Anekselektos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Είδα την μπαταρία και τα χαρακτηριστικά του και έπαθα κάτι(μάλλον αγοραμανία λέγεται η ασθένεια) Έπεσε λοιπόν παραγγελία το εν λόγω κινητό αν και xiaomimaniac, ( δεν ξέρω κατα πόσο θα σας ενδιέφερε review μόλις παραλάβω, πείτε μου)... Αυτό που με ενθουσίασε στο Ulefone εκτός απο την μπαταρία του είναι η εξωτερική του σχεδίαση που υπάρχει και η επιλογή για wooden έκδοση Η Ulefone είναι γνώριμη εταιρία στο χώρο των κινέζικων smartphones αν και ορισμένοι μπορεί να μην την έχουν ακούσει καν. Μερικά απο τα χαρακτηριστικά του Ulefone Power : Οθόνη: 5.5 inch FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 3 Screen 1080p (1920 x 1080) Επεξεργαστής: MTK6753 64bit Octa Core 1.3GHz με Mali-T720 GPU Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1 RAM : 3GB RAM LPDDR3 ROM: 16GB(μπορεί να επεκταθεί εώς και 128GB με κάρτα microSD ) Μπαταρία : 6.050mAh Κάμερα: 5.0MP εμπρόσθια ( αισθητήρας OmniVision’s OV5648 ) 13.0MP οπίσθια (αισθητήρας Sony IMX214 , f/1.8 κλείστρο) με Φλάς δύο τόνων Bluetooth: 4.0 GPS: GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Fingerprint Scanner, OTG USB(on the go), Hotknot(πρόγραμμα ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ κινητών), γρήγορη φόρτιση(9V/2A-3A) Κάρτα SIM: Dual SIM dual standby, Micro SIM and Standard SIM Δίκτυο: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz 4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz Διαστάσεις συσκευής : 155 x 77 x 9.5 Βάρος : 190 gr Διαθέσιμα χρώματα : Dark Blue(Σκούρο μπλέ) Wooden(ξύλου), Silver White(άσπρο-ασημί) Και οι δύο SIM έχουν την επιλογή να λειτουργήσουν σε 4G δίκτυο,όχι ταυτόχρονα αλλά μια SIM τη φορά,επίσης δέχεται και Marshmallow το φεβρουάριο Η προ-παραγγελία(απο 28 του μήνα και μετά θα αρχίσουν οι αποστολές υποθέτω ) έγινε απο Gearbest στα 166 ευρώ 2
Anekselektos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 οι φωτογραφιες σε μενα δεν εμφανιζονται Τώρα για δές!
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ωραία παρουσίαση όπως πάντα, αλλά στο kimovil μου το βγάζει στην ίδια τιμή (166$) σε geekbuying και banggood, οπότε θα το παρέγγελνα καλύτερα από το τελευταίο, καθαρά για θέμα προβλημάτων που ακούγονται συνέχεια με το gearbest. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-power16gb
Anekselektos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ωραία παρουσίαση όπως πάντα, αλλά στο kimovil μου το βγάζει στην ίδια τιμή (166$) σε geekbuying και banggood, οπότε θα το παρέγγελνα καλύτερα από το τελευταίο, καθαρά για θέμα προβλημάτων που ακούγονται συνέχεια με το gearbest. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-power16gb Χμμμ αυτό το Kimovil μου το έχεις ξαναπεί! Έχει καλό feedback το geekbuying?έχεις παραγγείλει τπτ απο εκεί?αν ναι πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα?
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Χμμμ αυτό το Kimovil μου το έχεις ξαναπεί! Έχει καλό feedback το geekbuying?έχεις παραγγείλει τπτ απο εκεί?αν ναι πόσες μέρες κάνει για Ελλάδα?Από Geekbuyinĝ όχι, αν και έχω διαβάσει καλά λόγια. Από banggood που έχω πάρει κάμποσα πράγματα, η επικοινωνία και η αποστολή ήταν πάντα άψογη! Γι' αυτό προτιμώ αυτό απ' όλα όσα είπα. Το Gearbest, δυστυχώς τελευταία έχει χάσει τ' όνομα που είχε κάποτε.
Anekselektos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Από Geekbuyinĝ όχι, αν και έχω διαβάσει καλά λόγια. Από banggood που έχω πάρει κάμποσα πράγματα, η επικοινωνία και η αποστολή ήταν πάντα άψογη! Γι' αυτό προτιμώ αυτό απ' όλα όσα είπα. Το Gearbest, δυστυχώς τελευταία έχει χάσει τ' όνομα που είχε κάποτε. Ευτυχώς μόνο θετικά έχω εγω απο το gearbest, για αυτό άλλωστε συνεχίζω να αγοράζω,και απο bangood έχω μερικές αγορές αλλά ποτέ πράγματα μεγάλης αξίας(επίσης απο gearbest στα πάντα που λέει γνήσια ,είναι κιόλας 100%,απο bangood δεν ξέρω κατα πόσο στέκουν)...όπως και να έχει στο gearbest ισως να έχει πέσει όπως λές το feedback λόγω της τεράστιας κίνησης που προφανώς έχει απο πέρυσι μέχρι σήμερα(μόνο έτσι μπορώ να μεταφράσω την όποια καθυστέριση στο dispatch ορισμένων προιόντων)!
akefaloskavalaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω τα πρώτα reviews και τις εντυπώσεις, ή να το παραγγείλω ήδη. 1
Makeran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ωραία παρουσίαση όπως πάντα, αλλά στο kimovil μου το βγάζει στην ίδια τιμή (166$) σε geekbuying και banggood, οπότε θα το παρέγγελνα καλύτερα από το τελευταίο, καθαρά για θέμα προβλημάτων που ακούγονται συνέχεια με το gearbest. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-power16gb igogo.es τι λέει?
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 igogo.es τι λέει?Στέλνει Ελλάδα σίγουρα? Κοίτα σχόλια στο myphone αλλά εγώ θα προτιμούσα banggood για σιγουριά.
aces Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ειδα και γω τα 2 βιντεο πριν κανα 2ωρο ωραιο δειχνει -- πολυ καλο για τα χρηματα του δειχνει........δεν ξερω η εταιρεια τι αξιοπιστια εχει....καλη κ η σχεδιαση αν και δειχνει παχυ λογω της πολυ μεγαλης μπαταριας..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα