Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ...μετά από Format που έκανα έχω το εξής πρόβλημα....δεν μπόρεσα να διαγράψω τα αρχεία από τον σκληρό δίσκο....είχα 2 διαμερίσματα...σαν να έχω 2 σκληρούς δίσκους....ενώ έχω έναν.......άνοιξαν τα Windows κανονικά αλλά αντί να έχω 1TB έχω....500GB....

001.jpg

όταν πάω να κάνω διαγραφή διαμερίσματα γίνετε αυτό....

002.jpg

003.jpg

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι διαμέρισμα, είναι απλά ελεύθερος χώρος στο δίσκο. Για δοκίμασε δεξί κλικ στο διαμέρισμα C: και "Επέκταση τόμου" και γέμισε όλο το χώρο, ή φτιάξε νέο διαμέρισμα στον ελεύθερο χώρο, ανάλογα την προτίμησή σου. Αν έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε

Δημοσ.

δεν μπορώ να επιλέξω το επέκταση τόμου...και όταν πάω να κάνω νέο τόμο στον ελεύθερο χώρο μου βγάζει αυτό.... 0010.jpg

Δημοσ.

Οταν κάνεις εγκατάσταση στα windows , και σου εμφανίζει να διαλέξεις partition , απο εκει μπορείς να διαγράψεις όποιο partition θέλεις. Εγω αυτό που μάλλον θα έκανα ειναι παλι εγκατασταση των windows , αφου πρώτα διαγράψω ολα τα partitions .

Δημοσ.

Μάλλον το πρόβλημά σου είναι αυτά τα 8GB μετά τον ελεύθερο χώρο. Έχει λόγο ύπαρξης αυτό το partition;

Εγώ στη θέση σου θα δοκίμασα κάποιον disk partition manager. Εναλλακτικά, ίσως να μπορείς να τα ενώσεις μέσα απ' το cd εγκατάστασης των windows, χωρίς να χρειαστεί να ξανακάνεις format.

Δημοσ.

Αν δεν χρειάζεσαι τα αρχεία που έχεις στον ελεύθερο χώρο τότε πρώτα κάνεις διαγραφή τόμου και στη συνέχεια επέκταση τόμου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Πριν το κάνεις ή γενικά όταν ασχολούμαστε με partitions παίρνεις backup πρώτα τα αρχεία σου. 

Δημοσ.

ακόμα και κατά το format όταν έκανα...δεν μπορούσα να το ενώσω......

πωωωω ευχαριστώ παιδιά κατέβασα το Paragon Partition Manager και το έκανα....τα 8GB ήταν το πρόβλημα επειδή είχα κωδικό στα ubuntu το έκανε αυτό.....κατέβασα το Manager έκανα format τα 8GB μου ζήτησε κωδικό τον έβαλα και όλα οκ .....ευχαριστώ!!!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...