Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά με το sar έχουν γραφτεί άπειρα ποστ στη τελική όποιος παίρνει τέτοια συσκευή με οθόνη για να την έχει συνέχεια κολλημένη στο κεφαλή του καλά θα κάνει να χρησιμοποιήσει και κάνα BT διότι θα είναι μονίμως με μια παντόφλα στο αυτί 

Δημοσ.

Πάμε ένα μαθηματακι ακόμα για το sar μήπως και μάθουμε και τίποτα. To xiaomi redmi 2 είχε 0.99 sar. Tα τελευταία iPhone έχουν 1. Οπότε το φθηνό που είπες ένας παραπάνω για να το υποτιμηση μόνο λάθος έκανε.

Μην παραπληροφορειται τον κόσμο και πάει και πετάει τα 700αρια για κινητά που κοστίζουν 150 ευρω πραγματικά.

Δημοσ.

άντε να πάρει ο κόσμος καμιά σπεκιά να βγαίνει πρώτος στα benchmark να χαίρεται που το έχει μεγαλύτερο...το σκορ...πάντως εγώ το ξαναλέω με Xiaomi γκόμενα δεν πέφτει...

• Like 1
Δημοσ.

άντε να πάρει ο κόσμος καμιά σπεκιά να βγαίνει πρώτος στα benchmark να χαίρεται που το έχει μεγαλύτερο...το σκορ...πάντως εγώ το ξαναλέω με Xiaomi γκόμενα δεν πέφτει...

Πιο εύκολα πέφτει με xiaomi. Περνεις την κινηταρα με 120 ευρώ σου μένουν 600 στην τσέπη από το να πάρεις ένα ίδιο αλλά σε 5πλασια τιμή και με αυτά τα 600 την πας ένα ταξιδάκι να δούμε αν πέφτει η όχι.

• Like 7
Δημοσ.

σιγα τα αυγα .......σαρ 15000

χαχαχα

ααχαααχαχχαχαα

ενώ με αιφον ....κηδεία τάβλα η γενόμενα , μαζι με τι μαμα της χαχχαχαχαχαχαχ !!!λολ

Δημοσ.

Όπως λέω συχνά-πυκνά, no 800 LTE, no buy

Αυτό το No 800ara μπάντα no αγορά είναι η πιο μουφα δικαιολογία στο να βγάλουμε ένα εξαιρετικό κινητό κακό. Έκτος και αν κατεβάζεις ταινίες με τα data το κινητό δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να μην το πάρεις. Η 800αρα μπάντα ίσως καθιερωθεί σε όλες τις εταιρίες σε 4 με 5 χρόνια για την ώρα όλες παίζουν παντού. Ακόμα και η Wind που είναι και καλά 800 band ready παίζει 4g κανονικά σε κινητά που δεν υποστηρίζουν 800αρα.

Δημοσ.

Nai γυρω στο 7000 ειναι το σαρ...οπως σε ολα τα κινεζικα...αν μιλας πανω απο 3 λεπτα ψηνεις και κοτοπουλο για μεσημεριανο

....οικονομια , λειγοτερο ρευμα και ψημενο κοτοπουλο 5 σε 1

Δημοσ.

Αυτό το No 800ara μπάντα no αγορά είναι η πιο μουφα δικαιολογία στο να βγάλουμε ένα εξαιρετικό κινητό κακό. 

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο αλλά καταλαβαίνω γιατί έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Η 800άρα μπάντα είναι η μεγάλης εμβέλειας και μέσα στην πόλη έχει πιο μικρή σημασία, αλλά έχει μεγαλύτερη σημασία εκτός πόλης. Επίσης έχεις πλήρη συμβατότητα με όλους τους παρόχους, σε όλη την Ευρώπη, οπότε για μια συσκευή που θα κρατήσω για ένα-δυο χρόνια θέλω και τη μπάντα των 800 γιατί γουστάρω να είμαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και τα απίθανα. Και επίσης θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή λήψη, έστω και αν η διαφορά είναι μικρή, 

Δημοσ.

Αυτό το No 800ara μπάντα no αγορά είναι η πιο μουφα δικαιολογία στο να βγάλουμε ένα εξαιρετικό κινητό κακό. Έκτος και αν κατεβάζεις ταινίες με τα data το κινητό δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να μην το πάρεις. Η 800αρα μπάντα ίσως καθιερωθεί σε όλες τις εταιρίες σε 4 με 5 χρόνια για την ώρα όλες παίζουν παντού. Ακόμα και η Wind που είναι και καλά 800 band ready παίζει 4g κανονικά σε κινητά που δεν υποστηρίζουν 800αρα.

ειναι η ψαγμενια ατακα οτι οι χαμηλοτερες συχνοτητες εχουν μεγαλυτερη διεισδυτικοτητα απο τις μεγαλυτερες για να το παιζεις ψαγμενος (καλα δε νομιζω να γνωριζουν το λογο οσοι το γραφουν αλλα τεσπα)  :

''εγω δεν αγοραζω 800 ειναι για τα θυματα που δε ξερουν εγω ξερω και δε με πιανουν κοροιδο''

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...