογή και φτάνει μόνο στιγμιαία στα 100 και μετά πέφτει σιγα σιγά) άλλα υπάρχει περίπτωση στην οποία πιάνει 100αρια χωρίς να έχω ανοιχτό τίποτα. Σχετικά με τον windows defender ειναι έτσι κι αλλιώς απενεργοποιημένος αν δε κάνω λάθος από τη στιγμή που έβαλα Bitdefender. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τσεκαρε στις υπηρεσιες Windows Defender οτι ειναι οντως κλειστο!! Για να μπεις πατας start button και R γραφεις services.msc .
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τρέξε το Resource Monitor και δες τι processes τρώνε τα περισσότερα resources του δίσκου.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κάποια εφαρμογή ή κάποιο services των win ή Malware συνήθως το προκαλούν αυτό. Αναφέρθηκαν π.χ. ο defender και τα update. Επίσης απεγκατέστησε όπoιες εφαρμογές της asus δεν χρησιμοποιείς. Πολλές από αυτές επιβαρύνουν τα λάπτοπ. Σκάναρε ξανά για malware με το emsisoft, ένα καλό αντιικό ή το online eset scanner. Αν δεν τρέχεις κάποιο sql server τρέξε και το combofix αφού απενεργοποιήσεις ότι antivirus έχεις. Δεν φτάνει μόνο το malwarebytes. Και ότι λέει ο elorant. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα