tasosz93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Συμφέρει να αγοράσω κάποιο από τα 2 από το internet ή μέσο προγράμματος ; Βρήκα το 5s σε πολύ καλή τιμή - > http://www.vodafone.gr/portal/eShop/iPhone-5s-16GB/rates . Αλλά μου λένε πως δεν αξίζει τίποτα που έχει σχέση με τα προγράμματα. Και από εξωτερικό θα είναι κλειδωμένο λογικά. Επίσης το 5s έχω ακούσει πως είναι αρκετά καλό και αξίζει να το αγοράσεις αλλά το ίδιο και το 6s(PLUS) Έχετε να μου πείτε καμιά συμβουλή/ιδέα ;
thodoris20s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το 5s έχει 4 ίντσες οθόνη και τα μισά λεφτά από το 6s plus των 5.5 ιντσών. Υπάρχει και το 6-6s με τις 4.7 ίντσες. Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις και μετά όλα τα άλλα
taslikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν συγκρίνονται φιλε μου.. Το 6s ειναι πολυ ανώτερο και θα σε βγάλει μια 4ετια το 5s ειναι πολυ αξιόλογο αλλά σιγά σιγά θα ξεπεραστεί...
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 470ευρω για κινητο(το 5s)με αθλια μπαταρια,1χρονο εγγυηση(για τον δευτερο τρεχα γυρευε να βγαλεις ακρη),16gb χωρου(ελευθερα λογικα γυρω στα 11φανταζομαι με το ios9)χωρις δυνατοτητα επεκτασης,απουσια(χρονια τωρα)Radio και αρκετα αλλα. Δεν αξιζει ουτε με σφαιρες το 5s τωρα πια.1000φορες αξιζει να παρεις ενα απλο κινητο και ενα Ipad Air 2 σαν συνολο παρα το 5s. Το ιδιο και για το 6s plus. Συμφέρει να αγοράσω κάποιο από τα 2 από το internet ή μέσο προγράμματος ; Βρήκα το 5s σε πολύ καλή τιμή - > http://www.vodafone.gr/portal/eShop/iPhone-5s-16GB/rates . Αλλά μου λένε πως δεν αξίζει τίποτα που έχει σχέση με τα προγράμματα. Και από εξωτερικό θα είναι κλειδωμένο λογικά. Επίσης το 5s έχω ακούσει πως είναι αρκετά καλό και αξίζει να το αγοράσεις αλλά το ίδιο και το 6s(PLUS) Έχετε να μου πείτε καμιά συμβουλή/ιδέα ; Δεν ξερω απο ποιους τα εχεις ακουσει τα παραπανω αλλα προφανως μονο αντικειμενικα δεν ειναι τα ατομα. https://oneplus.net/gr/x Να ενα κινητο για παραδειγμα που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το Iphone(ισα ισα που το Iphone εχει να ζηλεψει απο αυτο)και βαζεις και στην τσεπη σου 200ευρω σε σχεση με του 5s και ενα σωρο χρηματα σε σχεση με το 6s plus(αντιστοιχο για το 6s Plus το OnePlus2). Ακομα και τα Huawei P8,LG G4 και S6 ειναι πιο ολοκληρωμενες αγορες απο το iphone. Για μενα βασικα ειναι εν μερη κριμα εν ετη 2016 με τοσα που τραβαει αυτη η χωρα να καθομαι και να διαβαζω οτι αξιζει η αγορα καινουργιου iphone 16gb μοντελου(εκτως αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα που και τοτε δεν θα ρωταγε ο αλλος 2ρη γνωμη).
kingjulien11_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πάρε το 6S, έτσι κι αλλιώς το 5S φέτος γίνεται 3 ετών τηλέφωνο. Και ρε παιδιά έλεος πια, ο ανθρωπος λεει "θελω iPhone" και μαλιστα βρισκεται αναμεσα σε δυο μοντελα, τι πατε και του λετε να παρει android? Σα να πας να αγορασεις φετα και να σου λεει ο αλλος παρε γκουντα, πολυ λογικο! 2
paulchro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αφου σε καθε ποστ με απλ πρεπει να πεταχτει καποιος να πει τα δικα του..
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πάρε το 6S, έτσι κι αλλιώς το 5S φέτος γίνεται 3 ετών τηλέφωνο. Και ρε παιδιά έλεος πια, ο ανθρωπος λεει "θελω iPhone" και μαλιστα βρισκεται αναμεσα σε δυο μοντελα, τι πατε και του λετε να παρει android? Σα να πας να αγορασεις φετα και να σου λεει ο αλλος παρε γκουντα, πολυ λογικο! Ειπε κανεις οτι το 6s δεν ειναι καλο κινητο??(ασχετως που αυτοι που το εκθιαζουν δεν αναφερουν ποτε τα αρνητικα του). Εγω απλα ανεφερα το λογικο και αυτονοητο.Να πεις οτι το ταδε κινητο ειναι καλο αλλα με επιχειρηματα.Σε τι υστερει και σε τι υπερεχει απο τον ανταγωνισμο. Αφου σε καθε ποστ με απλ πρεπει να πεταχτει καποιος να πει τα δικα του.. Και ολως τυχαιως στα περισσοτερα post με Apple υπαρχει ελλειψη επιχειρηματων,και θετικων και αρνητικων με βαση την αγορα.Ας μαθουν οι περισσοτεροι να προτεινουν σωστα τι ταιριαζει στον καθενα και οχι με κουβεντες του τυπου''παρε αυτο γιατι ειναι πολυ καλο,και το εχουν ολοι και της μοδας''' Επισης πως γινεται να προτεινουμε δυο τελειως διαφορετικα,χρηματικα αλλα και απο πλευρας δυνατοτητων και διαστασεων κινητα οπως το 5s και 6s plus οταν δεν γνωριζουμε βασικα κριτηρια για τον ενδιαφερομενο οπως μεγιστο budget,χρηση,τι τον βολευει απο πλευρας διαστασεων(phablet ή οχι δηλαδη)και παει λεγοντας. Να του πουμε απλα να παρει το 6s plus κινητο των 800ευρω περιπου,και να μας πει μετα οτι χρηση που κανει ειναι τηλεφωνα,sms,facebook και που και που κανενα παιχνιδι???? Αλλωστε αν οντως διεθεται ολο το ποσο του 6s plus και δεν ειχε θεμα με τις 5.5ιντσες θα το ειχε αγορασει ηδη το κινητο χωρις να ανοιξει καν θεμα. Βεβαια φανταζομαι οτι τοσο ευκολο ειναι να προτεινουμε στον αλλο να δωσει 800ευρω για κινητο ετσι απλα,αφου στην τελικη δεν θα το αγορασουμε εμεις,και να κοροιδευουμε και τους αλλους αν αναφερουν καποιες εναλλακτικες οταν τα πραγματα ειναι γενικα και αοριστα κυριως για να γλυτωσει χρηματα ο ts αναλογα με τις αναγκες του.....
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αν και λίγο offtopic, ίσως βοηθήσει λίγο.Αρκετοί θα γνωρίζετε πόσο αγαπούσα τα Apple. Μερικοί θα θυμάστε ότι είχα αρκετά από τα προϊόντα της. Πλέον δεν έχω ούτε ένα. Πούλησα πριν λίγους μήνες το τελευταίο μήλο που είχα, το οποίο ήταν ο iMac 27" (Mid 2011). Αν έβαζες κάτω το Hardware μαζί με την οθόνη του και τα περιφερειακά του, ήταν αρκετά καλό Deal για την τιμή του. Ένα σύστημα που είχε πολύ όμορφες στιγμές κατά τη λειτουργία του, έξυπνα κολπάκια, πανέμορφο σαν σύστημα και φοβερή οθόνη. Ιδιαίτερα γρήγορο δεν ήταν ποτέ, αλλά η κατάσταση με τα δύο τελευταία λειτουργικά είχε ανυπόφορη όμως. Από τότε που πήρα το Apple Support Professional, αντί να με κάνει να τα αγαπήσω περισσότερο με πήγε προς την άλλη κατεύθυνση σιγά σιγά αν και έμαθα αρκετά.Αρχικά έβγαζε κάθε χρόνο λειτουργικό το οποίο δεν είχε ουσιαστικές διαφορές. Με έκανε καταρχάς να αισθάνομαι πως το λειτουργικό της είναι κάτι προσωρινό, σε καμία περίπτωση Premium και πως όλο αυτό το πανηγύρι γίνεται εκτός των άλλων και για τις πιστοποιήσεις. Να πληρώνει δηλαδή ο πιστοποιημένος τεχνικός κάθε 2 χρόνια (είναι το όριο τις εταιρίας για τους τεχνικούς) χρήματα για να είναι Updated και να βρίσκεται στη λίστα των τεχνικών. Εγώ για το Lion διάβαζα και έδωσα για το Mountail Lion διαβάζοντας μερικές σημειώσεις που δεν θυμάμαι να έπεσαν πάνω από μία-δύο ερωτήσεις στην εξέταση. Ο πυρήνας και η λογική δεν αλλάζει ώστε κάποιος να γίνεται obsolete επειδή δεν έδωσε για το καινούριο. Σαν παιδάκι έκανε με τα Windows 10. Σαν να αγόρασα καινούριο PC. Διαφορετικό λειτουργικό κατά την λειτουργία του. Όμορφο και ανανεωμένο. Δεν έψαχνα με τον φακό να βρω μικρές διαφορές όπως στο OSX.. Το πρώτο που πήρε πόδι ήταν αυτό που γούσταρα πάρα πολύ αρχικά και ήταν το iPad 3. 10" συσκευή δεν ήταν multitasking και δεν μπορούσε να τρέξει mkv 1080p. Θυμάμαι πως με το που έβαλα την ταινία και δεν την έπαιζε σωστά, την ίδια στιγμή έβαλα αγγελία. Το iPhone 5 αν εξαιρέσουμε την μικρή οθόνη, δεν με απογοήτευσε ποτέ σε οτιδήποτε. Εντάξει, θα ήθελα να υπάρχουν Folders με Path όπου θα μπορώ να κάνω Download κάποια πράγματα, αλλά δεν καιγόμουν κιόλας. Πανέμορφο, με πολύ όμορφο περιβάλλον εργασίας και έξυπνα κόλπα. Τότε ήταν αρκετά απλό. Πλέον και η Apple το έχει κάνει κάπως περίπλοκο το πράγμα. Αυτά για Bluetooth, ραδιόφωνα, αναφορές, κλπ, ούτε που μου είχαν λείψει. Στο Android δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. (Ραδιόφωνο δεν έχω βέβαια, δεν με νοιάζει επίσης καθόλου). Το Android στις μέρες είναι μια εξαιρετική λύση. Είναι χαοτικό και λίγο άσχημο το λειτουργικό εδώ που τα λέμε. Κάνεις ωστόσο ότι μπορείς να φανταστείς σαν να είναι PC, αλλά δεν έχει σε καμία περίπτωση την απλότητα και την ομορφιά του iOS. Από την άλλη όμως με 277€ παίρνεις το LG G3. Εδώ τελειώνουν όλα. Τι να πεις; Ότι με λιγότερα από 300€ έχεις ένα κινητό που κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Τα πάντα μπορεί να κάνει, ταχύτατα και απροβλημάτιστα!766€ θες για iPhone 6s 64GB. Γιατί ρε Apple τόσο μεγάλα Bezels; Γιατί; Εσύ που έδειχνες τον δρόμο; Ζητάς περισσότερα χρήματα και δίνεις λιγότερα όχι σε Specs (έχουμε πει ότι δεν παίζουν ρόλο), αλλά σε οθόνη / μέγεθος; Μιλάμε για πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά λεφτά. Παλιότερα η Apple έδειχνε τον δρόμο και χαίρομαι που το έζησα αυτό και μπορώ να το λέω. Έζησα την ιστορία! Είχε πρώτη την μεγαλύτερη πυκνότητα σε Pixels στην οθόνη. Ότι ήταν η πρώτη που έκανε το Touch User Friendly δεν το συζητάμε. Πριν υπήρχαν κάτι Sony Ericson που δεν υπήρχε επαφή. Εξέλιξη θα πει κάποιος. Έτυχε ή πέτυχε να την κάνει η Apple όμως και τώρα να χαιρόμαστε για το G3 (παράδειγμα). Έχω την αίσθηση πως τουλάχιστον στην Ελλάδα το iPhone σαν μόδα έχει τελειώσει και όχι επειδή πέρασε η μόδα. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ότι η Apple δεν έχει να δείξει καινοτομίες (Το Apple Watch νομίζω πως ήδη έχει αποτύχει καθώς επιτυχία για εμένα είναι αυτό που είχε γίνει με τα iPhone. Σκόνταφτες στο δρόμο και έβρισκες iPhone), λίγο ότι δεν είναι όσο όμορφα ήταν (παραμένουν ωστόσο πολύ όμορφες συσκευές), και πολύ περισσότερο αυτή η θεαματική αύξηση στις τιμές, έγινε το κακό. Ανάμεσα σε iPhone 5s και 6s Plus αν υπάρχει η δυνατότητα θα έλεγα σίγουρα 6s. Το Force Touch έχει κάτι λίγα έχει να πει. Μεγαλύτερη οθόνη και πιο όμορφη συσκευή. Οι μπαταρίες ξέρουμε πως στα κινητά κρατάνε μία μέρα. Ότι τέλος πάντων το βράδυ το κινητό θα πρέπει να φορτίσει. Στεναχωριέμαι λίγο για τα Apple. Βασικά είναι παράξενο το συναίσθημα, δεν ξέρω αν είναι στεναχώρια ή κάτι άλλο... Αυτή η λέξη μου έρχεται στο μυαλό. Αισθάνθηκα ότι με πούλησε. Ότι μου ζήταγε συνέχεια λεφτά. Τόσο για να τρέξει καλύτερα το iMac (SSD) - Ένα PC με Windows 10 και HDD πάει θεαματικά πιο γρήγορα, τόσο με τις πιστοποιήσεις, με την απόδοση του iPad ενώ έλεγαν για την super duper κάρτα γραφικών του.. Αισθάνθηκα πελάτης με την κακή έννοια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αισθάνονται όλοι και πως έτσι είναι. Για εμένα μιλάω. Αυτά. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ωραια ολα τα παραπανω αλλα τελικα τα μπερδεψες,καθως οπως λεει και ο τιτλος ο ts ειναι μεταξυ των 5s και 6s Plus,που φυσικα εχουν πολυ ''μικρη'' διαφορα οχι μονο ως προς τα specs/μπαταρια/οθονη αλλα και στην τιμη Οσο για τις τιμες μιλανε απο μονες τους https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+6s+plus760+ευρω το 16ρι(που νομιζω ελευθερο πρεπει να εχει γυρω στα 10.5 με 11gb)και το 64ρι μετα στα 880+ευρω μονο. Αλλα ας κραξουμε αν καποιος παει να προτινει κατι φθηνοτερο που και παλι θα καλυψει τον ts οποιες αναγκες και να εχει(εκτως απο 2 συγκεκριμενες)και το σημαντικοτερο και την τσεπη του..... 1
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το έκανα Edit.6S Plus εννοούσα. Το παράδειγμα με το Link από το Scroutz ήταν για ένα κανονικό iPhone 6s ενδεικτικά.Απλά μπαίνει ο άλλος σε iPhone Topic και μιλάει για Bluetooth και διάφορα κουλά. Ε sorry, αλλά ποιος γαμώτο στέλνει αρχεία με Bluetooth; Το καλοκαίρι πήγα να στείλω ένα Video και ήθελε περίπου 2 ώρες. Είναι θέμα Hating από εκεί και πέρα. Όταν δηλαδή δεν αναφέρεις τα πραγματικά προβλήματα και αναφέρεις "προβλήματα" για τον αντίλογο δεν βοηθάει.Δεν λέω για εσένα, γενικά μιλάω. Αν δεν είχα κινητό τώρα θα έπαιρνα LG G3 με κλειστά τα μάτια ή κάποιο Κινέζικο.Έτσι και αλλιώς χορτάσαμε υποστήριξη από την Samsung. Έμεινα στην 5.0.0 όταν ο φίλος που του πρότεινα το Nexus 5 έχει day one Marshamallow, έχει πάρει και επιπλέον Updates με 1GB RAM λιγότερο από εμένα.Άσε γιατί τα έχω πάρει με όλες τις εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα