satafaka Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι αρκετά άσχετος με τις υπηρεσίες της Google και ρωτάω μήπως ξέρει κανένας να απαντήσει. Στην εταιρεία που δουλεύω θέλουμε να φαινόμαστε στο google maps όταν κάποιος βλέπει την περιοχή μας. Αν πάτε στο google maps και ζοομάρετε σε μια περιοχή, θα δείτε και άλλες επιχειρήσεις. Γράφει το όνομα της επιχείρησης και έχει ένα icon. Με ψάξιμο κατέληξα στο google business (αν θυμάμαι είναι το παλιό google places). Λέω κομπλέ, θα μπω να μας δηλώσω. Βάζοντας όμως τα στοιχεία της εταιρείας μας, μας βρήκα ήδη μέσα δηλωμένους (λογικά κάποιος παλιός υπάλληλος μας έχει βάλει) αλλά στο map δεν εμφανιζόμαστε. Επίσης βρήκα και αυτό το άρθρο https://productforums.google.com/forum/#!topic/maps/QMJn-sylgXkτο οποίο όμως είναι αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν ισχύει. Ξέρει κανείς καμιά παραπάνω πληροφορία περί του θέματος? Τι πρέπει να γίνει για να εμφανίζεται η επιχείρησή σου στο google maps? Ένα φεγγάρι το είχα κάνει και θυμάμαι χρειάζονταν verification. Είχα δηλώσει να μας στείλει η google ταχυδρομικό γράμμα για verify και κάπως είχε προχωρήσει το πράμα. Αυτά όμως παλιά... τώρα δεν ξέρω τι παίζει.
leonidas_fs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Απο το Google My Business γίνεται η εν λόγω διαδικασία!Απο την στιγμή που ήδη είστε εκει, ακολούθησε αυτα τα βήματα για να κανεις verification της εταιρείας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα