Προς το περιεχόμενο

Νέο Galaxy J1 (2016 Edition) από την Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Κορεάτικη εταιρεία χωρίς επισημότητες ανακοίνωσε την νέα έκδοση του Galaxy J1 (2016) και ήδη βρίσκεται διαθέσιμο σε καταστήματα στο Dubai.

Από άποψη χαρακτηριστικών, η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης WVGA (480 x 800 pixels) και το SoC (πιθανότατα το Samsung Exynos 3475 SoC) που ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,3GHz συνοδεύεται από 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου –μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου.

Η εμπρόσθια κάμερα της 4G LTE συσκευής βασίζεται σε αισθητήρα 2,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα, που συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2050mAh.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή του στο Dubai είναι περίπου $135. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν η Samsung σκοπεύει να το κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά, την ημερομηνία διάθεσης ή το κόστος του.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω θα πάει ότι λέει το username μου

Το να φτιάχνεις νεο λογαριάσμο καθε φόρα που σε κάνουν ban ειναι χειρότερο και απο την τιμή αυτού του Galaxy.

• Like 14
Δημοσ.

Για 35$ καλο θα ηταν...

Εγω το θελω τσαμπα,επειδη δεν μου αρεσε σχεδιαστικα και τα μπεζελς ειναι πολυ μεγαλα.Επισης θελω δωρεαν φαι στα ΙΚΕΑ για 6 μηνες και μια kawasaki με ledακια στην εξατμιση,αλλιως δεν το παιρνω!!@

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...